ventic139 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Καλημέρα σε όλους Εδώ και δυο βδομαδες είμαι εξοργισμένος με τη wind καθώς νομίζω με δουλεύουν αλλά διάλεξαν λάθος άτομο. Το πρόβλημα είναι ότι από τις μέσα Μαρτίου που το σύνδεσα είχα κανονικά 102 με 98 mbps καθως πρόκειται για 100 γραμμή VDSL και από μεγάλη Τρίτη πιάνω 65 στο download πάντα. Και το παιδί στο κατάστημα μου είχε πει όταν πιάνω κάτω από 85 μπορώ να φύγω από το συμβόλαιο και να το σπάσω χωρίς ρήτρα Ο τεχνικός που ήρθε σπίτι και μέτρησε τη γραμμή, είπε ότι όντως υπήρχε θέμα καθώς δεν έφτανε μέχρι πάνω 100 αλλά 60-65 και όταν πρώτο είχε έρθει τεχνικός για τη σύνδεση μ είπε ότι φτάνει κανονικά 100. τι μπορω να κάνω εκτός το συνήγορο του πολίτη ώστε να τους κυνηγήσω γιατί είναι ξεκάθαρα κοροϊδία αυτά που μου λενε και αρνούμαι να πληρώσω τα λεφτά που ζητάνε για κάτι που δε έχω και ειδικά τις μέρες του μήνα που πιάνω 65 αντί 100. Ένας που συνομίλησα μου είπε ότι το πιάνει στη περιοχή μου αφού είχε έρθει και τεχνικός του ΟΤΕ και να είμαι ευχαριστημένος γιατί είμαι πάνω από το όριο και να δω το συμβόλαιο μου. Το συμβολαιο έλεγε σαν Συνήθως διαθέσιμη 85 και ελάχιστη 25. Είναι φυσιολογικό να προσφέρουν 100 ενώ δε μπορούν να το παρέχουν στη τελική;; Πρέπει να σταματήσει η κοροϊδία με τη μαφία των τηλεπικοινωνιών κάποια στιγμή. Κάθε γνώμη πως μπορώ να τους τρέξω δεκτή ευχαριστώ εκ των προτέρων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Αρχικα σε εχασα 1/ είπε ότι όντως υπήρχε θέμα καθώς δεν έφτανε μέχρι πάνω 100 αλλά 60-65 Τελικα μεχρι ή πανω; 2/ Το συμβολαιο σου το διαβασες να δεις μεχρι τι ταχυτητα δικαιολογει; 3/ Αν δεν κανω λαθος ολες οι εταιρειες γραφουν οτι δικαιολογουν ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 25% κατω απο την προσφερομενη ταχυτητα 4/ Δοκιμασε να κανεις κανενα restart το ρουτερ και ξαναδες μεχρι να σου απαντησει πιο εμπειρος απο μενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Αν δεν μπορεί να γίνει κάτι για την ταχύτητα επιδίωξε έκπτωση. Εγώ με 50αρα πιάνω 13, μου πέρασαν έκπτωση και είμαι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventic139 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 15 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε Αρχικα σε εχασα 1/ είπε ότι όντως υπήρχε θέμα καθώς δεν έφτανε μέχρι πάνω 100 αλλά 60-65 Τελικα μεχρι ή πανω; 2/ Το συμβολαιο σου το διαβασες να δεις μεχρι τι ταχυτητα δικαιολογει; 3/ Αν δεν κανω λαθος ολες οι εταιρειες γραφουν οτι δικαιολογουν ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 25% κατω απο την προσφερομενη ταχυτητα 4/ Δοκιμασε να κανεις κανενα restart το ρουτερ και ξαναδες μεχρι να σου απαντησει πιο εμπειρος απο μενα 1. Έπιανε 100 τρεις βδομαδες σερί και μετά τη μεγάλη βδομάδα έπεσε στα 60-65 2. Σαν ελάχιστη έλεγε 25 που είναι αδικαιολόγητο και σαν συνηθως ελάχιστη 85. Το παιδί στο κατάστημα μ είπε αν έχω κάτω από 85 μπορώ να αλλάξω συμβόλαιο και να αποφύγω τη ρήτρα γιατί αυτή τη στιγμή πληρώνω 100 και έχω 65 3. Άρα 75, εγώ είμαι στο 60-65 στη καλύτερη πάει 70 4. Το έκανα πόσες φορές ήρθε και τεχνικός τη προηγούμενη βδομάδα που διαπίστωσε υο πρόβλημα 13 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Αν δεν μπορεί να γίνει κάτι για την ταχύτητα επιδίωξε έκπτωση. Εγώ με 50αρα πιάνω 13, μου πέρασαν έκπτωση και είμαι οκ. Ναι αυτό γιατί πληρώνω για κάτι που δεν έχω. Την έκπτωση όμως την διεκδίκησες τηλεφωνικά; Γιατί εμένα πάνε να με βγάλουν και τρελό με το να μου λένε ότι και χαρούμενος να είμαι που πιάνω 65 από 100. Μόνο Ελλαδιστάν αυτά… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 6 minutes ago, ventic139 said: 1. Έπιανε 100 τρεις βδομαδες σερί και μετά τη μεγάλη βδομάδα έπεσε στα 60-65 2. Σαν ελάχιστη έλεγε 25 που είναι αδικαιολόγητο και σαν συνηθως ελάχιστη 85. Το παιδί στο κατάστημα μ είπε αν έχω κάτω από 85 μπορώ να αλλάξω συμβόλαιο και να αποφύγω τη ρήτρα γιατί αυτή τη στιγμή πληρώνω 100 και έχω 65 3. Άρα 75, εγώ είμαι στο 60-65 στη καλύτερη πάει 70 4. Το έκανα πόσες φορές ήρθε και τεχνικός τη προηγούμενη βδομάδα που διαπίστωσε υο πρόβλημα Ναι αυτό γιατί πληρώνω για κάτι που δεν έχω. Την έκπτωση όμως την διεκδίκησες τηλεφωνικά; Γιατί εμένα πάνε να με βγάλουν και τρελό με το να μου λένε ότι και χαρούμενος να είμαι που πιάνω 65 από 100. Μόνο Ελλαδιστάν αυτά… 1. OK, restart εκανες τωρα να δεις; 2. το συμβολαιο σου ελεγε ελαχιστη 25 ταχυτητα; εισαι σιγουρος; - αν ναι τοτε τι συμφωνησες απο την στιγμη που το θεωρεις αδικαιολογητο; 3. λογικο εινια να πανε να σε βγαλουνβ τρελο την στιγμη που το συμβολαιο σου λεει ελαχιστη 25mbps και εσυ πιανεις 60. σου λεει κυριε εισαι μεσα στην συμφωνια 4. και δεν σου φταιει η Ελλαδα αν εσυ δεν διαβαζεις τους ορους και το συμβολαιο που υπογραφεις. σορρυ κιολας αλλα μην τα ριχνουμε αλλου (no offense) να βγαλουμε ακρη απο την αρχη προσπαθω 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventic139 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε 1. OK, restart εκανες τωρα να δεις; 2. το συμβολαιο σου ελεγε ελαχιστη 25 ταχυτητα; εισαι σιγουρος; - αν ναι τοτε τι συμφωνησες απο την στιγμη που το θεωρεις αδικαιολογητο; 3. λογικο εινια να πανε να σε βγαλουνβ τρελο την στιγμη που το συμβολαιο σου λεει ελαχιστη 25mbps και εσυ πιανεις 60. σου λεει κυριε εισαι μεσα στην συμφωνια 4. και δεν σου φταιει η Ελλαδα αν εσυ δεν διαβαζεις τους ορους και το συμβολαιο που υπογραφεις. σορρυ κιολας αλλα μην τα ριχνουμε αλλου (no offense) να βγαλουμε ακρη απο την αρχη προσπαθω Έκανα άπειρα restart. Κανένα offense δε έχεις άδικο απλά επειδή είμαι εκτός περιμένω το συμβόλαιο σε εμαιλ να δω ακριβώς τι λέει γιατί δε το έχω μπροστά μου αλλα το θεωρείς λογικό να σου λένε σου προσφέρω 100 αλλά μπορείς και να έχεις και 24, δηλαδή με ποια λογική το πλασάρουν όλο αυτό; Πηγα με τη λογική οτι αν εχεισ Οπτική ίνα είναι απίθανο να πιάνεις τόση χαμηλά ταχητυτα, δηλαδή πρέπει το καφαο να είναι τέρμα μακριά σου αλλά οπως ειδες φαίνεται τη πάτησα. Επίσης πως γίνεται τοσες βδομάδας να είχα καμπάνα Ίντερνετ και ξαφνικά να πέφτει. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2022 από ventic139 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 16 λεπτά πριν, ventic139 είπε Μόνο Ελλαδιστάν αυτά… 1 λεπτό πριν, ventic139 είπε περιμένω το συμβόλαιο σε εμαιλ να δω ακριβώς τι λέει Συμφωνώ. Μόνο στο Ελλαδιστάν σου, κάποιοι υπογράφουν χωρίς να διαβάσουν τα συμβόλαια και κλαίγονται μετά. 2 λεπτά πριν, ventic139 είπε αλλα το θεωρείς λογικό να σου λένε σου προσφέρω 100 αλλά μπορείς και να έχεις και 24, δηλαδή με ποια λογική το πλασάρουν όλο αυτό; Δεν διάβασες τους όρους? Ας μην υπέγραφες τότε αν δεν συμφωνούσες. Ουπς ξέχασα, στο Ελλαδιστάν σου δεν διαβάζετε τα συμβόλαια, τα υπογράφετε έτσι. Χωρίς παρεξήγηση τα παραπάνω, απλά τα γράφω έτσι για να καταλάβεις κάτι 😉 Κάτσε διάβασε πρώτα εδώ και αν δεις κάτι που σε ενδιαφέρει πες μας. 2 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventic139 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε Συμφωνώ. Μόνο στο Ελλαδιστάν