MauroPaltoudias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, lyda94 είπε Παιδιά καλησπέρα! Πρώτη φορά πετάω εξωτερικό... Θα έχω στην τσάντα μπουκαλάκι 120ml με υγρό για ηλεκ. τσιγάρο που θα έχει μέσα, όμως, λιγότερα από 50ml και στη βαλίτσα 2 μπουκαλάκια 120 γεμάτα, 1 30μελο και 2 60μελα. Α! Και 2 ρολ ον 50ml, πάλι στη βαλίτσα. Θα είμαι εντάξει? Με Vueling πετάω, αν έχει σημασία... Καλησπέρα. Το πιο πιθανό είναι να σας το κρατήσουν στον έλεγχο (μπορεί όμως και όχι). Ο λόγος είναι ότι εξετάζεται η χωρητικότητα του δοχείου και όχι του περιεχομένου υγρού, στερεού ή αερίου. Εφόσον το δοχείο του υγρού του ηλεκτρονικού τσιγάρου μπορεί να μεταγγιστεί, η καλύτερη λύση ήταν να πάτε και να αγοράσετε δοχεία παρόμοιου τύπου με αυτά και να 'χετε το κεφάλι σας ήσυχο. Γενικά, οι κανονισμοί είναι κοινοί : maxV/συσκευασία = 100ml και Σ(V) =1000ml ή αλλιώς 1lt.
lyda94 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Καλησπέρα. Το πιο πιθανό είναι να σας το κρατήσουν στον έλεγχο (μπορεί όμως και όχι). Ο λόγος είναι ότι εξετάζεται η χωρητικότητα του δοχείου και όχι του περιεχομένου υγρού, στερεού ή αερίου. Εφόσον το δοχείο του υγρού του ηλεκτρονικού τσιγάρου μπορεί να μεταγγιστεί, η καλύτερη λύση ήταν να πάτε και να αγοράσετε δοχεία παρόμοιου τύπου με αυτά και να 'χετε το κεφάλι σας ήσυχο. Γενικά, οι κανονισμοί είναι κοινοί : maxV/συσκευασία = 100ml και Σ(V) =1000ml ή αλλιώς 1lt. Ποιο από όλα να μου κρατήσουν? Αυτό της τσάντας ή όλα τα υπόλοιπα της βαλίτσας?
jack124 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 22 λεπτά πριν, lyda94 είπε Παιδιά καλησπέρα! Πρώτη φορά πετάω εξωτερικό... Θα έχω στην τσάντα μπουκαλάκι 120ml με υγρό για ηλεκ. τσιγάρο που θα έχει μέσα, όμως, λιγότερα από 50ml και στη βαλίτσα 2 μπουκαλάκια 120 γεμάτα, 1 30μελο και 2 60μελα. Α! Και 2 ρολ ον 50ml, πάλι στη βαλίτσα. Θα είμαι εντάξει? Με Vueling πετάω, αν έχει σημασία... Την βαλίτσα από την στιγμή που θα την κάνεις check in δεν θα έχεις θέμα είναι μέχρι 5 λίτρα. Όσο για την τσάντα δεν έχει σημασία πόσο έχει μέσα, είναι 120ml το μπουκαλάκι και θα στο βγάλουν
lyda94 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, jack124 είπε Την βαλίτσα από την στιγμή που θα την κάνεις check in δεν θα έχεις θέμα είναι μέχρι 5 λίτρα. Όσο για την τσάντα δεν έχει σημασία πόσο έχει μέσα, είναι 120ml το μπουκαλάκι και θα στο βγάλουν Θα τα κάνω τραμπα, έγινε! Ευχαριστώ παιδιαα!
MauroPaltoudias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, lyda94 είπε Ποιο από όλα να μου κρατήσουν? Αυτό της τσάντας ή όλα τα υπόλοιπα της βαλίτσας? Οποιαδήποτε συσκευασία ξεπερνά τα 100ml στη χειραποσκευή σας, μάλλον δεν το κατέστησα σαφές παραπάνω. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2022 από MauroPaltoudias
lyda94 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 13 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Οποιαδήποτε συσκευασία ξεπερνά τα 100ml στη χειραποσκευή σας, μάλλον δεν το κατέστησα σαφές παραπάνω. τα εκανα αλλαγη, για να ειμαι σιγουρη! ευχαριστω!
andreasgt21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Απίδια, καλησπέρα, εγώ είμαι να ταξιδέψω με ryanair , όμως ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να περάσει τον έλεγχο άδειο μπουκάλι θερμός;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα