Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, τις επόμενες μέρες ταξιδεύω με Ryanair στην Ιταλία και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει.
Το ταξίδι θα γίνει με χειραποσκευές, δεν έχω βαλίτσα

Ξέρω ότι μπορεί κάποιος να κουβαλάει υγρά έως 100ml στο σύνολο. Το βλέπω και εδώ -> Επιτρεπόμενα υγρά – Κέντρο Εξυπηρέτησης (ryanair.com) 

Στο συγκεκριμένο site της ryanair δεν αναφέρει κάτι για τις κρέμες αλλά και αυτές ξέρω ότι θεωρούνται υγρά (στα site άλλων αεροπορικών το γράφουν) οπότε το θεωρώ απλά λάθος που δεν το αναφέρουν. 
Τέλος πάντων δεν θέλω να σταθώ εκεί. Το πρόβλημά μου είναι ότι ταξιδεύω και ο γιατρός μου έχει γράψει κρέμες που πρέπει να βάζω πρωί-βράδυ για ένα πρόβλημα δερματολογικό. Στις κρέμες δεν αναγράφεται πόσα ml είναι αλλά γραμμάρια. Σίγουρα θα είναι παραπάνω από 100ml

Πιστεύετε θα έχω θέμα στο αεροδρόμιο? Δεν βρίσκω πουθενά λύση στο πρόβλημα. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν το έχουν σκεφτεί αυτό το σενάριο

Έχω την συνταγή του γιατρού αλλά είναι στα ελληνικά οπότε πιστεύω ότι δεν κάνει.. 

Ευχαριστώ πολύ.

Επεξ/σία από jack124
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jack124 είπε

Καλησπέρα παιδιά, τις επόμενες μέρες ταξιδεύω με Ryanair στην Ιταλία και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει.

Ξέρω ότι μπορεί κάποιος να κουβαλάει υγρά έως 100ml στο σύνολο. Το βλέπω και εδώ -> Επιτρεπόμενα υγρά – Κέντρο Εξυπηρέτησης (ryanair.com) 

Στο συγκεκριμένο site της ryanair δεν αναφέρει κάτι για τις κρέμες αλλά και αυτές ξέρω ότι θεωρούνται υγρά (στα site άλλων αεροπορικών το γράφουν) οπότε το θεωρώ απλά λάθος που δεν το αναφέρουν. 
Τέλος πάντων δεν θέλω να σταθώ εκεί. Το πρόβλημά μου είναι ότι ταξιδεύω και ο γιατρός μου έχει γράψει κρέμες που πρέπει να βάζω πρωί-βράδυ για ένα πρόβλημα δερματολογικό. Στις κρέμες δεν αναγράφεται πόσα ml είναι αλλά γραμμάρια. Σίγουρα θα είναι παραπάνω από 100ml

Πιστεύετε θα έχω θέμα στο αεροδρόμιο? Δεν βρίσκω πουθενά λύση στο πρόβλημα. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν το έχουν σκεφτεί αυτό το σενάριο

Έχω την συνταγή του γιατρού αλλά είναι στα ελληνικά οπότε πιστεύω ότι δεν κάνει.. 

Ευχαριστώ πολύ.

Μια πρόχειρη λύση θα ήταν να πάρεις όση πραγματικά χρειάζεσαι. Πάρε 1-2-3 κουτάκια 50μλ και βάλε την κάθε κρέμα μεσα σε τετοιο.

Δεν πιστευω για το ταξιδι να σου χρειαζεται ΟΟΟΟΛΗ η κρεμα

• Like 2
Δημοσ.

Ακομα και σφραγισμενη μερεντα 150γρ αν εχεις στο αεροδρομιο θα στην πεταξουνε. Εκτος αν τυχεις σε χαλαρους ελεγκτες ασφαλειας

Χρησιμοποιησε 100αρα συσκευασια

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jack124 είπε

Ευχαριστώ πολύ.

Πηγαινε σε ένα φαρμακείο και πάρε άδεια κουτακια των 50γρμ και βάλε εκεί όση κρέμα θα χρειαστείς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, jack124 said:

Δεν είναι συνολικά 100ml. είναι η κάθε συσκευασία ως 100ml. Αν είναι τυπικοί σου δίνουν μια διάφανη σακούλα νομίζω χωράει 1000ml σύνολο και σου λένε την κάθε επιμέρους συσκευασία των εως 100 χώρεσε την εδώ αλλιώς πέτα την. 

Επεξ/σία από marmagia
  • Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, marmagia είπε

Δεν είναι συνολικά 100ml. είναι η κάθε συσκευασία ως 100ml. Αν είναι τυπικοί σου δίνουν μια διάφανη σακούλα νομίζω χωράει 1000ml σύνολο

Αυτό ακριβώς. Έως 100ml κάθε συσκευασία και ως 1lt στο σύνολο

4 ώρες πριν, jack124 είπε

Οτιδήποτε αναφέρεται σε όγκο στη συσκευασία (X ml), εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία. Υγρό, ρευστό, παχύρρευστο, αποσμητικό με ψεκασμό κλπ, δεν παίζει ρόλο. Φαντάσου να άνοιγαν κουβέντα με τον κάθε ελεγχόμενο για το τι θεωρείται πώς, όλοι θα έχαναν τις πτήσεις τους. 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 2
Δημοσ.

Προσοχή, η συσκευασία να αναγράφει τα ml! Εάν είναι 100 ml αλλά δε το γράφει πουθενά, δε περνάει. Διότι προφανώς ούτε μπορούν να την ελέγξουν, ούτε θα τσακωθούν με τον καθένα για το αν είναι 100ml ή 120ml.

Δημοσ.

Ακομα κλαιω αφρους ξυρίσματος και old spice 150 στο αεροδρόμιο.

Μη πω για την συζυγο που ειχε τυλιξει στα παντελόνια στην βαλίτσα κολονια και την εισε το μηχανημα.

Δημοσ.

Να ενημερώσω όλους τους φίλους ότι δεν είναι κανόνας της Ryanair ή της εκάστοτε αεροπορικής εταιρίας.

Ολοι αυτοί οι έλεγχοι γίνονται αποκλειστικά και μονο από εταιρία που έχει αναλάβει τον έλεγχο για την αστυνομία, μέσω διαγωνισμού του αεροδρομίου.

Ολες οι αεροπορικές εταιρίες και οι επιβάτες τους, που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο αεροδρόμιο υπόκεινται σε αυτούς τους ελέγχους.

• Thanks 1
Δημοσ.

Σε πρόσφατο ταξίδι μου προς Μιλάνο με Ryan , φρόντισα να μην έχω κάτι από τα απαγορευμένα. ''Πηρα το ρισκο'' να πάρω μαζί μου μια συσκευασία αφρού ξυρίσματος 200ml κατά το ταξίδι μου προς τα εκεί και δεν ειχα θέμα.Κατα την επιστροφη όμως μου το κράτησαν εκεί.Αρα θα έλεγα πως είναι λίγο σε τι υπάλληλο θα πέσεις και δεν είναι απόλυτο το τι πρέπει και τι όχι.

Άλλος γνωστός μου είχε χειρουργική λεπίδα μαζί του ξεχασμένη στην τσάντα του(πωλήσεις ιατρικών οργάνων) και ούτε του είπαν τίποτα.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, PGP737ng είπε

Να ενημερώσω όλους τους φίλους ότι δεν είναι κανόνας της Ryanair ή της εκάστοτε αεροπορικής εταιρίας.

Ολοι αυτοί οι έλεγχοι γίνονται αποκλειστικά και μονο από εταιρία που έχει αναλάβει τον έλεγχο για την αστυνομία, μέσω διαγωνισμού του αεροδρομίου.

Ολες οι αεροπορικές εταιρίες και οι επιβάτες τους, που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο αεροδρόμιο υπόκεινται σε αυτούς τους ελέγχους.

ακριβώς ,άλλωστε ο  έλεγχος γίνεται με το που φτάνεις στην είσοδο για τις εκάστοτε πύλες.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, alex84 είπε

Σε πρόσφατο ταξίδι μου προς Μιλάνο με Ryan , φρόντισα να μην έχω κάτι από τα απαγορευμένα. ''Πηρα το ρισκο'' να πάρω μαζί μου μια συσκευασία αφρού ξυρίσματος 200ml κατά το ταξίδι μου προς τα εκεί και δεν ειχα θέμα.Κατα την επιστροφη όμως μου το κράτησαν εκεί.Αρα θα έλεγα πως είναι λίγο σε τι υπάλληλο θα πέσεις και δεν είναι απόλυτο το τι πρέπει και τι όχι.

Άλλος γνωστός μου είχε χειρουργική λεπίδα μαζί του ξεχασμένη στην τσάντα του(πωλήσεις ιατρικών οργάνων) και ούτε του είπαν τίποτα.

Ξέρεις και εμένα μου έχει τύχει στην Κάλυμνο να με αφήσουν να πάρω ένα τεράστιο ψαλίδι που είχα ξεχάσει, αλλά δεν μπορώ να συμβουλέψω κάποιον να πάρει κάτι απαγορευμένο μπας και τον αφήσουν.

Η μία λύση είναι να πας σε ένα φαρμακείο και να πάρεις αυτά που σου είπαν, τα δοχεία ή να πας σε ένα jumbo να παρεις ένα σετ ταξιδίου.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Ξέρεις και εμένα μου έχει τύχει στην Κάλυμνο να με αφήσουν να πάρω ένα τεράστιο ψαλίδι που είχα ξεχάσει, αλλά δεν μπορώ να συμβουλέψω κάποιον να πάρει κάτι απαγορευμένο μπας και τον αφήσουν.

Η μία λύση είναι να πας σε ένα φαρμακείο και να πάρεις αυτά που σου είπαν, τα δοχεία ή να πας σε ένα jumbo να παρεις ένα σετ ταξιδίου.

Συμφωνώ μαζί σου , απλά το αναφέρω σαν περιστατικό.Αλλωστε και ο δικός μου αφρός ήταν σχεδόν στο τέλος γι'αυτό και τον πήρα , λέω αν περάσει οκ αν όχι πάλι no problem

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα! Πρώτη φορά πετάω εξωτερικό... Θα έχω στην τσάντα μπουκαλάκι 120ml με υγρό για ηλεκ. τσιγάρο που θα έχει μέσα, όμως, λιγότερα από 50ml και στη βαλίτσα 2 μπουκαλάκια 120 γεμάτα, 1 30μελο και 2 60μελα. Α! Και 2 ρολ ον 50ml, πάλι στη βαλίτσα. Θα είμαι εντάξει? Με Vueling πετάω, αν έχει σημασία... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...