vitokous Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Καλησπέρα, τελευταία παρατήρησα ένα θέμα στην κάμερα του poco x3. Στην λειτουργία της κανονικής κάμερας (x1) και της (x2) μου εμφανίζει κάτι σαν σημάδια "βρώμας" φακού. Καθάρισα πολύ καλά το τζάμι αλλά δεν έφυγαν. Επίσης στη λειτουργία του ευρυγωνίου φακού (x0.6) είναι "καθαρό". Έκανα factory reset, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Προφανώς κάτι γίνεται με τον συγκεκριμένο φακό (x1 και x2 αφού είναι ο ίδιος) Έχετε καμιά ιδέα πως μπορώ να το διορθώσω; 1
GATE123 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, vitokous είπε Καλησπέρα, τελευταία παρατήρησα ένα θέμα στην κάμερα του poco x3. Στην λειτουργία της κανονικής κάμερας (x1) και της (x2) μου εμφανίζει κάτι σαν σημάδια "βρώμας" φακού. Καθάρισα πολύ καλά το τζάμι αλλά δεν έφυγαν. Επίσης στη λειτουργία του ευρυγωνίου φακού (x0.6) είναι "καθαρό". Έκανα factory reset, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Προφανώς κάτι γίνεται με τον συγκεκριμένο φακό (x1 και x2 αφού είναι ο ίδιος) Έχετε καμιά ιδέα πως μπορώ να το διορθώσω; Έχει τύχη εργοστασιακά να έχει βρεθεί σκουπιδάκι. Αν είναι αυτό δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αν το πήρες όμως πρόσφατα τότε μπορείς να το στείλεις στο κατάστημα από όπου το πήρες για να το δουν. Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση επειδή είναι Poco θα έχεις ταλαιπωρία και ΑΝ σε εξυπηρετήσουν..... Καλή δύναμη.
vitokous Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Pseudonumo είπε Τι βλέπουμε στη φωτό; Καλησπέρα, αν παρατηρήσεις η εικόνα είναι γεμάτη με μαύρα σημάδια. Αυτά είναι που αναφέρω οτι φαίνονται στην κάμερα και δεν ξέρω από τι είναι. Απλά τράβηξα μια φωτογραφία σε λευκό φόντο ώστε να φαίνονται καθαρά 29 λεπτά πριν, GATE123 είπε Έχει τύχη εργοστασιακά να έχει βρεθεί σκουπιδάκι. Αν είναι αυτό δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αν το πήρες όμως πρόσφατα τότε μπορείς να το στείλεις στο κατάστημα από όπου το πήρες για να το δουν. Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση επειδή είναι Poco θα έχεις ταλαιπωρία και ΑΝ σε εξυπηρετήσουν..... Καλή δύναμη. Το έχω 13 μήνες και το αγόρασα από κατάστημα cosmote. Τα σημάδια αυτά δεν υπήρχαν μέχρι πριν λίγο καιρό. Γι αυτό μου κάνει τόση εντύπωση. Υπάρχει περίπτωση να είναι υγρασία; Να έχει πάρει υγρασία και να το κάνει αυτό;
GATE123 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 44 λεπτά πριν, vitokous είπε Το έχω 13 μήνες και το αγόρασα από κατάστημα cosmote. Τα σημάδια αυτά δεν υπήρχαν μέχρι πριν λίγο καιρό. Γι αυτό μου κάνει τόση εντύπωση. Υπάρχει περίπτωση να είναι υγρασία; Να έχει πάρει υγρασία και να το κάνει αυτό; Πολύ πιθανόν. Μπορεί να σου αρχίζει να σου δείχνει και σημάδια ότι θα τα "παίξει"
Pseudonumo Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Στις φωτογραφίες φαίνονται; Ενοχλούν; Μήπως είναι σφάλμα του λογισμικού της κάμερας / έβγαζες νυχτερινή λήψη η τίποτα τέτοιο;
vitokous Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Όταν χρησιμοποιώ τον κανονικό φακό και το ζουμ (x1 - x2) φαίνονται σε όλες τις φωτογραφίες όπως αυτή που έχω ανεβάσει. Στον ευρυγώνιο όμως δεν φαίνονται. Οπότε το θέμα (πρόβλημα ή υγρασία ή κάτι άλλο) το έχει μόνο ο ένας φακός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα