Terris92 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Καλησπέρα ομάδα είμαι κάτοχος του Xiaomi Poco F3 μετά το νέο update κάθε μέρα στις 7 η ώρα το απόγευμα χτυπάει ένας δυνατός ενοχλητικός ήχος σαν ξυπνητήρι και δεν σταματάει εάν δεν τελειώσει παρατήρησα πως όταν κατεβάζω την ένταση αφύπνισης χαμηλώνει και ο ήχος αυτός... δεν έχω ενεργό το ξυπνητήρι έχω μπει και στις ειδοποιήσεις του ρολογιού δεν έχω βγάλει άκρη ξέρει κανείς τι είναι ευχαριστώ!
GATE123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ίσως κάποια ειδοποίηση? Μετά το update έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αφού πρώτα κάνεις backup? Κάνε και μια ερώτηση στην ελληνική κοινότητα τις Xiaomi https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Login/?fbclid=IwAR0RSzbfIpYcPG9hLmko_l9V2YTsqPLblrmjCskGmweqvyQBIkdbIHSTT5s Επεξ/σία 28 Απριλίου 2022 από GATE123
Terris92 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Ειδοποιήση από που όμως γιατί σίγουρα είναι του ρολογιού απενεργοποιώντας τις ειδοποιήσεις του ρολογιού και πάλι το κάνει και όχι μετά το update δεν έκανα επαναφορά. Θα ρωτήσω και στο communityπιυ μου έστειλες ευχαριστώ πολύ!!
Terris92 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Χαχαχα το κακό είναι πως είναι ενοχλητικό λες και έχει αντίστροφη μέτρηση για να σκάσει βόμβα🌝
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα