triplex1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, mic2mic είπε Από 4 και πάνω έχεις πολύ χρόνο. Είτε φροντίζει το ένα το άλλο, είτε αδιαφορείς πλέον. Και τα 6 εμενα περιμενουν να φανε καθε μερα
MrsPeel Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 6 λεπτά πριν, triplex1 είπε 24 λεπτά πριν, MrsPeel είπε Αν δεις τους προηγούμενους γύρους όλων των περασμένων παιχνιδιών, θα καταλάβεις ότι δεν υπάρχουν ταμπού στο τί τραγούδια βάζει ο κόσμος! 🙃 Με αυτά που λέτε θα αλλάξω καμιά φορά γνώμη και θα θελήσω να παίξω, αλλά θα ντρέπομαι επειδή είμαι με τις παντόφλες! 🙃🤪 Επέκταση Δεν εχω πολυ χρονο γιατι εχω 6 παιδια Άκουσε όλους τους προηγούμενους γύρους δυνατά και σύντομα θα έχεις άπλετο χρόνο! Θα σου τα πάρει και τα έξι η πρόνοια.
triplex1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, MrsPeel είπε Άκουσε όλους τους προηγούμενους γύρους δυνατά και σύντομα θα έχεις άπλετο χρόνο! Θα σου τα πάρει και τα έξι η πρόνοια. εχουν εντολη οποιος ερθει να τον δαγκωσουν Κανα pc κανα λαπτοπ θελει κανενας ? ολοι μπατιρηδες ειστε? βλεπω να το κλεινουμε το μαγαζι.
mic2mic Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 2/5/2022 στις 9:00 ΜΜ, NovaLacertae είπε 5. HYD (Mrs. Hyde) ... (με προσωρινό το HYD μέχρι να εκδοθεί μέσω αλγορίθμου από το πρόγραμμα το οριστικό, καθώς το MRS υπάρχει - ποντάρω στο MRH ή MR. ) Σωστός, MRH είναι (τα δύο πρώτα γράμματα συν το πρώτο από τα επόμενα που δεν υπάρχει στο όνομα του παλιότερου παίκτη - αν υπάρχουν όλα μπαίνει αριθμός από 2-9). Μέχρι τώρα έχουμε 13 παίκτες: AGE, DRH, EMM, FER, JEN, MIC, MRH, NOM, NOV, OZO, RIF, SIS, TRI Επίσης μάλλον σίγουρα η GAB. Πιθανόν CIN, GES, RIO, SIL, STR και άλλες δύο παίκτριες χωρίς όνομα ακόμα. Η ΑΝΤ και η MRS προβάλλουν σθεναρή αντίσταση. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από mic2mic 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 9 ώρες πριν, triplex1 είπε Και τα 6 εμενα περιμενουν να φανε καθε μερα Άμα κάνουν νάζια και δεν τρώνε, μπορείς πάντα να τ' απειλήσεις ότι θα τους βάλεις τα τραγούδια μας. Με έξι παιδιά, δεν πρέπει να σε βάλουμε TRI. ΗΡΩ πρέπει να βάλει το πρόγραμμα, απ' το ΗΡΩΑΣ.
drh Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Άμα κάνουν νάζια και δεν τρώνε, μπορείς πάντα να τ' απειλήσεις ότι θα τους βάλεις τα τραγούδια μας. Με έξι παιδιά, δεν πρέπει να σε βάλουμε TRI. ΗΡΩ πρέπει να βάλει το πρόγραμμα, απ' το ΗΡΩΑΣ. Αυτό παραείναι σκληρό, ότι κι αν κάνουν τα παιδιά ...και ήρωα είχαμε στο παιχνίδι 😛 13 ώρες πριν, Agent_Orange είπε Καλά ποιος θεός έβαλε το You Suffer? Προσκυνώ Πότε έγινε αυτό και δεν το θυμάμαι; Έχουμε scumερ στο παιχνίδι; Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από drh
mic2mic Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 32 λεπτά πριν, drh είπε Πότε έγινε αυτό και δεν το θυμάμαι; Έχουμε σκάμερ στο παιχνίδι; Αυτό έγινε στο Αμερικάνικο φόρουμ όπου το παιχνίδι παίζεται από το 2009 και τώρα βρίσκονται στο 22ο... Είπαμε ότι χρειάζομαι και το username της RIF...
