Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πατάω αγορά, μετά αποδοχή όρων και προϋποθέσεων και με ξαναγυρίζει στην αγορά.

Στο λογαριασμό έχω υπόλοιπο 1,5€... 

Δεν λέει να το εμφανίσει με τίποτα...

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, fagib2002 είπε

Σε εμένα απο χθες το μεσημέρι δε μου τα έχει βάλει στο λογαριασμό μου.

Bitcoin σου δίνει, τα οποία μπορείς να ανταλλάξεις με €. Πρέπει να κάνεις πώληση, μην περιμένεις να εμφανιστούν στο υπόλοιπό σου.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vdanasto είπε

Bitcoin σου δίνει, τα οποία μπορείς να ανταλλάξεις με €. Πρέπει να κάνεις πώληση, μην περιμένεις να εμφανιστούν στο υπόλοιπό σου.

προφανως , κάτι έχει κολλήσει και δε μου τα έχει πιστώσει στα Crypto, και σε 2 φιλους το ιδιο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

8.42  και 11.5 σε δύο λογαριασμούς χθες το βράδυ. Δεν ξέρω με ποια λογική δίνουν περισσότερα ή λιγότερα.

Επεξ/σία από kaktos77
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, vdanasto είπε

DOT σου δίνει

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29/4/2022 στις 2:17 ΠΜ, fagoura είπε

Αν παρακολουθησες ολα τα μαθηματα, θα στα δωσει, περιμενε λιγο, οπως φαινεται η αξια ανεβαινει και σε 2-3 λεπτα ειναι κομπλε.

Ερώτηση : Εγώ αυτή τη στιγμή έχω 4.40€ έχοντας παρακολουθήσει όλα τα μαθήματα κι έχοντας απαντήσει σωστά (thanks to you!) όλα τα τεστ. Κάθε τεστ μου έδινε 0.50€ . Αμφιβάλλω ότι η αξία του θα εκτοξευθεί τόσο εύκολα σε σημείο να γίνουν 11,50€ . Οπότε, είτε όταν έκανες το τεστ σου έδινε μεγαλύτερο ποσό είτε έχεις κάνει κάποια επιπλέον διαδικασία. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...