Greengreen Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 https://www.e-shop.gr/hp-compaq-6710b-t7500-gb893ea-p-PER.900262 εβαλα ssd και 4gb ram. Αλλαξα παστα και καθαρισα ανεμιστηρακι βαζοντας αντισκοριακο. Εβαλα τα win10 και εχω 50% cpu usage και αμεσως εχω 70o θερμοκρασια, το ανεμιστηρακι δουλευει συνεχεια. Εβαλα φτηνη παστα απο ali γρι.. να προτεινω cooling base;
Τέρης Α. Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 17 λεπτά πριν, Greengreen είπε Αλλαξα παστα (...) και εχω 70o θερμοκρασια Καθαρίσατε σχολαστικά την παλιά πάστα από τον επεξεργαστή και το heatsink; 18 λεπτά πριν, Greengreen είπε Εβαλα τα win10 και εχω 50% cpu usage Μόνο; Καλό αυτό! 19 λεπτά πριν, Greengreen είπε Εβαλα φτηνη παστα απο ali γρι Αυτή: https://www.aliexpress.com/item/33005012529.html Απ' ότι λένε είναι αντίστοιχη της MX-4. 1
Greengreen Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Καθαρίσατε σχολαστικά την παλιά πάστα από τον επεξεργαστή και το heatsink; Μόνο; Καλό αυτό! Αυτή: https://www.aliexpress.com/item/33005012529.html Απ' ότι λένε είναι αντίστοιχη της MX-4. Αυτην εχω ειναι αυθεντικη αραγε η δικγ μου ή απομημιση; Ολοιδιο αυτοκολητο. σχολιαστικη καθαριοτητα, υπερβολικη. Απλα η καρτα γραφικων εχει ενα gap και εβαλα λιγο παραπανω παστα και σε αυτην, αν θα το ξανακανα θα εβαζα και αλλη. Κανει κατι σαν σκαλοπατι ο cooler. μεχρι αντισκοριακο στο fan εβαλα. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2022 από Greengreen
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Αντισκωριακο στο φαν;Γιατί; Για να κολλάει πιο ευκολα η σκόνη;
Greengreen Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Αντισκωριακο στο φαν;Γιατί; Για να κολλάει πιο ευκολα η σκόνη; Δεν ειχα γρασο. Και με το γρασο κολλαει πιο πολυ η σκονη τεσπα δεν ειναι εκει το προβλημα ανεβαζει 68 βαθμους με το καλημερα. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2022 από Greengreen
cabdik Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) παλια σε τι θερμοκρασιες δουλευε..? εχεις ελεγξει σχολαστικα, εαν εχει πατησει καλα η ψυκτρα..?? υπαρχει και η πιθανοτητα με τα Win10 να ζοριζεται περισσοτερο και να ανεβαζει θερμοκρασια....! δεν κανεις μια δοκιμη με ενα LiveCD(η USB) με Linux..? Επεξ/σία 30 Απριλίου 2022 από cabdik 2
Greengreen Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, cabdik είπε παλια σε τι θερμοκρασιες δουλευε..? εχεις ελεγξει σχολαστικα, εαν εχει πατησει καλα η ψυκτρα..?? υπαρχει και η πιθανοτητα με τα Win10 να ζοριζεται περισσοτερο και να ανεβαζει θερμοκρασια....! δεν κανεις μια δοκιμη με ενα LiveCD(η USB) με Linux..? Oχι, αλλα ουτε και αυτος που το χε θα θυμαται. και με ubuntu live usb τα ιδια. Δουλευει ανεμιστηρακι. Στα windows οταν δεν τρεχει τιποτα και δεν μπαινει καποιο update εχω και 5% usage. Οποιαδηποτε σελιδα οπως gazzetta.gr με παει 90-100%. Δεν ειναι το usage. ειναι 1) κατασκευαστικο λαθος απο την αρχη του laptop 2) κακη παστα 3) κακη εγκατασταση cooler. Οταν το εκανα βιδωσα τις βιδες σχετικα δυνατα, οχι δεν το κουνησα με το χερι για να μην κανω καμια ζημια. Επισης αν βαλω αυτες τις βιδιτσες και αλλο μεσα ισως δεν ξαναλυθουν ποτε. κατι μικρα σαν αντικραδασμικα μαξιλαρακια που βρηκα μεσα δεν θυμομουν που ηταν αλλα τα πεταξα κιολας. Δεν νομιζω να εχει καμια σχεση. Του cooler τα αφησα. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2022 από Greengreen
triplex1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Greengreen είπε Δεν ειχα γρασο. Και με το γρασο κολλαει πιο πολυ η σκονη τεσπα δεν ειναι εκει το προβλημα ανεβαζει 68 βαθμους με το καλημερα. Ούτε λαδια ούτε γρασσα ριχνεις και ειδικα σε fan φορητού https://www.skroutz.gr/s/18357911/Motip-Dupli-090505-Σπρέι-Ηλεκτρικών-Επαφών-500ml.html?from=account_favorites μια χαρα εισαι στο 50% που ανοιγεις το gazzeta , οι σελιδες εχουν γινει βαριες και μπουσταρει ο επεξεργαστης σου , γι αυτο παιρνει μπρος και δουλευει ο ανεμιστηρας του , δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα σ'αυτο που συμβαινει. Ο καλυτερος και μοναδικος τροπος που μπορεις να το αντιμετωπισεις ειναι ψυξη καλη τιποτα αλλο , οσο πιο κρυος ειναι τοσο πιο λιγο θα γυρναει ο φάνης και θα σε δουλευει πιο χαλαρα και απεφευγε τα αντισκωριακα , δεν καθαριζεις όπλο
Greengreen Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, triplex1 είπε Ούτε λαδια ούτε γρασσα ριχνεις και ειδικα σε fan φορητού https://www.skroutz.gr/s/18357911/Motip-Dupli-090505-Σπρέι-Ηλεκτρικών-Επαφών-500ml.html?from=account_favorites μια χαρα εισαι στο 50% που ανοιγεις το gazzeta , οι σελιδες εχουν γινει βαριες και μπουσταρει ο επεξεργαστης σου , γι αυτο παιρνει μπρος και δουλευει ο ανεμιστηρας του , δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα σ'αυτο που συμβαινει. Ο καλυτερος και μοναδικος τροπος που μπορεις να το αντιμετωπισεις ειναι ψυξη καλη τιποτα αλλο , οσο πιο κρυος ειναι τοσο πιο λιγο θα γυρναει ο φάνης και θα σε δουλευει πιο χαλαρα και απεφευγε τα αντισκωριακα , δεν καθαριζεις όπλο Με το gazzetta βαραω 100% στα win. με σκετο ubuntu live usb χωρις τιποτα εχω low cpu usage και χωρις να ανοιξω τιποτα παω στους 68ο ο cooler δουλευει συνεχεια.. 1 ώρα πριν, Greengreen είπε Στα windows οταν δεν τρεχει τιποτα και δεν μπαινει καποιο update εχω και 5% usage. Οποιαδηποτε σελιδα οπως gazzetta.gr με παει 90-100%. Δεν ειναι το usage. .
dpolal Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Greengreen είπε https://www.e-shop.gr/hp-compaq-6710b-t7500-gb893ea-p-PER.900262 εβαλα ssd και 4gb ram. Αλλαξα παστα και καθαρισα ανεμιστηρακι βαζοντας αντισκοριακο. Εβαλα τα win10 και εχω 50% cpu usage και αμεσως εχω 70o θερμοκρασια, το ανεμιστηρακι δουλευει συνεχεια. Εβαλα φτηνη παστα απο ali γρι.. να προτεινω cooling base; Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo T7500 (2.2 GHz, 4MB Level 2 cache, 800 MHz FSB) Με αυτό το CPU είσαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ που είναι στο 50% μόνιμα με τα W10. Για τις θερμοκρασίες είτε δεν έχεις βιδώσει καλά την ψύκτρα, είτε δεν έχει κάτσει σωστά, είτε η πάστα που έβαλες ήταν ζαχαροπλαστικής. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2022 από dpolal 1
triplex1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, Greengreen είπε Με το gazzetta βαραω 100% στα win. με σκετο ubuntu live usb χωρις τιποτα εχω low cpu usage και χωρις να ανοιξω τιποτα παω στους 68ο ο cooler δουλευει συνεχεια.. . Μια χαρα ειναι σε λεω , ανοιξα ενα προηγουμενως με επεξεργαστη Τ4500 100% βαραει
Greengreen Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, dpolal είπε Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo T7500 (2.2 GHz, 4MB Level 2 cache, 800 MHz FSB) Με αυτό το CPU είσαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ που είναι στο 50% μόνιμα με τα W10. Ναι οκ. Και ποιο κατω οταν δεν κουναω το mouse. Tι κανω με τους 70ο? μπαινω στα win και ειναι ετσι. Μπαινω ubuntu και ειναι ετσι Επεξ/σία 30 Απριλίου 2022 από Greengreen
dpolal Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, dpolal είπε Για τις θερμοκρασίες είτε δεν έχεις βιδώσει καλά την ψύκτρα, είτε δεν έχει κάτσει σωστά, είτε η πάστα που έβαλες ήταν ζαχαροπλαστικής. 1 λεπτό πριν, Greengreen είπε Ναι οκ. Και ποιο κατω οταν δεν κουναω το mouse. Tι κανω με τους 70ο? μπαινω στα win και ειναι ετσι. Μπαινω ubuntu και ειναι ετσι
triplex1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 ssd ποιον εβαλες? 5 λεπτά πριν, dpolal είπε Για τις θερμοκρασίες είτε δεν έχεις βιδώσει καλά την ψύκτρα, είτε δεν έχει κάτσει σωστά, είτε η πάστα που έβαλες ήταν ζαχαροπλαστικής. Επιλεγω το 3 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα