Προς το περιεχόμενο

Οδηγός εγκατάσταση Netflix στο cosmote tv box

scarface5323

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

Κατεβάζετε αυτά τα 2 apk, τα μεταφέρεται και τα κάνετε εγκατάσταση και τα 2 στο box κατά προτίμηση με το send files to tv, το πρώτο είναι η εφαρμογή,και το δεύτερο για να δουλεύει το χειριστήριο κανονικά,

Ότι χρειαστείτε για τεχνική υποστήριξη από κάτω σε απαντήσεις,ελπίζω να βοήθησα ..

Ntflx

Επεξ/σία από scarface5323
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μου δουλεύει. Να το πω σωστά, συνδέεται στον λογαριασμό, το browsing στην εφαρμογή είναι προβληματικό, δεν μπορώ να κάνω search με το εικονικό πληκτρολόγιο, και μόλις βγαίνω, μου ξαναζητάει να κάνω log in.

Επίσης η ποιότητα αν βάλεις κάτι να παίξει είναι άθλια. Εγώ την λύση την έχω βρει μέσω του kodi, όπου εκεί το αντίστοιχο addon δουλεύει μια χαρά. Θα προτιμούσα βέβαια να δουλεύει η εφαρμογή, αλλά δεν....

14 λεπτά πριν, telis είπε

Δεν μου δουλεύει. Να το πω σωστά, συνδέεται στον λογαριασμό, το browsing στην εφαρμογή είναι προβληματικό, δεν μπορώ να κάνω search με το εικονικό πληκτρολόγιο, και μόλις βγαίνω, μου ξαναζητάει να κάνω log in.

Επίσης η ποιότητα αν βάλεις κάτι να παίξει είναι άθλια. Εγώ την λύση την έχω βρει μέσω του kodi, όπου εκεί το αντίστοιχο addon δουλεύει μια χαρά. Θα προτιμούσα βέβαια να δουλεύει η εφαρμογή, αλλά δεν....

θα βγει update γιαυτα τα θεματα οπου και θα ανεβασω...,

το Plugin του Kodi εμενα δεν μου δουλευει...,εχεις το καινουργιο box η το παλιο ?

1 λεπτό πριν, scarface5323 είπε

θα βγει update γιαυτα τα θεματα οπου και θα ανεβασω...,

το Plugin του Kodi εμενα δεν μου δουλευει...,εχεις το καινουργιο box η το παλιο ?

Το παλιό box. Χωρίς παρεξήγηση, αλλά ανεβάζεις ένα θέμα, ενώ ξέρεις ότι αυτό που προτείνεις δεν είναι λειτουργικό;

8 λεπτά πριν, telis είπε

Το παλιό box. Χωρίς παρεξήγηση, αλλά ανεβάζεις ένα θέμα, ενώ ξέρεις ότι αυτό που προτείνεις δεν είναι λειτουργικό;

εσυ το βρισκεις μη λειτουργικο με το παλιο box,οποτε μπορεις και να το προσπεράσεις, ολοι οι υπόλοιποι το βρισκουν λειτουργικο με το καινουργιο box βεβαια,δεν εχω το παλιο για να δοκιμασω

• 9 μήνες μετά...
Στις 29/4/2022 στις 12:08 ΠΜ, scarface5323 είπε

Καλησπέρα σας,

Κατεβάζετε αυτά τα 2 apk, τα μεταφέρεται και τα κάνετε εγκατάσταση και τα 2 στο box κατά προτίμηση με το send files to tv, το πρώτο είναι η εφαρμογή,και το δεύτερο για να δουλεύει το χειριστήριο κανονικά,

Ότι χρειαστείτε για τεχνική υποστήριξη από κάτω σε απαντήσεις,ελπίζω να βοήθησα ..

Ntflx

File mou poia einai ta dio apk..afto pou thekw pio polu einai gia to xeiristirio..mporeis na mou steileis poia efarmogi einai!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...