Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, την ερχόμενη εβδομάδα έχω 2ωρη συνέντευξη live coding για θέση backend developer. Από το πως θα πάει, θα κριθεί το level στο οποίο με κατατάσσουν(έχω γύρω στα 2 χρόνια εμπειρία). Μου είπαν ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω το IDE της επιλογής μου και θα έχω access σε όλο το internet. Προσπαθώ να καταλάβω τι στυλ θα είναι αλλά δεν έχω παραπάνω input. Έχει κανεις ιδέα πάνω σε τι θα μπορούσα να κάνω μια μίνι προετοιμασία; Πέρα από τα κλασικά αλγοριθμικα προβλήματα στυλ leetcode. Το ότι αναφέρουν πως θα έχω πρόσβαση σε όλο το internet, stsckoverflow, API docs κλπ με παραπέμπει στο ότι ίσως θα αποφύγουν general αλγοριθμικα προβλήματα. 

Any ideas?

• Moderators
Δημοσ.

Φαντάζομαι θα μπορούσες να τους ρωτήσεις για να προετοιμαστείς, δε βλέπω πού είναι το κακό.

• Moderators
Δημοσ.

Τότε θα κοίταγα με τι ασχολείται η εταιρεία και θα κατευθυνόμουν προς τα εκεί. Κάνουν integrate με APIs τρίτων;  Έχουν πολλά δεδομένα που επεξεργάζονται; Έχουν μια CRUD πλατφόρμα την οποία χρησιμοποιούν διάφοροι χρήστες; Αναλόγως του τομέα τους και του τι κάνουν θα κοίταζα να προετοιμαστώ κατάλληλα.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Asevastos είπε

Καλησπέρα, την ερχόμενη εβδομάδα έχω 2ωρη συνέντευξη live coding για θέση backend developer. Από το πως θα πάει, θα κριθεί το level στο οποίο με κατατάσσουν(έχω γύρω στα 2 χρόνια εμπειρία). Μου είπαν ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω το IDE της επιλογής μου και θα έχω access σε όλο το internet. Προσπαθώ να καταλάβω τι στυλ θα είναι αλλά δεν έχω παραπάνω input. Έχει κανεις ιδέα πάνω σε τι θα μπορούσα να κάνω μια μίνι προετοιμασία; Πέρα από τα κλασικά αλγοριθμικα προβλήματα στυλ leetcode. Το ότι αναφέρουν πως θα έχω πρόσβαση σε όλο το internet, stsckoverflow, API docs κλπ με παραπέμπει στο ότι ίσως θα αποφύγουν general αλγοριθμικα προβλήματα. 

Any ideas?

Γλώσσα θα επιλέξεις εσύ;

Αν θέλεις πες μας και την εταιρεία (αν δεν θέλεις εδώ, στείλε pm). Πάντως εγώ το θεωρώ λίγο βάρβαρο αυτό με το live coding, Χίλιες φορές βάλε μου project στο σπίτι, η ακόμα καλύτερα διάβασε το github μου για να δεις πως γράφω. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ που είχα περάσει από εξέταση της amazon για προγραμματιστή μου δώσανε κάποια προβλήματα πάνω στις λειτουργίες της amazon να δώσω λύση σε όποια γλώσσα θέλω εγώ. Μέσα σε μια ώρα όλα αυτά

• Like 1
Δημοσ.

γενικότερα απλά πράγματα με λίγη πολυπλοκότητα, ήθελε όμως να ξέρεις τους βασικούς αλγόριθμους όπως π.χ. της ταξινόμησης.

• Thanks 1
Δημοσ.

Και κάτι ακόμη που θυμήθηκα. Δεν θυμάμαι αν το ζητούσε ή όχι αλλά τα δεδομένα που ήταν να χειριστώ τα είχα αποθηκευμένα σε απλή συνδεδεμένη λίστα

• Like 1
Δημοσ.

δεν φαινεται και πολυ σοβαρο το ολο υφος της συνεντευξεις οταν ρωτας τον recruiter και σου λεει δεν ξερω. τουλαχιστον τα βασικα οτι πχ θα περιλαμβανει αλγοριθμικα προβληματα.

ελπιζω καποια στιγμη να σταματησει ολος αυτος ο κακρινος με το Leetcode και γενικα οτι δνε σεβονται τον χρονο σου και ζητανε 2 δυωρακια για πλακα για assessments, να μιλας με τον hr, teach lead και τον μπατζανακη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...