Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dkstopo είπε

παλια που ειχα διαβάσει τους όρους του συμβολαίου μου το έλεγε ξεκάθαρα ότι δεν καλύπτει (απολύτως λογικό για μενα), και πάλι αν είναι λίγο φαναρτζοδουλεια οκ..??.?.?.  αν εχει νεκρό ή μονιμη αναπηρια θα πληρώσει καποιος αρκετες δεκαδες η μερικες εκατονταδες χιλιαδες ευρώ ??? δύσκολο εώς αδύνατο... αν ειναι ετσι θα σκεφτω αν ανανεώσω πάλι γιατί αν ειναι όπως τα λες  δεν έχει νοημα η απλή ασφάλεια παρά μονο η μεικτή.

Μην μπερδεύεις αν η ασφάλεια σου καλύπτει τον άλλο ή εσένα. Είναι διαφορετικό θέμα.

• Thanks 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Μην μπερδεύεις αν η ασφάλεια σου καλύπτει τον άλλο ή εσένα. Είναι διαφορετικό θέμα.

κατάλαβα.. πάλι θα πληρώσω ασφάλιστρα... 😛😜

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, dkstopo είπε

κατάλαβα.. πάλι θα πληρώσω ασφάλιστρα... 😛😜

Δεν ξέρω πως κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα.

Διάβασε το συμβόλαιο σου και διαχώρησε τι αφορά εσένα ώς ασφαλισμένο και τι τον άλλο οδηγό.

Δημοσ.
Στις 28/4/2022 στις 7:21 ΜΜ, AELEX είπε

ο άλλος οδηγός τραυματίστηκε

Στις 28/4/2022 στις 7:21 ΜΜ, AELEX είπε

το θέμα τις δήλωσης

Απο οσο ξερω δε γινεται δηλωση εαν υπαρχει τραυματισμος.

Εφοσον εγινε καταγραφη του ατυχηματος και του τραυματισμου,δε θα γινει δηλωση.

Δημοσ.

Διορθώστε με εάν κάνω λάθος, γιατί δεν είμαι σίγουρος. Αλλά το σκέφτομαι πολύ απλά.

Ο ΟΡ έκανε αρνητικη δήλωση. Ο άλλος οδηγός δεν αποδέχεται την ευθύνη. Το ό,τι δεν έχει δίπλωμα είναι τελείως άσχετο.

Θα γίνει λοιπόν δικαστήριο, όπου, εάν τα πράγματα είναι όπως τα λέει ο ΟΡ, θα βγει υπαιτιότητα του άλλου, οπότε η ασφαλιστική του άλλου θα αποζημιωσει τον ΟΡ. 

Μετα η ασφαλιστική του άλλου θα κυνηγήσει τον οδηγό για τα χρήματα της αποζημίωσης. Αυτό βέβαια δεν αφορά τον ΟΡ.

Χρειαζεται μόνο προσοχή μην του φορτωθεί καμία συνυπαιτιοτητα από το πουθενά. Δεν είναι και απίθανο, καθώς βρίσκουν πάτημα στο παραμικρό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...