Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτική του 5sim?

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sakisf,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 29/4/2022 στις 3:37 ΜΜ, Sotosgl είπε

Για να λεει οτι θελει phone verification μπορει να θελει να βαλει την καρτα κατευθειαν 
Θα κανω μια δοκιμη αν παιζει αλλα γενικα μας ξεκλειδωνει την καρτα ειτε revolut ειτε κατι αλλο σε ακυρες περιοδους ή αν μιλησεις με το support και δεν σου αρχισουν τα μα μου.
Γιαυτο ρωταω και εγω 
Επειδη προσφατα στο θεμα της Disney+ εφυγαν σχολια οταν μιλαγαμε για Τουρκικη συνδρομη δεν αναφερω τιποτα αλλο 

πέρασε απο ENEBA σήμερα δίχως πρόβλημα. Πήρα ως τον Γενάρη να υπάρχει και βλέπουμε. Ευχαριστώ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Λύση
Δημοσ.

Εγώ παίρνω από δω. Πιο φτηνός από eneba κλπ γιατί είναι ντόπιος κι έχει βάλει και 200άρα (πουλάει και ο ίδιος μέσω eneba). Παίρνει Ελλ. κάρτα αν και προτιμότερες είναι απο rev/wise και στέλνει sms για verification σε Ελλ. κινητό.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 23/5/2022 στις 2:30 ΜΜ, sakisf είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Εγώ παίρνω από δω. Πιο φτηνός από eneba κλπ γιατί είναι ντόπιος κι έχει βάλει και 200άρα (πουλάει και ο ίδιος μέσω eneba). Παίρνει Ελλ. κάρτα αν και προτιμότερες είναι απο rev/wise και στέλνει sms για verification σε Ελλ. κινητό.

Παλεύω απο χθες, τελικά ήταν η πιο απλή και εύκολη διαδικασία. Αν και το στήσιμο τους δεν με έπεισε για σοβαρό μαγαζί, η rev μπλόκαρε την πρώτη πληρωμή ως περίεργη, τελικά προχώρησα απλά και γρήγορα. Μπράβο Σάκη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...