Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε

Υπαρχει αμερικάνικο Insomnia;

😮🏈

Γιατι φευγεις για Αμέρικα?

Εχω μια  πολυ σοβαρη ερωτηση , μπορειτε να με βαλετε τελευταιο?

• Απαντ. 300
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Conan2046 είπε

Τώρα το πέτυχα το θέμα και μου ακούγεται ...ευχάριστη η όλη κατάσταση, υπάρχουν ακόμα θέσεις; Αν ναι είμαι μέσα

Από θέσεις άλλο τίποτα. Καναπέδες.

19 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε

Υπαρχει αμερικάνικο Insomnia;

😮🏈

Όχι insomnia, είναι άλλο φρούτο εκείνο.

Οπότε με τις ανακατατάξεις παραμένουμε 13 που έχουν επιβεβαιώσει αυτοπροσώπως:

AGE, CON, DRH, EMM, FER, JEN, MIC, MRH, NOM, NOV, OZO, SIS, TRI

Δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα στο thread και δεν είμαστε σίγουροι αν θα παίξουν:

CIN, GAB, GES, RIF, RIO, SIL, STR. Και δύο παίκτριες χωρίς όνομα.

Τρίτη 10/5 θα στείλω τα links και θα έχετε μέχρι το Σάββατο για να βάλετε στην εφαρμογή τουλάχιστον το τραγούδι του πρώτου γύρου.

Επεξ/σία από mic2mic
  • Like 2
Δημοσ.

Παιδιά, μη βάλετε τα κλάματα. Το σύστημα δεν μου επιτρέπει να σας κάνω άλλα Likes. Σας διάβασα όλους όμως και ομολογώ ότι τρόμαξα από το εύρος των μουσικών γνώσεών σας!😅

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nomainline είπε

Παιδιά, μη βάλετε τα κλάματα. Το σύστημα δεν μου επιτρέπει να σας κάνω άλλα Likes. Σας διάβασα όλους όμως και ομολογώ ότι τρόμαξα από το εύρος των μουσικών γνώσεών σας!😅

Μη μασας πειραματα κανουμε , ακομη στην αρχη ειμαστε

Δημοσ.

Ενδιαφέρουσα φαίνεται η όλη φάση με μια γρήγορη ματιά.

Αν λοιπόν δέχεστε και noobs, count me in.

• Like 2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, jimmy213 είπε

Ενδιαφέρουσα φαίνεται η όλη φάση με μια γρήγορη ματιά.

Αν λοιπόν δέχεστε και noobs, count me in.

Έγινε. Οπότε πλέον είμαστε 14 (8 παλιοί / 6 νέοι)

AGE, CON, DRH, EMM, FER, JEN, JIM, MIC, MRH, NOM, NOV, OZO, SIS, TRI

CIN, GAB, GES, RIF, RIO, SIL, STR. Και δύο παίκτριες χωρίς όνομα.

Επειδή υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες πρέπει να προειδοποιήσω για τα εξής: Όλοι γουστάρουμε να διαβάζουμε σχόλια και οι περισσότεροι γουστάρουμε περισσότερο όταν τα σχόλια αυτά είναι περιπαικτικά, δηκτικά και εν γένει ξεφτιλιστικά. Δεν ξέρουμε ποιός έβαλε το κάθε τραγούδι και τα σχόλια προφανώς δεν κατευθύνονται προς τους παίκτες αλλά προς τα τραγούδια. Οπότε αν δεν είστε προετοιμασμένοι για το θάψιμο του αγαπημένου σας κομματιού, ΜΗΝ το βάλετε στο παιχνίδι. Έχει συμβεί παίκτης να παρατήσει στη μέση παιχνίδι επειδή στενοχωρήθηκε που τα τραγούδια του δεν πήγαιναν καλά. Ακόμα κι είστε σίγουροι ότι βάλατε την απίστευτη κομματάρα που θα σαρώσει τα 12άρια, υπάρχει πάντα η πιθανότητα οι συμπαίκτες σας να είναι άμουσοι κουφοί ούγκανοι που αντί για 12 θα της βάλουν ΜΗΔΕΝ. Επομένως ΜΗΝ βάζετε τραγούδια που δεν είστε προετοιμασμένοι να δείτε τους άλλους να τα θάβουν. ΔΕΝ θα βάλετε το τραγούδι το οποίο έπαιζε στην κηδεία της αγαπημένης σας προγιαγιάς και το οποίο το σιγομουρμουρίζετε ακόμα στις δύσκολες στιγμές της ζωής σας. ΔΕΝ θα βάλετε την εκπληκτική σύνθεση για πίκολο και ηλεκτρική κιθάρα του πατερούλη σας ο οποίος από καθαρή ατυχία δεν μνημονεύεται σήμερα πλάι στον Χατζιδάκι και τον Θεοδωράκη. ΔΕΝ θα βάλετε τον τελειότερο ύμνο αγάπης που έχει γραφτεί ποτέ κάτω από τους ήχους του οποίου τραβομαλλιόσασταν στις αμμουδιές της Φολεγάνδρου με τον μεγάλο σας έρωτα. Και, σε καμμία περίπτωση, δεν θα βάλετε την φοβερή κομματάρα του απίστευτου γκρουπ "Οι λοβοτομημένοι" στο οποίο παίζετε μπάσο ο ίδιος και ντραμς ο ξάδερφός σας ο Βρασίδας. Αν τα βάλετε αυτά, να έχετε σκεφτεί από πριν πώς θα αντιδράσετε όταν θα μαζεύετε τα μηδενικά με το φαράσι.

• Like 3
Δημοσ.

Οπότε βάζουμε παλιά, νέα, ξένα, ελληνικά, μικρά, μεγάλα, ότι μας κατέβει στο κεφάλι, ε, εννοώ αρέσει;

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή μαζευόμαστε πολλοί και υπάρχει περίπτωση να περάσουμε τους 23 ΔΕΝ μπορώ να διανοηθώ την ύπαρξη δύο γκρούπ... ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑ!!!

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mic2mic είπε

"Οι λοβοτομημένοι" στο οποίο παίζετε μπάσο ο ίδιος και ντραμς ο ξάδερφός σας ο Βρασίδας

ελα ρε! μας έχεις ακούσει;

:D 

Δημοσ.

Εγω 14 Μαιου θα ειμαι Τορινο , θα συμμετεχω σε μια χορογραφια αλλα δε βαριεσαι ισως ξεκλεψω λιγο χρονο να ασχοληθω με τον μπαναλ διαγωνισμο σας. 🥳

Δημοσ.

Δειλά δειλά κ γω κ μετά από αρκετήηηηηη σκέψη λέω να διαβώ τις πύλες του παιχνιδιού....ή να πω τις πύλες της μάχης στο Ελ Πάσο...

Αν υπάρχει θέση κ δεν χωριστούμε σε δύο ομάδες count me in...LOV

Αν πάρω έγκριση τότε με τη σειρά μου να εκφράσω κ κάποιες απορίες..

Καλησπέρα σε όλους!

• Like 4
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε

Επειδή μαζευόμαστε πολλοί και υπάρχει περίπτωση να περάσουμε τους 23 ΔΕΝ μπορώ να διανοηθώ την ύπαρξη δύο γκρούπ... ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑ!!!

Και λοβοτομημένοι και διχοτομημένοι! Ωιμέ! τί έχουμε να πάθουμε οι δύσμοιροι!😆

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Conan2046 είπε

Οπότε βάζουμε παλιά, νέα, ξένα, ελληνικά, μικρά, μεγάλα, ότι μας κατέβει στο κεφάλι, ε, εννοώ αρέσει;

Εννοείται. Αν πας στην guest σελίδα και πατήσεις στην νότα πάνω αριστερά, θα δεις τί έχει μπει σε όλα τα παιχνίδια.

6 λεπτά πριν, MaXmaD είπε

Εγω 14 Μαιου θα ειμαι Τορινο , θα συμμετεχω σε μια χορογραφια αλλα δε βαριεσαι ισως ξεκλεψω λιγο χρονο να ασχοληθω με τον μπαναλ διαγωνισμο σας. 🥳

Οκ, you're in. Θα έχεις καιρό να βαθμολογήσεις όταν γυρίσεις με το τρόπαιο.

3 λεπτά πριν, lovesucks είπε

Δειλά δειλά κ γω κ μετά από αρκετήηηηηη σκέψη λέω να διαβώ τις πύλες του παιχνιδιού....ή να πω τις πύλες της μάχης στο Ελ Πάσο...

Αν υπάρχει θέση κ δεν χωριστούμε σε δύο ομάδες count me in...LOV

Αν πάρω έγκριση τότε με τη σειρά μου να εκφράσω κ κάποιες απορίες..

Καλησπέρα σε όλους!

Γιατί αν δεν χωριστούμε σε δύο ομάδες;  Αν χωριστούμε απλά θα παίξεις με τους μισούς παίκτες. 

Οπότε η ανανεωμένη λίστα είναι:

Επιβεβαιωμένες συμμετοχές: 16 (8 παλιοί / 8 νέοι)

AGE, CON, DRH, EMM, FER, JEN, JIM, LOV, MAX, MIC, MRH, NOM, NOV, OZO, SIS, TRI

CIN, GAB, GES, RIF, RIO, SIL, STR

6 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε

Η εφαρμογή υποστηρίζει μέχρι 24. Και ας υποθέσουμε ότι βρίσκω χρόνο (εντελώς απίθανο) να αλλάξω το maximum. Πόσο να γίνει; 30; 50; Από ένα σημείο και πέρα θα είναι κουραστικό να ακούς 3 ώρες τον γύρο για να βαθμολογήσεις. Θα γίνει χειρότερο κι απ'την κανονική Eurovision. Το να χωριστούν οι παίκτες σε 2 γκρουπ όταν φτάσουν τους 24 δεν είναι τυχαίο: Τουλάχιστον 12 παίκτες είναι το ιδανικό ώστε να έχεις πάντα ένα μηδενικό να δίνεις (θεωρούμε δεδομένο ότι η τοπ βαθμολογία παραμένει το 12άρι, για ιστορικούς, σημασιολογικούς και φιλοσοφικούς λόγους - θέλουμε να διατηρήσουμε την βαθμολογία της Eurovision).

1 λεπτό πριν, Agent_Orange είπε

ελα ρε! μας έχεις ακούσει;

Σας έχω δει και live! Ήταν τη μέρα που σας έστειλα την αστυνομία για να σταματήσετε επιτέλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...