Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Για καποιο λογο εχω λαβει μονο 4.5 ευρω σε αξια

Και εγω! λογικα η επεσε η κατι δεν σου εχει δωσει ακομη !

Δημοσ.
Μόλις τώρα, venuets είπε

Και εγω! λογικα η επεσε η κατι δεν σου εχει δωσει ακομη !

Προφανως και δεν εχει πεσει σε αξια 70%

Εχω μονο 0.27 dot, ενω θα επρεπε γυρω στο 0.65 dot. Βασικα σε τετοια προμο, δεν εχει σημασια αν πεσει καποιο crypto. Αν λεει οτι θα παρεις χ ευρω σε αξια, πρεπει να δω χ ευρω στο πορτοφολι

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Για καποιο λογο εχω λαβει μονο 4.5 ευρω σε αξια

Αν παρακολουθησες ολα τα μαθηματα, θα στα δωσει, περιμενε λιγο, οπως φαινεται η αξια ανεβαινει και σε 2-3 λεπτα ειναι κομπλε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fagoura είπε

Αν παρακολουθησες ολα τα μαθηματα,

Για να απαντησεις πρεπει να τα παρακολουθησεις ετσι και αλλιως. Στο coinbase μπορεις και χωρις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, fagoura είπε

Αν παρακολουθησες ολα τα μαθηματα, θα στα δωσει, περιμενε λιγο, οπως φαινεται η αξια ανεβαινει και σε 2-3 λεπτα ειναι κομπλε.

Στα courses μου λέει Earned €4 in DOT στα Basics και Earned €7.5 in DOT στο Polkadot. Παρόλα αυτά στο wallet έχω 0.28 DOT αξίας €4.45

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, p4n0s86 είπε

Στα courses μου λέει Earned €4 in DOT στα Basics και Earned €7.5 in DOT στο Polkadot. Παρόλα αυτά στο wallet έχω 0.28 DOT αξίας €4.45

Και reddit υπαρχουν αναφορες. Οποτε μαλλον περιμενουμε. Queue στο support 2 ωρες. Θα εχω κοιμηθει μεχρι τοτε :P

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, p4n0s86 είπε

0,7055 DOT περιπου μαζευονται με ολα τα μαθηματα, καποια δεν σου εχουν μπει, ειτε δεν ολοκληρωθηκαν τα μαθηματα, ειτε περιμενεις λιγο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...