Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτική του 5sim?

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sakisf,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει σε κάποιο εναλλακτικό site του 5sim γιατί με τον πόλεμο έχουν κλείσει όλες οι πληρωμές προς Ρωσία.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

ο παραλήπτης δεν μπορεί να σου βρει τρόπο;

Δεν μπορώ να πληρώσω σε υπηρεσίες που αυτός δέχεται, οπότε χρειάζομαι εναλλακτική. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gotthard είπε

Δεν μπορώ να πληρώσω σε υπηρεσίες που αυτός δέχεται, οπότε χρειάζομαι εναλλακτική. 

Αυτός πρέπει να βρει εναλλακτική.Εγω έτσι το καταλαβαίνω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Sotosgl είπε

Υπαρχει αλλα εξαρταται ποια υπηρεσια θες
Πχ ινδικο Disney+/Hotstar τα εκλανε 
Amazon Prime Twitch κλπ κομπλε

Τουρικο Netflix θέλω 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gotthard είπε

Τουρικο Netflix θέλω 

Τι μεθοδο πληρωμης χρησιμοποιεις btw;
Στο βιντεο μου εχω το καινουργιο 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Eneba? 

Για να λεει οτι θελει phone verification μπορει να θελει να βαλει την καρτα κατευθειαν 
Θα κανω μια δοκιμη αν παιζει αλλα γενικα μας ξεκλειδωνει την καρτα ειτε revolut ειτε κατι αλλο σε ακυρες περιοδους ή αν μιλησεις με το support και δεν σου αρχισουν τα μα μου.
Γιαυτο ρωταω και εγω 
Επειδη προσφατα στο θεμα της Disney+ εφυγαν σχολια οταν μιλαγαμε για Τουρκικη συνδρομη δεν αναφερω τιποτα αλλο 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, gotthard είπε

Δεν ζητάει τηλέφωνο; 

Όχι δεν μου έχουν ζητήσει. Ίσως φταίει γιατί είχα ήδη λογαριασμό στο steam. Δηλαδή σου επιτρέπει με το ίδιο email να ανοίγεις πολλά account. Πάντως ο τουρκικός λογαριασμός γράφει ότι είναι verified.

Εάν πάντως θες τουρκικό τηλέφωνο για sms, στείλε ένα pm. Δεν ξέρω εάν δουλεύει ο τρόπος.

Επεξ/σία από Kostasallinone
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Kostasallinone είπε

Όχι δεν μου έχουν ζητήσει. Ίσως φταίει γιατί είχα ήδη λογαριασμό στο steam. Δηλαδή σου επιτρέπει με το ίδιο email να ανοίγεις πολλά account. Πάντως ο τουρκικός λογαριασμός γράφει ότι είναι verified.

Εάν πάντως θες τουρκικό τηλέφωνο για sms, στείλε ένα pm. Δεν ξέρω εάν δουλεύει ο τρόπος.

Θα σου στείλω από εβδομάδα γιατί είμαι σε ταξίδι. Έφαγα άκυρο πάντως από αυτούς για αγορά. Ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...