Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 ώρες πριν, kaliakman είπε

Ξέρω την διαδικασία αλλά με κάτι ιστορίες όπως ολικό reset και μετά να δούμε αν θα δουλεύει το Google pay κτλπ δεν θέλω.

Ειχα δοκιμασει XTRV και GOOGLE EXPERIENCE δουλευαν κανονικα αυτα που χρησιμοποιουσα (revolut, curve, gpay)

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, chios είπε

Και σε αυτό τα πρώτα τέστ δείχνουν πόσο άθλια μπαταρία έχει,  δυστυχώς έχουμε πήξει στην σαβουρα, μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει ο σάπιος  8 gen  που φοράει.

Δεν είναι κακή η μπαταρία του F3 πάντως ο 870 είναι αρκετά energy efficient. Οι 888 και 8 gen 1 έχουν τα μεγαλύτερα θέματα εξου και το throttling σε sustained βαριά χρήση. 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δεν είναι κακή η μπαταρία του F3 πάντως ο 870 είναι αρκετά energy efficient. Οι 888 και 8 gen 1 έχουν τα μεγαλύτερα θέματα εξου και το throttling σε sustained βαριά χρήση. 

Δεν αναφέρομαι στο f3, αλλά στα πρώτα τέστ του f4 gt 

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

Με xiaomi κινητό είμαι τώρα και ήμουν τα τελευταία έξι χρόνια και σε όσους φίλους γνωστούς συγγενείς που εψάχναν για κινητό, xiaomi τους πρότεινα οπότε ξέρω γιατί μιλάω.

το κανω παραθεση για να μην χαθει αυτο το ευφυέστατο σχολιο σε περιπτωση που καταλαβεις τι πατατα πεταξες και το διαγραψεις/αλλαξεις.
καλη συνεχεια με υγεια !!!
🙏

Την πατάτα την πέταξες εσύ που άλλα είπες το αρχικό σου σχόλιο και τώρα τα γυρνάς τελείως για την Xiaomi

Δημοσ.
Στις 28/4/2022 στις 10:39 ΜΜ, mp44christos είπε

4700 μπαταρια? ποτέ ξανα κατω απο 6000. Εχω συνηθίσει να το φορτίζω μια φορα στις 3 με 4 μερες. Δεν παω πισω με τπτ.

Για να το φορτίζεις πρέπει να συνδέεσαι με το κινητό με δυναμό και να αρχίζεις το τρέξιμο;Πόσο κουραστικό είναι;

Η πλειοψηφία φορτίζουμε τα κινητά μας τουλάχιστον 1 φορά την ημέρα.Δεν έχεις ρεύμα στο σπίτι η στην δουλειά;

Δημοσ.
Στις 28/4/2022 στις 9:51 ΜΜ, Spartiatis13 είπε

Πρωτοπόρα η Xiaomi στην ταχεία φόρτιση.. Έφερε το 2020 το mi 10 ultra με 120w και από τοτε το κράτησε στις ναυαρχίδες της, πλην της σειράς mi 11 .. Και πλέον βάζει αυτή την φόρτιση στην μεσαία κατηγορία.. 

Κάτοχος mi 10 ulta 2 χρόνον.. Η μπαταρία βρίσκεται στο 88% και κρατάει οσο κρατούσε.

Άλλος ενας μύθος απο αιφονακιδες και σαμσουνακιδες καταρρίπτεται !

Πάντος Mi11 Ultra φίλου μου είδη εχει φθάσει  στο 61% η υγειά μπαταρίας
Α και εγώ που εχω XPERIA 5II
Ακόμα η υγειά μπαταρίας είναι στο 100% μετα από 2 χρόνια ακόμα και το δικο σου να είναι 88% μια απόκλιση 12% είναι αρκετά μεγάλη. 

Στις 29/4/2022 στις 12:57 ΠΜ, Petrosperan είπε

Accubattery λέγεται η εφαρμογή από το Playstore αν δεν κάνω λάθος. 

Ναι που οι ίδιοι οι προγραμμάτισες σου έχουν δώσει κάποιες οδηγίες!!!.
1)Το πρόγραμμα πρέπει να το έχεις βάλει από όταν αγοράζεις το κινητο καινούργιο.
2)Δεν πρέπει να αφήνεις το κινητο να κάθεται στην φόρτιση ενώ εχει φορτίσει πλήρως διότι μετα δεν θα είναι καθόλου ακριβής η ένδειξη.
3)Ακόμα και αυτά να κάνεις σου λένε ότι η ακριβια παίζει 5-10% Πανο κατο.
δλδ 10-20% δεν το λες και εμπιστευσιμο

Στις 29/4/2022 στις 10:37 ΠΜ, valkon είπε

Η μπαταρία του poco f3 είναι για γέλια πάντως.

γιατί τους εσΘιτιρες και την κάμερα τη τα λες
για γελοία εντελος.
Η την ψευτομεταλικη κατασκευή που σαν τα kinder bueno την έχουν καλύψει με πλαστικο (fan fact επηρεάζει και το σιμά και τις θερμοκρασίες)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/4/2022 στις 8:31 ΜΜ, Hiroshima79 είπε

700 ευρώ για κινέζο;

Πλην Samsung & Apple όλοι οι υπόλοιποι γνωστοί κατασκευαστές είναι Κινέζοι. Δεν καταλαβαίνω την απαξίωση.

26 λεπτά πριν, Basilis dodge είπε

Επεξ/σία από dtk-386
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 8/5/2022 στις 8:12 ΠΜ, Basilis dodge είπε

Πάντος Mi11 Ultra φίλου μου είδη εχει φθάσει  στο 61% η υγειά μπαταρίας
Α και εγώ που εχω XPERIA 5II
Ακόμα η υγειά μπαταρίας είναι στο 100% μετα από 2 χρόνια ακόμα και το δικο σου να είναι 88% μια απόκλιση 12% είναι αρκετά μεγάλη. 

Ναι που οι ίδιοι οι προγραμμάτισες σου έχουν δώσει κάποιες οδηγίες!!!.
1)Το πρόγραμμα πρέπει να το έχεις βάλει από όταν αγοράζεις το κινητο καινούργιο.
2)Δεν πρέπει να αφήνεις το κινητο να κάθεται στην φόρτιση ενώ εχει φορτίσει πλήρως διότι μετα δεν θα είναι καθόλου ακριβής η ένδειξη.
3)Ακόμα και αυτά να κάνεις σου λένε ότι η ακριβια παίζει 5-10% Πανο κατο.
δλδ 10-20% δεν το λες και εμπιστευσιμο

γιατί τους εσΘιτιρες και την κάμερα τη τα λες
για γελοία εντελος.
Η την ψευτομεταλικη κατασκευή που σαν τα kinder bueno την έχουν καλύψει με πλαστικο (fan fact επηρεάζει και το σιμά και τις θερμοκρασίες)

Ναι αλλά ξέρεις τι διαφορετικό έχουν τα Xiaomi/Poco σε σχέση με τα Sony?

Ότι μετά από δύο χρόνια δεν είναι προβληματικά σαπακια για πέταμα

Και πριν μου απαντήσεις κάτι απλά να σου αναφέρω ότι έχω πετάξει αρκετά λεφτά σε κινητά sony και έχω πει γράψει αυτά που γράφεις εσύ τώρα στο παρελθόν μέχρι να βάλω μυαλό και να καταλάβω ότι το Poco ας πούμε κράζεις για τελείως ανούσιο λόγο (μια χαρά "σιμά" έχω) είναι από τις πιο τίμιες αγορές που εχω κάνει στη ζωή μου

Ακομα και το MIUI το οποίο απέφευγα για την κλαψα που άκουγα μια χαρά είναι

Και άμα μου πέσει και σπάσει στα @@ μου θα πάρω και δεύτερο και τρίτο, παρόλα αυτά xiaomi ακόμα δε μου έχει χαλάσει σε αντίθεση με όλα τα sony των προηγούμενων ετών

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό για την αξιοπιστία των Xiaomi ισχύει!!! Έχω άπειρα μοντέλα γύρω μου που δουλεύουν 3 και 4 χρόνια απροβληματιστα. Και φτηνά μοντέλα και ακόμα καλύτερα και ακριβά.

Επεξ/σία από dtk-386

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...