BlueBlood7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 24 λεπτά πριν, Greengreen είπε To παχος ειναι 0,5 1 1.5 και 2. Πως θα καταλαβω ποιο ειχε; Μπορω να το βρω καπως; Τι παχος να παρω; Πες 2 εστω. Στην καρτα γραφικων ειχε μονο και εχει 12 κατω απο οσο εχει η cpu. Σε idle state. Και εβαλα θερμοαγωγιμο Η ψύκτρα μία είναι? Αυτή που πάει και στην cpu και στην gpu? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 1χιλιοστο παιρνεις , μολις τσεκαρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greengreen Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 ακριβως αυτο εχω, οχι μονο το μοντελ αλλα και η ψυκτρα και το fan ειναι ιδια. Μεχρι και η σκουρια και η μαρκα μπαταριας bios! δειτε τις τελευταιες φωτο η δεξια ειναι η καρτα γραφικων, αριστερα ο επεξεργαστης. Ειναι thermal pad αυτο; Ή αυτοκολλητη παστα ασπρη που διναν παλια; Υπηρχαν thermal pads τοτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 αυτο που εχει η ψυκτρα ειναι στην επανω μερια και ειναι σφουγγαρακι για να πατανε τα υπολοιπα parts στην gpu ο συγκεκριμενος δεν εχει τιποτα , σε ειπα παρε 1χιλιοστο , 1 μικρο κομματι και οχι ακριβο και βαλε https://www.skroutz.gr/s/24844742/Thermal-Pad-10-x-10-x-1-mm.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greengreen Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, triplex1 είπε αυτο που εχει η ψυκτρα ειναι στην επανω μερια και ειναι σφουγγαρακι για να πατανε τα υπολοιπα parts στην gpu ο συγκεκριμενος δεν εχει τιποτα , σε ειπα παρε 1χιλιοστο , 1 μικρο κομματι και οχι ακριβο και βαλε Πηγαινε στο παραπανω link. Step13 πατα στην τριτη φωτο δεξια. Κανε zoom στην αριστερη gpu φαινεται. Αυτα απο πανω τα γκρι τα σφουγγαρακια ειναι ασχετα, δεν τα πειραξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 αν θες να εχεις και για αλλου κοιτα και αυτο https://www.skroutz.gr/s/22776849/Cablexpert-100-x-100-x-1-mm.html οχι αυτος με παστα το εχει το 1ο λινκ που σ'εβαλα παρτο και βαλε , κaλυτερα θα ειναι με thermal pad Για gpu μιλαμε , στον επεξεργαστη παστα θα βαλεις , κοιτα μη γεμισεις ολο το λαπτοπ με pad 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solution1 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Μπορείς επίσης να δεις την Κ5 PRO. Είναι παχύρευστη πάστα σχεδιασμένη ώστε να αντικαθιστά τα thermal pads Είναι Ελληνικό προϊόν κι έχει δοκιμαστεί στο linustechtips! (spoiler alert: Βελτίωσε τις θερμοκρασίες σε ολοκαίνουργια 3090!) Επεξ/σία 1 Μαΐου 2022 από solution1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genki Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Στις 30/4/2022 στις 7:26 ΜΜ, Greengreen είπε Στο device manager την ειχε αναγνωρισει, και με το intel update tool (μπλε κλειδι) ειπε no new updates. Παρολα αυτα το προγραμματακι για την GMA 3100 δεν ετρεχε στο start up κατω δεξια. Χρειαζεται να βρισκεται εκει; Mια ερωτηση προς ολους. Στην καρτα γραφικων ειχε thermal pad ενα πολυ λεπτο. Μηπως να εβαζα και στην καρτα γραφικων και cpu thermal pad για αλλαγη; Δοκίμασε με driver easy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greengreen Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Παραγγειλα το φτηνο thermalpad του triplex το cablexpert και αναμενω. Πηρα και μια φτηνη παστα powertech https://www.skroutz.gr/s/12388344/Powertech-PT-490-Thermal-Paste-3gr.html και περιμενω να ερθουν. Μολις τα βαλω θα σας πω. δεν εχω να βαλω κατι στο ανεμιστηρακι, ισως κατι ευκολο που εχω ηδη στο σπιτι Επεξ/σία 3 Μαΐου 2022 από Greengreen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Spoiler 2 ώρες πριν, Greengreen είπε Πηρα και μια φτηνη παστα powertech https://www.skroutz.gr/s/12388344/Powertech-PT-490-Thermal-Paste-3gr.html Την έχω αξιολογήσει κι όλας ως Ελευθέριος Α. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Greengreen είπε Παραγγειλα το φτηνο thermalpad του triplex το cablexpert και αναμενω. Πηρα και μια φτηνη παστα powertech https://www.skroutz.gr/s/12388344/Powertech-PT-490-Thermal-Paste-3gr.html και περιμενω να ερθουν. Μολις τα βαλω θα σας πω. δεν εχω να βαλω κατι στο ανεμιστηρακι, ισως κατι ευκολο που εχω ηδη στο σπιτι Στο ανεμιστηρακι τι θες να βαλεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greengreen Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 26 λεπτά πριν, triplex1 είπε Στο ανεμιστηρακι τι θες να βαλεις? Εχω βαλει αντισκοριακο, μαλλον θα το αφησω ετσι. Fairy σαπουνι πιατων στο κεντρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, Greengreen είπε Εχω βαλει αντισκοριακο, μαλλον θα το αφησω ετσι. Fairy σαπουνι πιατων στο κεντρο; παρτο στο χερι και πηγαινε σε καποιον που εχει κομπρεσερακι αερα ή σ'ενα βενζιναδικο , βαλε το δαχτυλο και κρατα ενα φτερο και φυσα το να φυγουν απο μεσα οι βλακειες που εριξες........βρες και εχε μαζι σου λιγο λαδι ραπτομηχανης , οπλου (ιδια ειναι) , μολις το φυσηξεις ριξε μετα μια σταγονα λαδακι , φυσα ελαφρια στα φτερα να γυρισουν να παει παντου μεσα , φυγε και πανε βαλτο επανω , αν εχει σφουγγαρακι ξηλωστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greengreen Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Στις 4/5/2022 στις 12:36 ΠΜ, triplex1 είπε βρες και εχε μαζι σου λιγο λαδι ραπτομηχανης , οπλου (ιδια ειναι) , μολις Δεν εχω. Εχω το λαδι μηχανης, αυτο που ριχνουν μεσα στο service, αυτοκινητου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μονο φυσικό αέριο μη ρίχνεις και μας έρθει καμια βόμβα κατά δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα