Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα υπαρχει καποιο καποιο προγραμμα επαναφορας αρχειων???επειγουσα αναγκη εχασα οτι ειχα απο τον σκληρο μετα απο διαμορφωση.....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, killers είπε

καλησπερα υπαρχει καποιο καποιο προγραμμα επαναφορας αρχειων???επειγουσα αναγκη εχασα οτι ειχα απο τον σκληρο μετα απο διαμορφωση.....

Δοκιμασε το recuva

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, killers είπε

θα τα επαναφερει?

Αν δεν δοκιμασεις, δεν θα ξερεις. Περισσοτερες πληροφοριες ή αλλα software, στο παραπανω thread.

Προσωπικα εχω ανακτησει επιτυχως αρχεια με το recuva, αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν μετα απο format (ειτε γρηγορο, ειτε κανονικο)

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ.

Αν δεν εχεις γράψει επάνω θα τα βρει τα επαναφέρεις και τα σωζεις αλλού μετα μπορεις να τρέξεις και κάτι άλλο για τα πιο δύσκολα

• Like 1
Δημοσ.

δεν εχω γραψει κατι καινουργιο πανω απλα εκανα διαμορφωση καταλαθος σε λαθος κομματι του δισκου αλλα δεν εχω καποιο προγραμμα να τα επαναφερω τα βρησκουν αλλα δεν τα επαναφερουν θελουν πληρωμη.αν εχεις κατι στο νου σου να με βοηθησεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, killers είπε

δεν εχω γραψει κατι καινουργιο πανω απλα εκανα διαμορφωση καταλαθος σε λαθος κομματι του δισκου αλλα δεν εχω καποιο προγραμμα να τα επαναφερω τα βρησκουν αλλα δεν τα επαναφερουν θελουν πληρωμη.αν εχεις κατι στο νου σου να με βοηθησεις

Πάρε τα μηνύματά σου. Ακολούθησε τις οδηγίες εκεί.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, snbblp είπε

Πάρε τα μηνύματά σου. Ακολούθησε τις οδηγίες εκεί.

Για να μην κατεβαζω το recuva. Εχει αλλαξει κατι και δεν θυμαμαι? Ειχε βρει τα αρχεια, μου τα εμφανισε σε λιστα, τικαρα τι ηθελα και τα εκανε restore. Ειναι πλεον επι πληρωμη?

Edit: Η διαδικασια παραμενει ιδια τελικα

5 λεπτα υποθεση να κανει το απλο scan το pc και να τα βρει. 

image.png.0cc97c2e1695313697682800415dcf19.png

Επεξ/σία από SabotazNic
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...