σου, κάποιοι υπογράφουν χωρίς να διαβάσουν τα συμβόλαια και κλαίγονται μετά. Δεν διάβασες τους όρους? Ας μην υπέγραφες τότε αν δεν συμφωνούσες. Ουπς ξέχασα, στο Ελλαδιστάν σου δεν διαβάζετε τα συμβόλαια, τα υπογράφετε έτσι. Χωρίς παρεξήγηση τα παραπάνω, απλά τα γράφω έτσι για να καταλάβεις κάτι 😉 Κάτσε διάβασε πρώτα εδώ και αν δεις κάτι που σε ενδιαφέρει πες μας. Πάντα διαβάζω τι υπογράφω ειδικά μα κάτι τέτοιες εταιρίες. Θα επανέλθω ωστόσο όταν το έχω στα χέρια μου για να μην ξεκινήσουν και άλλοι το κράξιμο ότι δε ξέρω τι υπογράφω ή υπογράφω ότι μου πλασάρουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 @ventic139 δεν ποσταρεις και ενα screenshot απο speedtest που να δινει το ping / jitter ? (το τεστ καντο με ενσυρματη συνδεση οχι wifi) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventic139 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε @ventic139 δεν ποσταρεις και ενα screenshot απο speedtest που να δινει το ping / jitter ? (το τεστ καντο με ενσυρματη συνδεση οχι wifi) Είμαι εκτός λογο τριημέρου θα το κάνω όταν γυρίσω. Δυστυχώς δε έχω κάποια ενσύρματη συσκευή και όλα τα Speedtest που έχω κάνει ήταν με wifi. Ίσως κάποιος από εσάς εντοπίσει κάτι στα ping / jitter που δε βλέπω γώ ευχαριστω Επεξ/σία 30 Απριλίου 2022 από ventic139 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 at your convenience. υποθετω ενα λαπτοπ θα χεις. οποτε οταν γυρισεις βαλτο κοντα στο ρουτερ, συνδεσε το με το ethernet και τρεξε το speedtest. καλο τριημερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventic139 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 19 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε at your convenience. υποθετω ενα λαπτοπ θα χεις. οποτε οταν γυρισεις βαλτο κοντα στο ρουτερ, συνδεσε το με το ethernet και τρεξε το speedtest. καλο τριημερο Είναι MacBook και δε έχω ανταπτορα αχαχ. Θα δανειστώ από ένα φίλο εάν είναι ευχαριστω και θα επανέλθω καλο τριήμερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, ventic139 είπε 1. Έπιανε 100 τρεις βδομαδες σερί και μετά τη μεγάλη βδομάδα έπεσε στα 60-65 2. Σαν ελάχιστη έλεγε 25 που είναι αδικαιολόγητο και σαν συνηθως ελάχιστη 85. Το παιδί στο κατάστημα μ είπε αν έχω κάτω από 85 μπορώ να αλλάξω συμβόλαιο και να αποφύγω τη ρήτρα γιατί αυτή τη στιγμή πληρώνω 100 και έχω 65 3. Άρα 75, εγώ είμαι στο 60-65 στη καλύτερη πάει 70 4. Το έκανα πόσες φορές ήρθε και τεχνικός τη προηγούμενη βδομάδα που διαπίστωσε υο πρόβλημα Ναι αυτό γιατί πληρώνω για κάτι που δεν έχω. Την έκπτωση όμως την διεκδίκησες τηλεφωνικά; Γιατί εμένα πάνε να με βγάλουν και τρελό με το να μου λένε ότι και χαρούμενος να είμαι που πιάνω 65 από 100. Μόνο Ελλαδιστάν αυτά… Θα καλέσεις το τηλέφωνο βλαβών την συγκεκριμένης εταιρείας, αλλιώς από το κατάστημα αίτημα διακοπής για να σε καλέσουν και να το διαπραγμάτευτεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventic139 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Θα καλέσεις το τηλέφωνο βλαβών την συγκεκριμένης εταιρείας, αλλιώς από το κατάστημα αίτημα διακοπής για να σε καλέσουν και να το διαπραγμάτευτεις. Μίλησα με το τεχνικό τμήμα της wind η οποία κάλεσε το τεχνικό τμήμα του ΟΤΕ μιας και το καφαο είναι του ΟΤΕ και είπαν ότι δε υπάρχει πρόβλημα όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wesker Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δώσε και ένα screenshot απο το router σου να δούμε εκεί στα πόσα συγχρονίζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα