gotthard Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Όποιος μπορεί να βοηθήσει σε κάποιο εναλλακτικό site του 5sim γιατί με τον πόλεμο έχουν κλείσει όλες οι πληρωμές προς Ρωσία.
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 ο παραλήπτης δεν μπορεί να σου βρει τρόπο;
gotthard Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε ο παραλήπτης δεν μπορεί να σου βρει τρόπο; Δεν μπορώ να πληρώσω σε υπηρεσίες που αυτός δέχεται, οπότε χρειάζομαι εναλλακτική.
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, gotthard είπε Δεν μπορώ να πληρώσω σε υπηρεσίες που αυτός δέχεται, οπότε χρειάζομαι εναλλακτική. Αυτός πρέπει να βρει εναλλακτική.Εγω έτσι το καταλαβαίνω.
Sotosgl Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Υπαρχει αλλα εξαρταται ποια υπηρεσια θες Πχ ινδικο Disney+/Hotstar τα εκλανε Amazon Prime Twitch κλπ κομπλε
gotthard Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, Sotosgl είπε Υπαρχει αλλα εξαρταται ποια υπηρεσια θες Πχ ινδικο Disney+/Hotstar τα εκλανε Amazon Prime Twitch κλπ κομπλε Τουρικο Netflix θέλω
Sotosgl Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, gotthard είπε Τουρικο Netflix θέλω Τι μεθοδο πληρωμης χρησιμοποιεις btw; Στο βιντεο μου εχω το καινουργιο
TheoAlex50 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 23 λεπτά πριν, gotthard είπε Τουρικο Netflix θέλω Spoiler Eneba?
Sotosgl Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Eneba? Για να λεει οτι θελει phone verification μπορει να θελει να βαλει την καρτα κατευθειαν Θα κανω μια δοκιμη αν παιζει αλλα γενικα μας ξεκλειδωνει την καρτα ειτε revolut ειτε κατι αλλο σε ακυρες περιοδους ή αν μιλησεις με το support και δεν σου αρχισουν τα μα μου. Γιαυτο ρωταω και εγω Επειδη προσφατα στο θεμα της Disney+ εφυγαν σχολια οταν μιλαγαμε για Τουρκικη συνδρομη δεν αναφερω τιποτα αλλο 2
Kostasallinone Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 33 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Eneba? Βγαίνει φθηνότερα στο Spoiler turgame
TheoAlex50 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Kostasallinone είπε Βγαίνει φθηνότερα στο Απόκρυψη περιεχομένων turgame Αξιόπιστο όσο το πρώτο;
Kostasallinone Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 32 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Αξιόπιστο όσο το πρώτο; Ναι. Το χρησιμοποιώ για steam.
gotthard Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Kostasallinone είπε Ναι. Το χρησιμοποιώ για steam. Δεν ζητάει τηλέφωνο;
Kostasallinone Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, gotthard είπε Δεν ζητάει τηλέφωνο; Όχι δεν μου έχουν ζητήσει. Ίσως φταίει γιατί είχα ήδη λογαριασμό στο steam. Δηλαδή σου επιτρέπει με το ίδιο email να ανοίγεις πολλά account. Πάντως ο τουρκικός λογαριασμός γράφει ότι είναι verified. Εάν πάντως θες τουρκικό τηλέφωνο για sms, στείλε ένα pm. Δεν ξέρω εάν δουλεύει ο τρόπος. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από Kostasallinone
gotthard Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 11 ώρες πριν, Kostasallinone είπε Όχι δεν μου έχουν ζητήσει. Ίσως φταίει γιατί είχα ήδη λογαριασμό στο steam. Δηλαδή σου επιτρέπει με το ίδιο email να ανοίγεις πολλά account. Πάντως ο τουρκικός λογαριασμός γράφει ότι είναι verified. Εάν πάντως θες τουρκικό τηλέφωνο για sms, στείλε ένα pm. Δεν ξέρω εάν δουλεύει ο τρόπος. Θα σου στείλω από εβδομάδα γιατί είμαι σε ταξίδι. Έφαγα άκυρο πάντως από αυτούς για αγορά. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα