Προς το περιεχόμενο

γιατι δε φορτιζει το laptop απτο powerbank?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 ώρες πριν, gianniz_k είπε

Καλά του λες μεγάλε,εγώ λέω να τον λιθοβολήσουμε που τόλμησε να ξεστομίσει τέτοια πράγματα εδώ μέσα.

Το σαρκασμό κρατά το για τη πάρτη Σού.

Έχουν γράψει απάνω οι περισσότεροι για το θέμα τη χρειάζεται το  λάπτοπ να φορτίζει από power bank....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, kremenarasi είπε

Έχουν γράψει απάνω οι περισσότεροι για το θέμα

Συμφωνώ. Εσένα ποιος σε όρισε δικαστή να αποφασίσεις ότι πρέπει να κλείσει το thread;

17 ώρες πριν, kremenarasi είπε

Γιατί προφανώς ΔΕΝ Μπορείς να φορτίσεις λάπτοπ με  power bank.Κατι που δεν έχεις καταλάβει ακόμα.

Μόνο Εάν υπάρχει κάποιο που βγάζει 19/20v .που εδώ Ελλάδα δεν έχω δεί ποτέ.

Σαφώς και μπορεις απλά πρέπει να επιλέξεις το σωστό που σου δίνει έξοδο για τα voltage και amper που θέλεις.

Και ναι, υπάρχουν αρκετά να βρεις και να παραγγείλεις εάν χρειάζεσαι.

Μπες στο Amazon και θα βρεις αυτό που θέλεις

6 ώρες πριν, gianniz_k είπε

Συμφωνώ. Εσένα ποιος σε όρισε δικαστή να αποφασίσεις ότι πρέπει να κλείσει το thread;

Προφανώς και εσυ Κανείς το δικηγόρο λολ.

Γράφουν και σου λένε τη λύση και εσύ ακόμα το συνεχίζεις με τα 10.000mah tων 5€ θέλεις να φόρτιζεις και λάπτοπ.

Είτε κοροϊδεύεις είτε δεν καταλαβαίνεις το αυτονόητο.

18 λεπτά πριν, kremenarasi είπε

Προφανώς και εσυ Κανείς το δικηγόρο λολ.

Γράφουν και σου λένε τη λύση και εσύ ακόμα το συνεχίζεις με τα 10.000mah tων 5€ θέλεις να φόρτιζεις και λάπτοπ.

Είτε κοροϊδεύεις είτε δεν καταλαβαίνεις το αυτονόητο.

Πρώτα απ' όλα ρίξε λίγο νερό στην μούρη σου, δεν άνοιξα εγώ το thread, εγώ είμαι ο δικηγόρος. Εσένα ποιο είναι το πρόβλημα σου με τους ανθρώπους που μπορεί να μην καταλαβαίνουν με την πρώτη;

Φιλε που μου κάνεις παρατηρηση για το τι θα ρωτησω κ λες να κλειδώσουμε και το thread, εχω να σου πω οτι αν θες να πεις κατι τουλάχιστον να ξερεις τι σου γίνεται.

Εχω δει με τα μάτια μου laptop να φορτίζει me powerbank, οποτε το να μου τη λες λεγοντας οτι δεν υπάρχει powerbank που να φορτίζει laptop ειναι απλα μια βλακεια που προφανώς δεν ισχυει. 

Καλο βραδυ 

Στις 19/6/2022 στις 12:30 ΠΜ, kremenarasi είπε

Γιατί προφανώς ΔΕΝ Μπορείς να φορτίσεις λάπτοπ με  power bank.Κατι που δεν έχεις καταλάβει ακόμα.

Μόνο Εάν υπάρχει κάποιο που βγάζει 19/20v .που εδώ Ελλάδα δεν έχω δεί ποτέ.

Μπορεις να φορτισεις λαπτοπ με powerbank μια χαρα.Απλα πρεπει να το υποστηριζει το λαπτοπ και το powerbank να μπορει να βγαλει τα καταλληλα watt.

Ειναι δυνατοτητα που τη προσθετουν σε αρκετα καινουργια λαπτοπ,ειδικα τωρα που τα powerbank γινονται και γαιδουρια και εχουν ισχυ.

Στις 19/6/2022 στις 10:12 ΜΜ, Hamurabi είπε

Φιλε που μου κάνεις παρατηρηση για το τι θα ρωτησω κ λες να κλειδώσουμε και το thread, εχω να σου πω οτι αν θες να πεις κατι τουλάχιστον να ξερεις τι σου γίνεται.

Εχω δει με τα μάτια μου laptop να φορτίζει me powerbank, οποτε το να μου τη λες λεγοντας οτι δεν υπάρχει powerbank που να φορτίζει laptop ειναι απλα μια βλακεια που προφανώς δεν ισχυει. 

Καλο βραδυ 

προφανώς σου γραφουμε τη ισχυει. και εσυ ακομα δεν το εχεις καταλαβει. Power bank με εξοδο 19-20v και στην περπτωση σου να βγαζει 90w.

με αυτα των 5-10.000mah 5v δεν φορτιζεις λαπτοπ.

να βοηθήσουμε γραφουμε στο φορουμ με την προϋπόθεση να καταλαβει ο αλλος.

Καληνυχτα να εχεις.

11 ώρες πριν, Dantε είπε

Μπορεις να φορτισεις λαπτοπ με powerbank μια χαρα.Απλα πρεπει να το υποστηριζει το λαπτοπ και το powerbank να μπορει να βγαλει τα καταλληλα watt.

Ειναι δυνατοτητα που τη προσθετουν σε αρκετα καινουργια λαπτοπ,ειδικα τωρα που τα powerbank γινονται και γαιδουρια και εχουν ισχυ.

Νομιζω εχω επισημάνει τη χρειαζεται.

17 λεπτά πριν, kremenarasi είπε

προφανώς σου γραφουμε τη ισχυει. και εσυ ακομα δεν το εχεις καταλαβει. Power bank με εξοδο 19-20v και στην περπτωση σου να βγαζει 90w.

με αυτα των 5-10.000mah 5v δεν φορτιζεις λαπτοπ.

να βοηθήσουμε γραφουμε στο φορουμ με την προϋπόθεση να καταλαβει ο αλλος.

Καληνυχτα να εχεις.

Νομιζω εχω επισημάνει τη χρειαζεται.

Ποιος σου ειπε ρε φιλε οτι δεν το εχω καταλαβει; 

Το σκοπο του φορουμ επετρεψε μου να τον ψιλό γνωρίζω μιας και είμαι πανω απο 20 χρονια εδω. 

Καλο σου βράδυ 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...