Προς το περιεχόμενο

Pubg hardware

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι απλα μεσα στα smokes και αν μεινουν πολλα ατομα στο late game θα εχεις αρκετα frame drops.

Μην ξεχνας οτι το PUBG εκτος απο καρτα θελει και πολυ καλο επεξεργαστη.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Pikapa7 είπε

Καλησπέρα μια ερώτηση …. Με 1050ti και i76700Κ 16 ραμ μπορω να τρέξω έστω χωρίς κόλλημα το pubg

Προ ολίγου έπαιζα με ένα νέο (για εμένα) παίχτη ο οποίος έχει σύστημα με 6700K, 32GB ραμ 3.200MHz CL14 και κάρτα GTX 1060 και μου είπε ότι παίζει στα high με 120 fps.

Spoiler

Πιο αναλυτικά:

Case : Deepcool Dukase V2 + 2 Deepcool Fan RGB LED + RGB Led Strip (fan of RGB LED)
PSU : EVGA 650 GQ 80 PLUS GOLD
Mobo : MSI Z270 SLI PLUS
CPU : INTEL I7-6700k 4.0 GHZ base speed (running on 4.6 GHz) + CPU Fan : Noctua NH-D15S
VGA : MSI GTX 1060 Gaming X Plus 6GB
RAM : G.SKILL TridentZ RGB 32 GB 3200 MHz @2933 MHz
HDD : 1 TB WD Blue
SSD : 1 TB Samsung Evo 850
Mouse : Razer deathadder elite
Mousepad : Razer Goliathus Chroma
Keyboard : Razer Blackwidow
Headset : Razer Kraken Ultimate
Monitor : Asus Vg248 144Hz

1 ώρα πριν, mp44christos είπε

Πεφτει στα 40 μεσα σε καπνο.

Παρ' όλα αυτά ισχύει (ίσως με κλειστά shadows να είναι πιο ομαλό):

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία κατάλαβαα…αν πάω σε καλύτερο σεταπ μου προτείνετε να αλλάξω μητρική επεξεργαστή ;

Και να αφήσω για λίγο ακόμη την κάρτα μου ; 

Τι επεξεργαστή και μητρική προτείνεται για καλό γκειμ όχι και ουλτρα όλα ούτε στριμ θέλω τπτ μόνο δικιά μ χρήση γκειμς κ τέτοια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί δεν δοκιμάζετε να εγκαταστήσετε το παιχνίδι στο υπάρχον σύστημα να δείτε πως θα πάει; 30GB είναι και αν έχετε 100άρα ταχύτητα σε ~μία ώρα είναι έτοιμο!

Spoiler

843879988_(15).png.92af69a2e63b2cb6f94eb239b0d7a653.png

* Εγώ με την 750Ti πάντως σε 1650x1050 με αυτές τις ρυθμίσεις πιάνω 35FPS average:

Spoiler

1212183284_(13).png.5c8e1937aeeda99ee359

Αν η κάρτα είναι 4GB μπορείτε να βάλετε τα Textures και στο high.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εχεις το συστημα ή σκεφτεσαι για αγορα; Γιατι δεν το κατεβαζεις να δεις μονος σου;

Average πιστευω κανα 80-100 fps ολα very low και 1080p . Οπως ειπα μεσα στα smokes θα πεφτει αρκετα το fps. Οπως επισης και στις μεγαλες πολεις στο TAEGO/Miramar. Για sanhok bootcamp παιζει να εχεις και 20 fps στις αρχες .

Υπαρχουν και μερικες ρυθμισεις στο Nvdia Control Panel που βοηθανε για καλυτερο FPS.

Επισης μην κολλας στα settings. Κανενας δεν παιζει pubg πανω απο Low γραφικα. Εγω με 3.000 ωρες στο παιχνιδι και απο την αρχη με very low ειμαι με το συστημα της υπογραφης μου.

Επεξ/σία από AmixReckless
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, AmixReckless είπε

απο την αρχη με very low ειμαι με το συστημα της υπογραφης μου.

Και ονειρεύομαι να πάρω 3050 να τα βάλω στα ultra... Που νά 'ξερα...

Δημοσ.
8 hours ago, AmixReckless said:

Το εχεις το συστημα ή σκεφτεσαι για αγορα; Γιατι δεν το κατεβαζεις να δεις μονος σου;

Average πιστευω κανα 80-100 fps ολα very low και 1080p . Οπως ειπα μεσα στα smokes θα πεφτει αρκετα το fps. Οπως επισης και στις μεγαλες πολεις στο TAEGO/Miramar. Για sanhok bootcamp παιζει να εχεις και 20 fps στις αρχες .

Υπαρχουν και μερικες ρυθμισεις στο Nvdia Control Panel που βοηθανε για καλυτερο FPS.

Επισης μην κολλας στα settings. Κανενας δεν παιζει pubg πανω απο Low γραφικα. Εγω με 3.000 ωρες στο παιχνιδι και απο την αρχη με very low ειμαι με το συστημα της υπογραφης μου.

Πληροφοριακά αλλαξε το background collor γτ με το dark mode δεν βλεπω τπτ

Δημοσ.

Το είχα κατεβάσει με 1050ti που έχω και i3 6100 και μου πάει 30 φπς γι αυτό είπα αν βάλω τον i7 λέω θα εχει τουλάχιστον 80 φπς 

Ευχαριστω πάντως για τις απαντήσεις !!!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Pikapa7 είπε

Το είχα κατεβάσει με 1050ti που έχω και i3 6100 και μου πάει 30 φπς

Με ποιες ρυθμίσεις;

Δημοσ.
Στις 3/5/2022 στις 5:18 ΜΜ, Pikapa7 είπε

Το είχα κατεβάσει με 1050ti που έχω και i3 6100 και μου πάει 30 φπς γι αυτό είπα αν βάλω τον i7 λέω θα εχει τουλάχιστον 80 φπς 

Ευχαριστω πάντως για τις απαντήσεις !!!

Να λες και ευχαριστω που ετρεχε με 2πυρηνο ι3.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...