volkar7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.Σε αναβάθμιση γραμμής από ADSL 24 mbps σε FTTC 100 mbps ,όταν ολοκληρωθεί η αναβάθμιση,αν συνδέσεις το νέο ρουτερ παίζεις αμέσως ή χρειάζεται να έρθει και τεχνικός να μικτονομήσει εκ νέου.Γιατί κάτι τέτοιο μου ανέφεραν.Στην καμπίνα δεν γίνεται η αλλαγή στην οπτική ίνα?Στον χώρο μου χαλκός θα καταλήγει πάλι.Τι να μικτονομήσει?
NikosKallithea Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Η αλλαγές γίνονται στην καμπίνα, εσυ τεχνικό δεν θα δεις στο σπίτι σου
volkar7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Η αλλαγές γίνονται στην καμπίνα, εσυ τεχνικό δεν θα δεις στο σπίτι σου Αν δλδ παίρνω από καμπίνα Vodafone πχ,θα πάει τεχνικός της vodafone,θα κάνει την σύνδεση στην καμπίνα και μετά ενημερώνει τον πάροχό μου ότι έκανε την αναβάθμιση και εγώ συνδέω το νέο ρουτερ και παίζω κανονικά.Σωστά?
jkoukos Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Σε αυτή την περίπτωση θα γίνουν δύο εργασίες. Η πρώτη από τον τεχνικό της Vodafone στην δική της καμπίνα και η δεύτερη από τον τεχνικό του ΟΤΕ, μέσω της οποίας έρχεται η γραμμή στο σπίτι σου. Οι δύο καμπίνες συνδέονται με χάλκινο καλώδιο μεταξύ τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα