Greengreen Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Εχω τον gd900 που βαλαν παραπανω. Δεν ξερω αν εληξε 1-2 χρονια το εχω. Στην αρχη ξερασε λαδακι τα εριξα στον νεροχυτι. Μετα εβγαλε κανονικο γκρι, παχυρευστο. Ηταν παντα μεσα σε ντουλαπι δεν το ειδε ηλιος Επεξ/σία 30 Απριλίου 2022 από Greengreen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 21 λεπτά πριν, Greengreen είπε Εχω τον gd900 που βαλαν παραπανω. Δεν ξερω αν εληξε 1-2 χρονια το εχω. Στην αρχη ξερασε λαδακι τα εριξα στον νεροχυτι. Μετα εβγαλε κανονικο γκρι, παχυρευστο. Ηταν παντα μεσα σε ντουλαπι δεν το ειδε ηλιος https://www.skroutz.gr/s/17274760/Arctic-MX-4-2019-Edition-Thermal-Paste-4gr.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Artman13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 και εγώ το ίδιο πρόβλημα έιχα με φτηνή πάστα, μετά έβαλα αυτήν και απο τότε όλα καλά https://www.bestprice.gr/item/2156653838/arctic-mx-4-2019-edition-4gr.html?qid=9XQETWILcqG_b2bc0&seq=1&qo=arctic+mx-4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greengreen Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Νομιζω μετα το repair τα ιδια εχει και αυτος. Τι λετε; Ιδια heat. Αντε 5-6 βαθμοι καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Greengreen είπε 1-2 χρονια το εχω. Στην αρχη ξερασε λαδακι τα εριξα στον νεροχυτι. Αν έκανε αυτό έπρεπε να τη βγάλετε όλη σε ένα κεσεδάκι και να την αναλατέψετε. Τώρα είναι για πέταμα. Πάρτε μια MX-5 (ελπίζω όχι από τις προβληματικές) και θα είναι τζετ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greengreen Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Αυτη, η mx4 που λενε ή μια noctua? Θελω να κραταει και αρκετα. 10 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Αν έκανε αυτό έπρεπε να τη βγάλετε όλη σε ένα κεσεδάκι και να την αναλατέψετε. Τώρα είναι για πέταμα. Πάρτε μια MX-5 (ελπίζω όχι από τις προβληματικές) και θα είναι τζετ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bax Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Επειδή μου έχει τύχει αρκετές φορές σε παλιά λάπτοπ, υπάρχει περίπτωση να έχει διαφύγει το αέριο που έχει μέσα το heatpipe για να μεταφέρει τη ζέστη από τον επεξεργαστή στην ψύκτρα. Αν μπορείς βάλε το να δουλέψει ανοιχτό και θα το καταλάβεις. η περιοχή του heatpipe πανω απο το cpu θα ειναι πολύ ζεστη και όσο απομακρύνεσαι θα ειναι κρύο το heatpipe οπότε δεν δουλεύει. Επίσης αυτό το καταλαβαίνεις και οταν δουλεύει φουλ το ανεμιστηράκι αλλά βγάζει κρύο αέρα. Δηλαδή η mb βλέπει μεγάλη θερμοκρασία, δουλεύει το fan στο τέρμα αλλά η θερμότητα δεν μπορεί να φτάσει στo κομματι του heatpipe με την ψύκτρα. Αυτό πάντα σε περίπτωση που όντως έχει πατήσει σωστά η ψύκτρα στον επεξεργαστή και δεν βρίσκεις κάποιο άλλο πρόβλημα. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2022 από Bax 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genki Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 14 ώρες πριν, Greengreen είπε https://www.e-shop.gr/hp-compaq-6710b-t7500-gb893ea-p-PER.900262 εβαλα ssd και 4gb ram. Αλλαξα παστα και καθαρισα ανεμιστηρακι βαζοντας αντισκοριακο. Εβαλα τα win10 και εχω 50% cpu usage και αμεσως εχω 70o θερμοκρασια, το ανεμιστηρακι δουλευει συνεχεια. Εβαλα φτηνη παστα απο ali γρι.. να προτεινω cooling base; Φίλε μου θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις τα 7 σε τόσο παλιό μηχάνημα. Κάνε ένα κόπο και πιστεύω θα δεις διαφορές. Με ssd θα έπρεπε να πετάει σε σελίδες κλπ. Επιπλέον αν το λαπτοπ είχε ανεξάρτητη κάρτα γραφικών βεβαιώσου πως έχουν περαστεί οι drivers για αυτή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greengreen Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Genki είπε Φίλε μου θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις τα 7 σε τόσο παλιό μηχάνημα. Κάνε ένα κόπο και πιστεύω θα δεις διαφορές. Με ssd θα έπρεπε να πετάει σε σελίδες κλπ. Επιπλέον αν το λαπτοπ είχε ανεξάρτητη κάρτα γραφικών βεβαιώσου πως έχουν περαστεί οι drivers για αυτή Στο device manager την ειχε αναγνωρισει, και με το intel update tool (μπλε κλειδι) ειπε no new updates. Παρολα αυτα το προγραμματακι για την GMA 3100 δεν ετρεχε στο start up κατω δεξια. Χρειαζεται να βρισκεται εκει; Mια ερωτηση προς ολους. Στην καρτα γραφικων ειχε thermal pad ενα πολυ λεπτο. Μηπως να εβαζα και στην καρτα γραφικων και cpu thermal pad για αλλαγη; Επεξ/σία 30 Απριλίου 2022 από Greengreen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 16 λεπτά πριν, Greengreen είπε Μηπως να εβαζα και στην καρτα γραφικων και cpu thermal pad για αλλαγη; Ναι ειδικα στην cpu , βαλε thermal pad ... για αλλαγη μηχανηματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Genki είπε Φίλε μου θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις τα 7 σε τόσο παλιό μηχάνημα. Κάνε ένα κόπο και πιστεύω θα δεις διαφορές. Με ssd θα έπρεπε να πετάει σε σελίδες κλπ. Επιπλέον αν το λαπτοπ είχε ανεξάρτητη κάρτα γραφικών βεβαιώσου πως έχουν περαστεί οι drivers για αυτή του ειπα πριν καποια πραγματα , ανοιξα απο περιεργεια ενα turboX που εχω στις αγγελιες μου με t4500 , το συγκεκριμενο παει σφαιρα και ειναι με 3gb ram και win10 Του ειπα απο πριν για ψυξη , ειτε η ψυκτρα του δεν κανει οπως ειπωθηκε η΄χρειαζεται επιπλεον ψυξη , για αρχη ξεκιναει με την παστα 19 λεπτά πριν, Greengreen είπε Στο device manager την ειχε αναγνωρισει, και με το intel update tool (μπλε κλειδι) ειπε no new updates. Παρολα αυτα το προγραμματακι για την GMA 3100 δεν ετρεχε στο start up κατω δεξια. Χρειαζεται να βρισκεται εκει; Mια ερωτηση προς ολους. Στην καρτα γραφικων ειχε thermal pad ενα πολυ λεπτο. Μηπως να εβαζα και στην καρτα γραφικων και cpu thermal pad για αλλαγη; Στην καρτα γραφικων αν το εβγαλες και το πεταξες , κακως επραξες , το αντικαθιστας με καινουριο , δεν βαζεις παστα εκει το turboX που σε ειπα το ανοιξα στην gazzeta που ειπες και συ απο νωρις , θερμοκρασιες 40-43 ασχετα αν βαραει το cpu 100% load Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Από λάθος σε λάθος είσαι φίλε μου. Στα ανεμιστήρια δεν βάζουμε αντισκουριακό αλλά λάδι μηχανής. Το πιο γνωστό είναι το παρακάτω. Είναι πιθανό να έκανες ζημιά. https://www.amazon.com/SINGER-2131E-Purpose-Machine-4-Fluid/dp/B000YZ1Y06/ref=as_li_ss_tl?&linkId=&linkCode=sl1&tag=mr342chan-20&linkId=b22da6ee21820f133f2cac208471a807&language=en_US Στη συνέχεια απ ότι κατάλαβα έβγαλες τα thermal pad και δεν τα αντικατέστησες. Τότε τις περίμενες? Πάρε 2-3 διαφορετικά σε πάχος thermal pad (arctic ή grizzly) και δοκίμασε με ποιο έχεις καλύτερα temps. Συνήθως στον επεξεργαστή των λάπτοπ βάζουμε "πηχτή" πιο συμπαγής πάστα και όχι τόσο ρευστή στα desktop. Π.χ arctic ceramique. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solution1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 50% idle utilization είναι υπερβολικά πολύ Εγώ τώρα γράφω από αντίστοιχο laptop (P9500) και είμαι στο 20% περίπου Όσο για τις θερμοκρασίες, κάνε undervolting (ψάξε για το Throttlestop) (Υπ' όψιν το δουλεύω με το ανεμιστηράκι στην αθόρυβη λειτουργία) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greengreen Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, triplex1 είπε Στην καρτα γραφικων αν το εβγαλες και το πεταξες , κακως επραξες , το αντικαθιστας με καινουριο , δεν βαζεις παστα εκει To παχος ειναι 0,5 1 1.5 και 2. Πως θα καταλαβω ποιο ειχε; Μπορω να το βρω καπως; 38 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Στη συνέχεια απ ότι κατάλαβα έβγαλες τα thermal pad και δεν τα αντικατέστησες. Τότε τις περίμενες? Πάρε 2-3 διαφορετικά σε πάχος thermal pad (arctic ή grizzly) και δοκίμασε με ποιο έχεις καλύτερα temps. Τι παχος να παρω; Πες 2 εστω. Στην καρτα γραφικων ειχε μονο και εχει 12 κατω απο οσο εχει η cpu. Σε idle state. Και εβαλα θερμοαγωγιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 20 λεπτά πριν, Greengreen είπε To παχος ειναι 0,5 1 1.5 και 2. Πως θα καταλαβω ποιο ειχε; Μπορω να το βρω καπως; Τι παχος να παρω; Πες 2 εστω. Στην καρτα γραφικων ειχε μονο και εχει 12 κατω απο οσο εχει η cpu. Σε idle state. Και εβαλα θερμοαγωγιμο αν θυμαμαι καλα 0,5 σε κανει δουλεια , δεν θα πας σε πιο παχύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα