skapodis Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, manolis940 είπε Μέχρι το << -βλαβερού για την υγεία- μπλε φωτός >> διάβασα. Παραπληροφόρηση για μια διαφήμιση ; Πόσο πιο κάτω θα πέσετε πια ; Εμένα που το PC case μου έχει Blue Led strips και Blue Led fans... θα πεθάνω;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
honeyed_bee Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 ...μακάρι να βγουν και οθόνες μεγάλες σε E-Ink... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamerchris Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 9 ώρες πριν, skapodis είπε Εμένα που το PC case μου έχει Blue Led strips και Blue Led fans... θα πεθάνω;;; απλά όταν κοιμάσαι να είναι εντελώς σκοτάδι γιατι το μπλε φως κάνει κακό στον ύπνο! ακόμα και τη φτέρνα να έχεις έξω από το πάπλωμα και φέγγει μπλε φως κάνεις χάλια ύπνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 11 ώρες πριν, skapodis είπε Εμένα που το PC case μου έχει Blue Led strips και Blue Led fans... θα πεθάνω;;; Όχι αν έχουν πιστοποίηση απ' την TUV 😂😂😂😂 1 ώρα πριν, dreamerchris είπε απλά όταν κοιμάσαι να είναι εντελώς σκοτάδι γιατι το μπλε φως κάνει κακό στον ύπνο! ακόμα και τη φτέρνα να έχεις έξω από το πάπλωμα και φέγγει μπλε φως κάνεις χάλια ύπνο Το μπλε φως είτε σε εντελώς σκοτάδι, είτε σε φωτεινό περιβάλλον γενικά σου χαλάει τον ύπνο και έχει να κάνει με τα Gaglion cells τα οποία βρίσκονται στο μάτι. Οπότε δεν νομίζω να παίζει ρόλο η φτέρνα σου. ( εκτός και αν το είπες για πλάκα). Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι βλαβερό για την υγεία το μπλε φως και πρέπει να το βγάλουμε εντελώς απ' την ζωή μας, που πρακτικά δεν γίνεται την μέρα να γίνει αυτό αλλά πρέπει να φροντίζουμε το βράδυ να μην εκτιθέμεθα σε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamerchris Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, manolis940 είπε εκτός και αν το είπες για πλάκα μπερδεψα δύο αλήθειες, η δευτερη είναι ότι γενικά το φως ακόμα και στην φτέρνα δυσκολευει τον ύπνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δεν αποκλείεται να την δούμε σε φθηνού κόστους κινητά επίσημα ίσως από φέτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristidis540 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Από τι κατάλαβα, μερικοί εκφράζουν άποψη χωρίς να έχουν χρησιμοποιήσει e-reader.Δεν υπάρχει σύγκριση σε ανάγνωση βιβλίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athoz Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μην ξεχνάμε τις οθόνες με τεχνολογία transflective που για κάποιο λόγο δεν έγιναν δημοφιλείς παρόλο που τα περισσότερα φορητά συστήματα έχουν μεγάλο πλεονέκτημα από την χρήση τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coast2coast Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 30/4/2022 στις 6:48 ΠΜ, dreamerchris είπε απλά όταν κοιμάσαι να είναι εντελώς σκοτάδι γιατι το μπλε φως κάνει κακό στον ύπνο! ακόμα και τη φτέρνα να έχεις έξω από το πάπλωμα και φέγγει μπλε φως κάνεις χάλια ύπνο κατσε να μεγαλώσεις λίγο και να ξυπνάς απο της 3 σαν το φάντασμα και θα σου πω τι ακόμα (περα απο την πλάκα) θα ανακαλύψεις μπας και δεις το ρολόι να γράφει 4 αντι για 3 . Επεξ/σία 7 Μαΐου 2022 από coast2coast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα