Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, redhotstef είπε

Πώς το ξέρεις ότι είναι στο 88% ; Που το βλέπουμε αυτό στα Xiaomi;

Όντως και εγώ αυτό ψάχνω.... Που το βρίσκω; 

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Spartiatis13 είπε

Πρωτοπόρα η Xiaomi στην ταχεία φόρτιση.. Έφερε το 2020 το mi 10 ultra με 120w και από τοτε το κράτησε στις ναυαρχίδες της, πλην της σειράς mi 11 .. Και πλέον βάζει αυτή την φόρτιση στην μεσαία κατηγορία.. 

Κάτοχος mi 10 ulta 2 χρόνον.. Η μπαταρία βρίσκεται στο 88% και κρατάει οσο κρατούσε.

Άλλος ενας μύθος απο αιφονακιδες και σαμσουνακιδες καταρρίπτεται !

Δεν θα το έλεγα και  "μεσαία" κατηγορία κινητο των 600-700€ με τον top cpu. Εχει χαθεί η μπάλα πλέον με τις τιμές

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις δίκιο.. Όμως πλέον, η μεσαία κατηγορία θεωρείται απο 350 εως 700 .. Για αυτο και ολες οι ναυαρχιδες και οχι μονο ξεκινάνε απο 800 +

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Όντως και εγώ αυτό ψάχνω.... Που το βρίσκω; 

Accubattery λέγεται η εφαρμογή από το Playstore αν δεν κάνω λάθος. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Εχω Huawei, δεν μου αρεσουν τα samsung, παλια ημουν φαν της xiaomi (mi2, redmi 6 pro, mi5, mi6, mi8, mi9, mi9tpro, poco f1, poco f2) αλλα γνωμη μου πάντα, η xiaomi ξεχωριζε για το value for money τωρα πλεον θεωρω οτι ειναι υπερτιμημενα τα κινητά της και κακα τα ψεμματα οτι και να υποστηριζει ο καθενας η ποιοτητα υλικων της samsung, apple, huawei δεν συγκρινεται με της xiaomi τουλάχιστον μεχρι στιγμης. Για το miui μη μιλησουμε καλυτερα... Να ναι καλα τα παιδια στο miuigr 😅😅

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mp44christos είπε

4700 μπαταρια? ποτέ ξανα κατω απο 6000. Εχω συνηθίσει να το φορτίζω μια φορα στις 3 με 4 μερες. Δεν παω πισω με τπτ.

Περιμένω να μας πεις ποιο κινητό έχεις με 6000 mah μπαταρία να γελάσει το χειλάκι μας λίγο. 

• Like 3
Δημοσ.

summer 2026

θελα το Poco F8 Ultra ή το Xiaomi 16XL αλλα πολλά λέφτά ρε φίλε.

-Ε τα κινέζικα ειναι ακριβα... Τελικα τι πήρες?

-Πήρα ενα απλο iphone 17 να κάνω τη δουλεια μου.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Καλα δεν το περιμενα τετοια τιμη απο xiaomi και μαλιστα απο poco,ετσι οπως παει θα το χασει το παιχνιδι ιδιες τιμες με iphone και samsung galaxy s seiries,εμενα μου αρεσε η xiaomi γιατι εβγαζε οικονομικες συσκευες με high επιδοσεις τωρα να δωσω 599 η 699 για xiaomi ουτε καν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Petrosperan είπε

Accubattery λέγεται η εφαρμογή από το Playstore αν δεν κάνω λάθος. 

Τη κατέβασα πριν λίγο, μαζί με άλλες δύο παρόμοιες..

Δεν βλέπω που να γράφει υγεία μπαταρίας, ... Και δεν εννοώ το ποσοστό την παρόν ώρα.

Αν βγάζει συμπεράσματα από τη χρήση που του κάνω σε ένα 24ωρο πχ, δεν έχει νόημα αυτή η εφαρμογή. Το θέμα είναι πόσο υγεία έχει τώρα, όχι όταν βγάλεις τα στατιστικά σου.

Στο θέμα μας, poco F4....

Ενδιαφέρον ο σχεδιασμός των πίσω καμερών, ωραία τα πλήκτρα παιχνίδιου, καλή κάμερα,4 ηχεία.. , ΟΜΩΣ ο επεξεργαστής στα χαρτιά καλός είναι αλλά στη πράξη καιει πολύ λένε, ο 870 του F3 είναι υπερτελειος , λένε επίσης. 

Gaming κινητό χωρίς υποδοχή για βύσμα 3.5mm  δεν είναι gaming. Είναι ένα κανονικό κινητό που έχει και πλήκτρα gaming. Η όλα η λίγα 

Επεξ/σία από redhotstef
Δημοσ.
6 ώρες πριν, mp44christos είπε

4700 μπαταρια? ποτέ ξανα κατω απο 6000. Εχω συνηθίσει να το φορτίζω μια φορα στις 3 με 4 μερες. Δεν παω πισω με τπτ.

6000? Ποιο μοντέλο αν επιτρέπεται;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Spartiatis13 είπε

Πρωτοπόρα η Xiaomi στην ταχεία φόρτιση.. Έφερε το 2020 το mi 10 ultra με 120w και από τοτε το κράτησε στις ναυαρχίδες της, πλην της σειράς mi 11 .. Και πλέον βάζει αυτή την φόρτιση στην μεσαία κατηγορία.. 

Κάτοχος mi 10 ulta 2 χρόνον.. Η μπαταρία βρίσκεται στο 88% και κρατάει οσο κρατούσε.

Άλλος ενας μύθος απο αιφονακιδες και σαμσουνακιδες καταρρίπτεται !

μεσαια κατηγορια 600 ευροπουλα δεν την λες νομιζω...................................... οτι και να κανει θα παραμεινει πατος σε φωτογραφικη καιι miui

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...