killers Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 καλησπερα υπαρχει καποιο καποιο προγραμμα επαναφορας αρχειων???επειγουσα αναγκη εχασα οτι ειχα απο τον σκληρο μετα απο διαμορφωση.....
SabotazNic Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, killers είπε καλησπερα υπαρχει καποιο καποιο προγραμμα επαναφορας αρχειων???επειγουσα αναγκη εχασα οτι ειχα απο τον σκληρο μετα απο διαμορφωση..... Δοκιμασε το recuva
killers Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 θελει πληρωμη για να τα επαναφερει δεν εχω καποιο σπασμενο φιλος 1
SabotazNic Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, killers είπε θελει πληρωμη για να τα επαναφερει δεν εχω καποιο σπασμενο φιλος Το free γιατι δεν σου κανει? 1
SabotazNic Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, killers είπε θα τα επαναφερει? Αν δεν δοκιμασεις, δεν θα ξερεις. Περισσοτερες πληροφοριες ή αλλα software, στο παραπανω thread. Προσωπικα εχω ανακτησει επιτυχως αρχεια με το recuva, αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν μετα απο format (ειτε γρηγορο, ειτε κανονικο) Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από SabotazNic 1
Aris_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Αν δεν εχεις γράψει επάνω θα τα βρει τα επαναφέρεις και τα σωζεις αλλού μετα μπορεις να τρέξεις και κάτι άλλο για τα πιο δύσκολα 1
killers Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 δεν εχω γραψει κατι καινουργιο πανω απλα εκανα διαμορφωση καταλαθος σε λαθος κομματι του δισκου αλλα δεν εχω καποιο προγραμμα να τα επαναφερω τα βρησκουν αλλα δεν τα επαναφερουν θελουν πληρωμη.αν εχεις κατι στο νου σου να με βοηθησεις
snbblp Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 14 λεπτά πριν, killers είπε δεν εχω γραψει κατι καινουργιο πανω απλα εκανα διαμορφωση καταλαθος σε λαθος κομματι του δισκου αλλα δεν εχω καποιο προγραμμα να τα επαναφερω τα βρησκουν αλλα δεν τα επαναφερουν θελουν πληρωμη.αν εχεις κατι στο νου σου να με βοηθησεις Πάρε τα μηνύματά σου. Ακολούθησε τις οδηγίες εκεί. 1
SabotazNic Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, snbblp είπε Πάρε τα μηνύματά σου. Ακολούθησε τις οδηγίες εκεί. Για να μην κατεβαζω το recuva. Εχει αλλαξει κατι και δεν θυμαμαι? Ειχε βρει τα αρχεια, μου τα εμφανισε σε λιστα, τικαρα τι ηθελα και τα εκανε restore. Ειναι πλεον επι πληρωμη? Edit: Η διαδικασια παραμενει ιδια τελικα 5 λεπτα υποθεση να κανει το απλο scan το pc και να τα βρει. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2022 από SabotazNic
Προτεινόμενες αναρτήσεις