Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πριν κάποιο καιρό με τράκαραν ο άλλος οδηγός τραυματίστηκε, τώρα είναι καλά και ενώ έχω επικοινωνήσει αρκετές φορές μαζί του για το θέμα τις δήλωσης δεν μου έχει κάνει και δεν είναι και πρόθυμος απ' ότι κατάλαβα. Η αστυνομία κατέγραψε το περιστατικό και η τροχαία επίσης.  Πιο συγκεκριμένα, το χαρτί για το ατύχημα από την αστυνομία (από το βιβλίο συμβάντων) λέει σε γενικές γραμμές ότι ο άλλος οδηγός ήταν αντίθετα έχασε τον έλεγχο για άγνωστο λόγο κλπ. Επιπλέον, ανάφερει ότι ο άλλος οδηγό στερείται άδεια ικανότητας οδήγησης και  για την άδεια κυκλοφορίας αναφέρει ότι δεν την προσκόμισε και πως από το ηλεκτρονικό αρχείο τις αστυνομίας βρέθηκε πως δεν είχε προβεί σε ανανέωση τις.

από δω και πέρα εγώ πως κινούμε;

απ' την στιγμή που δεν είναι συνεργάσιμος και δεν κάνει δήλωση;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, zanskou είπε

ενεργοποίησε τη νομικη προστασία, αν εχεις 

Νομικές συμβουλές μόνο δυστυχώς

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ανανέωση άδειας κυκλοφορίας;

Την ασφάλεια σου την έχεις ρωτήσει ;

Έχω προσκόμιση το έγγραφο τις αστυνομίας στην ασφαλιστική, έχω κάνει δήλωση αρνητική εννοείται και τους έχω ενημερώσει εξ αρχής 

1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Είναι ασφαλισμένος;Επικοινωνείς με την ασφάλεια του.

Είναι, έχω επικοινωνήσει και μου είπαν πως αναμένουν και αυτή δήλωση από τον πελάτη τους 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, AELEX είπε

Καλησπέρα, πριν κάποιο καιρό με τράκαραν ο άλλος οδηγός τραυματίστηκε, τώρα είναι καλά και ενώ έχω επικοινωνήσει αρκετές φορές μαζί του για το θέμα τις δήλωσης δεν μου έχει κάνει και δεν είναι και πρόθυμος απ' ότι κατάλαβα. Η αστυνομία κατέγραψε το περιστατικό και η τροχαία επίσης.  Πιο συγκεκριμένα, το χαρτί για το ατύχημα από την αστυνομία (από το βιβλίο συμβάντων) λέει σε γενικές γραμμές ότι ο άλλος οδηγός ήταν αντίθετα έχασε τον έλεγχο για άγνωστο λόγο κλπ. Επιπλέον, ανάφερει ότι ο άλλος οδηγό στερείται άδεια ικανότητας οδήγησης και  για την άδεια κυκλοφορίας αναφέρει ότι δεν την προσκόμισε και πως από το ηλεκτρονικό αρχείο τις αστυνομίας βρέθηκε πως δεν είχε προβεί σε ανανέωση τις.

από δω και πέρα εγώ πως κινούμε;

απ' την στιγμή που δεν είναι συνεργάσιμος και δεν κάνει δήλωση;

Τι σχεση εχει η αδεια κυκλοφοριας ? Δεν ειναι δικο του το αυτοκινητο ?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, AELEX είπε

Έχω προσκόμιση το έγγραφο τις αστυνομίας στην ασφαλιστική, έχω κάνει δήλωση αρνητική εννοείται και τους έχω ενημερώσει εξ αρχής 

Είναι, έχω επικοινωνήσει και μου είπαν πως αναμένουν και αυτή δήλωση από τον πελάτη τους 

Απειλείς τότε με δικαστήριο .

• Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Τι σχεση εχει η αδεια κυκλοφοριας ? Δεν ειναι δικο του το αυτοκινητο ?

Όχι δεν είναι στο όνομα του 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AELEX είπε

Νομικές συμβουλές μόνο δυστυχώς

τότε κινείσαι δικαστικώς με τα αντίστοιχα έξοδα , μιλάς με δικηγόρο για εξώδικο αν και τζάμπα λεφτά , κατευθείαν κάνε μήνυση 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν δεν κάνω λάθος υποχρεωμένος να κάνει δήλωση είναι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που φαίνεται στην άδεια. 

Ναι με τον ιδιοκτήτη μιλάω αλλά δεν βγαίνει άκρη δυστυχώς

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, AELEX είπε

Ναι με τον ιδιοκτήτη μιλάω αλλά δεν βγαίνει άκρη δυστυχώς

μόνο δικαστικά , όσο πιο νωρίς το καταλάβεις , τόσο καλύτερα για σένα , ο άλλος θα το τρενάρει όσο μπορεί

• Thanks 1
Δημοσ.

Βαλε ενα δικηγορο να στειλει ενα εξωδικο μπας και τρομαξουν ιδιοκτητης/οδηγος. Να μαντεψω επροκειτο για ανηλικο που οδηγουσε το 50αρι του πατερα του...;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...