Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως γραφω και στον τιτλο γνωριζει καποιος σε ποια θερμοκρασια ανοιγει το βερντιλατερ σε  Seat ibiza 2003 1.2 ?

επειδη εχει χαλασει ο δεικτης θερμοκρασιασ εχω εχω αγορασει ενα head display που συνδεεται στην θυρα obd και τωρα που εκανα ταξιδι κατα την κινηση του αυτοκινητου η θερμοκρασια ηταν 80-85 βαθμους, οταν σταματησα σε παρκιν δεν εσβησα τον κινητηρα και η θερμοκρασια εφτασε στους 104 βαθμους και το βερντιλαντερ  δεν πηρε μπροστα. 

να συμπληρωσω το οχημα εχει air contition  και οχι κλιμα , και οταν το ανοιγω το βερντλατερ περνει μπροστα αμεσως. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, pkout είπε

οπως γραφω και στον τιτλο γνωριζει καποιος σε ποια θερμοκρασια ανοιγει το βερντιλατερ σε  Seat ibiza 2003 1.2 ?

επειδη εχει χαλασει ο δεικτης θερμοκρασιασ εχω εχω αγορασει ενα head display που συνδεεται στην θυρα obd και τωρα που εκανα ταξιδι κατα την κινηση του αυτοκινητου η θερμοκρασια ηταν 80-85 βαθμους, οταν σταματησα σε παρκιν δεν εσβησα τον κινητηρα και η θερμοκρασια εφτασε στους 104 βαθμους και το βερντιλαντερ  δεν πηρε μπροστα. 

να συμπληρωσω το οχημα εχει air contition  και οχι κλιμα , και οταν το ανοιγω το βερντλατερ περνει μπροστα αμεσως. 

Γράψε και το κωδικό κινητήρα, το βεντιλατερ έχει 2 σκάλες , γνωρίζεις ; 

Είναι θέμα κοντέρ ή σου έχει χαλάσει κανένας αισθητήρας ; 

Δημοσ.

Θέμα κοντέρ είναι γιατί με το display δείχνει σωστά θερμοκρασία. Δηλαδή παίζει μα μην δουλεύει η μικρή σκάλα; Και στους πόσους βαθμούς ανοίγει η μεγάλη;

Αριθμό κινητήρα δεν ξέρω.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pkout είπε

Θέμα κοντέρ είναι γιατί με το display δείχνει σωστά θερμοκρασία. Δηλαδή παίζει μα μην δουλεύει η μικρή σκάλα; Και στους πόσους βαθμούς ανοίγει η μεγάλη;

Αριθμό κινητήρα δεν ξέρω.

Εάν μπορείς βρες διαγνωστικό vagcom και δες τη συμπεριφορά της θερμοκρασίας.

Συνήθως το βεντιλατερ εντολή παίρνει από ρελέ .  

Δημοσ.

Πάντως όταν ανοίγω το αιρκοντίσιον το βερντιλαντερ περνάει μπροστά αμέσως. Παίζει να έχει χαλάσει η μικρή σκάλα; Και σε αυτήν την περίπτωση αλλάζω το βερντιλαντερ ;

Δημοσ.

Πάνε σε εναν ηλεκτρολόγο να το ελέγξει. Σε πόλο της Πεθεράς μου ειχαν καεί απο τα 2 βεντιλατέρ το 1, και στο άλλο η μία σκάλα. Κλασικό πρόβλημα σε VW αυτής της γεννιάς, εγινε αλλαγή με τούρκικο και ολα οκ.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, lary7 είπε

Πάνε σε εναν ηλεκτρολόγο να το ελέγξει. Σε πόλο της Πεθεράς μου ειχαν καεί απο τα 2 βεντιλατέρ το 1, και στο άλλο η μία σκάλα. Κλασικό πρόβλημα σε VW αυτής της γεννιάς, εγινε αλλαγή με τούρκικο και ολα οκ.

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...