NovaLacertae Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, triplex1 είπε Εχω μια σοβαροτατη ερωτηση , μπορουμε να ψηφιζουμε ταυτοχρονα απο 10 συσκευες? (2 σταθεροι - 3 λαπτοπ - 2 ταμπλετ και 3 smartphone) 15 ώρες πριν, mic2mic είπε Ναι, από όπου κι αν ανοίγεις το λινκ, οτιδήποτε αλλαγή κάνεις στη σελίδα σου θα σώζεται αυτόματα. Απλά αν έχεις τη σελίδα ανοιχτή ταυτόχρονα σε πολλές συσκευές, όταν πας να γράψεις καλό είναι να κάνεις ένα refresh πριν για να βεβαιωθείς ότι έχει πάρει όλες τις αλλαγές που πιθανόν έχεις κάνει αλλού. Να του διευκρινίσουμε βέβαια οτι μπορεί να βαθμολογεί από δέκα αλλά η βαθμολογία είναι μια 15 ώρες πριν, triplex1 είπε Επισης εχουμε τιποτα ταμπου στο τι τραγουδι θα βαζουμε? 15 ώρες πριν, mic2mic είπε Κανένα απολύτως. Σε ένα άλλο φόρουμ έχει τύχει να μπουν (από διαβολική σύμπτωση στον ίδιο γύρο), αυτό και αυτό. Σκυλάδικα, κλασσική, πειραματικά, δημοτικά, γιαπωνέζικα... όλα παίζουν. Τώρα το τί βαθμούς θα πάρει το καθένα... εξαρτάται από την σύνθεση της ομάδας. 14 ώρες πριν, Agent_Orange είπε Μαλλον δεν καταλάβατε... @NovaLacertae εξηγησε τους σε παρακαλώ εσυ που χεις δει τα αισχη μας Καλά ποιος θεός έβαλε το You Suffer? Προσκυνώ Οφείλω να ομολογήσω για τα αίσχη των Agent_Orange, triplex1 ...... Αλλά και να τους προειδοποιήσω: Δεν έχετε δει ακόμα τίποτα - Για αρχή, πάμε ένα διαγωνισμό για τον αισχρότερο του πρώτου γύρου; Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από NovaLacertae 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 23 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε - Για αρχή, πάμε ένα διαγωνισμό για τον αισχρότερο του πρώτου γύρου; Μεγάλο κι ενδιαφέρον challenge 😎
NovaLacertae Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 15 ώρες πριν, MrsPeel είπε Με αυτά που λέτε θα αλλάξω καμιά φορά γνώμη και θα θελήσω να παίξω, αλλά θα ντρέπομαι επειδή είμαι με τις παντόφλες! Καταρχήν αυτό θέλουμε, να αλλάξεις γνώμη και να παίξεις... μας είναι αδιάφορο με ή χωρίς τις παντόφλες. 2 ώρες πριν, drh είπε ...και ήρωα είχαμε στο παιχνίδι 😛 Ήρωα... ο οποίος δεν άντεξε περισσότερο από έναν γύρο...
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Με έναν γύρο δεν τον λες και κανονικό ήρωα. Να γίνει ban από το σύστημα, και να πάρει τον τίτλο ο triplex. Τον πραγματικό ήρωα. Βρε, άκου έξι παιδιά. Ακόμα παραμιλάω. χαχα
Conan2046 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Τώρα το πέτυχα το θέμα και μου ακούγεται ...ευχάριστη η όλη κατάσταση, υπάρχουν ακόμα θέσεις; Αν ναι είμαι μέσα 3
Agent_Orange Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, mic2mic είπε Αμερικάνικο φόρουμ Υπαρχει αμερικάνικο Insomnia; 😮🏈
drh Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 54 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Τώρα το πέτυχα το θέμα και μου ακούγεται ...ευχάριστη η όλη κατάσταση, υπάρχουν ακόμα θέσεις; Αν ναι είμαι μέσα Conan2046! Πάντα χρειάζεται λίγη βαρβατίλα από το μέλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα