MikeKata Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, redhotstef είπε Τη κατέβασα πριν λίγο, μαζί με άλλες δύο παρόμοιες.. Δεν βλέπω που να γράφει υγεία μπαταρίας, ... Και δεν εννοώ το ποσοστό την παρόν ώρα. Αν βγάζει συμπεράσματα από τη χρήση που του κάνω σε ένα 24ωρο πχ, δεν έχει νόημα αυτή η εφαρμογή. Το θέμα είναι πόσο υγεία έχει τώρα, όχι όταν βγάλεις τα στατιστικά σου. Στο θέμα μας, poco F4.... Ενδιαφέρον ο σχεδιασμός των πίσω καμερών, ωραία τα πλήκτρα παιχνίδιου, καλή κάμερα,4 ηχεία.. , ΟΜΩΣ ο επεξεργαστής στα χαρτιά καλός είναι αλλά στη πράξη καιει πολύ λένε, ο 870 του F3 είναι υπερτελειος , λένε επίσης. Gaming κινητό χωρίς υποδοχή για βύσμα 3.5mm δεν είναι gaming. Είναι ένα κανονικό κινητό που έχει και πλήκτρα gaming. Η όλα η λίγα Η "υγεία" της μπαταρίας είναι στην ουσία πόσα mAh έχουν "μείνει" σε σχέση με όσα είχε στην αρχή. Μέχρι πόσο μπορεί να σου φορτίσει δηλαδή. Βάζεις Accubattery, το φορτίζεις μια φορά πλήρως για να διαβάσει πόσο είναι στο 100% του και το συγκρίνει με το τι θα "έπρεπε" να έχει όταν ήταν καινούριο. Έτσι σου βγάζει σε ποσοστό την υγεία της μπαταρίας. 1
SDRF71 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, valkon είπε Η μπαταρία του poco f3 είναι για γέλια πάντως. Συν όλα τα άλλα προβληματα που εχει βγαλει....Flickering και πρασινες οθόνες κλπ.....
dirtyshadow Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 600 ευρω κινητο με 8mp ultrawide καμερα...αλλη μια αποτυχημενη συσκευη. 1
SabotazNic Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Σε παιδακια απευθυνονται και ειναι ετσι η πλατη? 13 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε που promoταριζοταν ως flagship killer specs Ετσι ξεκινησε και η Oneplus. Κοβουν στην αρχη μη απαραιτητα στοιχεια για να γινουν γνωστες οι εταιρειες/σειρες, και μετα προσθετουν οτι εχει και ο ανταγωνισμος (amoled, καλυτερα υλικα, dac, καμερες) και ετσι ανεβαινει παλι το κοστος
kaliakman Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Κάτοχος f2 pro. Ποτέ ξανά συσκευή με miui και ειδικότερα poco 1 1
SabotazNic Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, kaliakman είπε Κάτοχος f2 pro. Ποτέ ξανά συσκευή με miui και ειδικότερα poco Το αυτο. Ειχα παρει στην μητερα μου 2 xiaomi, και παρολο την νορμαλ ram, ολο το bloatware το εκανε αργο μετα απο λιγο (+ οτι κατι της ετρωγε αποθηκευτικο χωρο και στις ρυθμισεις δεν ελεγε τι ηταν (γκρι χρωμα το ειχε)). Εχει κατι μηνες το Sasmung A52 και εχω ησυχασει απο τα παραπονα
sallyb Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, kaliakman είπε Κάτοχος f2 pro. Ποτέ ξανά συσκευή με miui και ειδικότερα poco Καλησπέρα. Πέρνα είτε την ελληνική rom(xiaomi-miui.gr , θα βρεις τα πάντα και θα σε βοηθήσουν τα παιδιά σε ό,τι θες) είτε οποιαδήποτε άλλη και θα δεις άλλο τηλέφωνο. Επειδή ήμουν κάτοχος του συγκεκριμένου τηλεφώνου το θεωρώ σαν σύνολο από τα καλύτερα που έχει βγάλει. Και από τους καλύτερους επεξεργαστές!!!
seeker4all Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Σχεδόν άριστα specs ... προβληματικό Miui.... Κάτοχος F3 8/256 1
stivaks72 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, MikeKata είπε Η "υγεία" της μπαταρίας είναι στην ουσία πόσα mAh έχουν "μείνει" σε σχέση με όσα είχε στην αρχή. Μέχρι πόσο μπορεί να σου φορτίσει δηλαδή. Βάζεις Accubattery, το φορτίζεις μια φορά πλήρως για να διαβάσει πόσο είναι στο 100% του και το συγκρίνει με το τι θα "έπρεπε" να έχει όταν ήταν καινούριο. Έτσι σου βγάζει σε ποσοστό την υγεία της μπαταρίας. Nope. Το accubattery για να σου δείξει το ποσοστό χρειάζεται 15-20 πλήρεις φορτίσεις. Και πάλι κατά προσέγγιση.
Dj Beast Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 14 ώρες πριν, NotAliki177 είπε Το έχουν πιάσει το νόημα όλοι "τα νούμερα μετράνε" (άρα το μέγεθος μετράει;). Ο ένας βγάζει ξέρω γω 150w γρήγορη φόρτιση σε κινητό και σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτό είναι καλό και ο άλλος βάζει ξέρω γω 100mpx κάμερα... Γιατί έτσι; σαν χτες θυμάμαι ότι 5κ ήταν μια χαρά. Τι στο καλό κάνουν δλδ; βάζουν 8κ ανάλυση και καίει τόσο; Δεν είναι η ανάλυση που "κάιει". Είναι ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης, η οθόνη από μόνη της, η cpu/gpu κτλ 15 ώρες πριν, mp44christos είπε 4700 μπαταρια? ποτέ ξανα κατω απο 6000. Εχω συνηθίσει να το φορτίζω μια φορα στις 3 με 4 μερες. Δεν παω πισω με τπτ. Όπως ακριβώς τα λες. Έχω Asus Rog 2 κινητό με 6000 μπαταρία και φορτίζω μια φορά την μέρα χωρίς να παίζω παιχνίδια. Μόνο με χρήση fb και κάποιων άλλων apps. Φαντάσου να παίζεις κιόλας...
panosxar Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Τα περισσότερα κινητά μου ήταν xiaomi και Huawei.Ήμουν ικανοποιημένος, την αγαπώ τη xiaomi αλλά το τελευταίο μου κινητό είναι realme gt neo 2 12/256 το οποίο πήρα σχεδόν μόλις βγήκε. Γιατί να σκάσω 700 ευρώ αντί για 350 για να πάρω κάτι που είναι σχεδόν ίδιο. Για τον επεξεργαστή ? Για την sony κάμερα ή για τις υπέρυθρες? xiaomi σε αγαπάω σε εκτιμάω αλλά άμα δεν ρίξεις τις τιμές θα σε χαιρετάω μόνιμα. ΥΓ : πληροφοριακά κ μόνο γιατί κ εγώ είχα τεράστιες αμφιβολίες για το gt2, είναι υπερόπλο, κανένα κόλλημα όσους μήνες το έχω στη κατοχή μου και κανένα θέμα απολύτως. 3
Silok Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, NT1G είπε 5000 mAh λέει ότι είναι.
whoever81 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Silok είπε Skroutz λάθος. 5000 είναι. Ωπ κάτσε και άλλο design είναι εδώ...τι παίζει; Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από whoever81 2
Silok Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, whoever81 είπε Skroutz λάθος. 5000 είναι. Ωπ κάτσε και άλλο design είναι εδώ...τι παίζει; Πρέπει να παίζουν 2 διαφορετικά μοντέλα,τo δικό μου είναι με τετράγωνο σχήμα σττις κάμερες Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από Silok 1
logistoulis Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, SDRF71 είπε Συν όλα τα άλλα προβληματα που εχει βγαλει....Flickering και πρασινες οθόνες κλπ..... μια χαρά είναι το f3 για τα 300€ είναι και γαμώ 2 ώρες πριν, seeker4all είπε Σχεδόν άριστα specs ... προβληματικό Miui.... Κάτοχος F3 8/256 μια χαρά είναι και το miui πολλή κλάψα, άλλοι που πληρώνουν ένα σκασμό λεφτά στις "ναυαρχίδες" και έχουν επίσης διάφορα προβλήματα δεν τους βλέπω να γκρινιάζουν, στις φθήνιες που με το 1/3 των χρημάτων κάνουν το 80% των πραγμάτων εξίσου καλά ή και καλύτερα βλέπω διαρκώς γκρίνια 2 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα