teodoulke Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Έχω φάει ban στο reddit επειδή ένας έκανε ριπορτ σε ένα σχόλιο μού και κάθε φορά που φτιάχνω νέο κωδικό για να μπω, μετά από λίγες ώρες τρώω ξανα μπαν. Από ότι διάβασα , το reddit κάνει ip ban. Αν και μου την έδωσε που ρίχνουν τόσο εύκολα τα μπανς, μου αρέσει το reddit και θέλω να το χρησιμοποιήσω ξανα. Μπορώ να αλλάξω την ip μου στον ΟΤΕ η κάποιο πρόγραμμα που να αλλάζει η να κρύβει η δν εχω ιδεα την ip μου ώστε να μην τρώω το ενα μπαν πίσω από το άλλο; 5 κωδικούς έφτιαξα με διαφορετικά εμαιλ και τα 5 πέσανε 😡 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 κλεινεις και ανοιγεις το router και τσεκαρεις στο whatismyipaddress. αν ειναι η ιδια παλι μπορει να βγαινεις απο cgnat On 29/04/2022 at 01:08, teodoulke said: Έχω φάει ban στο reddit επειδή ένας έκανε ριπορτ σε ένα σχόλιο μού και κάθε φορά που φτιάχνω νέο κωδικό για να μπω, μετά από λίγες ώρες τρώω ξανα μπαν. Από ότι διάβασα , το reddit κάνει ip ban. Αν και μου την έδωσε που ρίχνουν τόσο εύκολα τα μπανς, μου αρέσει το reddit και θέλω να το χρησιμοποιήσω ξανα. Μπορώ να αλλάξω την ip μου στον ΟΤΕ η κάποιο πρόγραμμα που να αλλάζει η να κρύβει η δν εχω ιδεα την ip μου ώστε να μην τρώω το ενα μπαν πίσω από το άλλο; 5 κωδικούς έφτιαξα με διαφορετικά εμαιλ και τα 5 πέσανε 😡 μπορεις προσωρινα να κανεις vpn ή να βαλεις proxy ή tor browser. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Και διαγραφή όλων των μπισκότων και του ιστορικού για την ιστοσελίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 ας βαλει και κανα incognito mode (private window) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodoulke Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Διέγραψα το ιστορικό, cookies κτλ. Πήρα ΟΤΕ και ζήτησα να με αλλάξουν την ip κάτι που έκαναν αλλά αγόρασα και nordvpn για ακόμα καλύτερη σιγουριά (πιστεύω) . Ας δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, teodoulke είπε Διέγραψα το ιστορικό, cookies κτλ. Πήρα ΟΤΕ και ζήτησα να με αλλάξουν την ip κάτι που έκαναν αλλά αγόρασα και nordvpn για ακόμα καλύτερη σιγουριά (πιστεύω) . Ας δούμε Ελπίζω να βάζεις και διαφορετικό και άσχετο nickname. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filidonas Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 μιας και άνοιξε συζήτηση, ποιους άλλους τρόπους θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα site για να εντοπίσει τον ts; Εννοείται ότι δε βάζει ίδιο Mail / username ή παραπλήσιο. Η ip πιστεύω είναι το πρώτο. Μέτα μέσω cookies ίσως; Αν χρησιμοποιήσει για την εγγραφή άλλον browser, υπάρχει τρόπος να τον εντοπίσουν; Κάτι είχα διαβάσει για κάποιο flash cookie το οποίο είναι κοινό για όλους τους browsers. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να "διαβάσει" το site και να σε σταμπάρει; Εγώ όσες φορές είχα τέτοιο θεματάκι, άλλαζα ip, καθάριζα τα cookies και όλα δουλεύαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα