alfaeffe Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 27 λεπτά πριν, eidikos33 είπε 66 έκανε όχι 100 100 λεει οτι κανει κανονικα (εκτος προσφορας), οποτε το σωστο ειναι να κρινεται βασει της συνηθισμενης τιμης του.
giannisp1977 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Βάση διαστάσεων κρίνεται vfm από μένα.Για υπνοδωμάτια είναι επαρκής.Και πάνω από όλα σχεδόν αθόρυβος.Δεν ακούγεται καθόλου το μοτέρ ούτε κατά την περιστροφή.Τωρα αν κάποιος περίμενε στην τέταρτη σκάλα και να μην ακούγεται ο αέρας τότε μάλλον έκανε λάθος αγορά.Το θέμα τώρα είναι να δούμε πόσο θα αντέξει. 1
Antretng Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Με προβληματίσατε. Την ένταση ενός ανεμίστηρα των 35-40 ευρω σκρουτζ την έχει ή να μην το ανοιξω καθόλου και να το επιστρέψω; Ξέρω, δύσκολη και σπασοχλαμπανιστικη ερώτηση. Αλλά κάθε γνώμη δεκτή.
williamlawson Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Το συγκεκριμενο θέμα κ όλη η κουβέντα γίνεται για την τιμή των 66 κ όχι των 99 , οποτε αν κάποιος θέλει ν κρίνει για τα 99 ν ανοίξει άλλο θέμα που ν τ αφορά… οποτε για 65,9 είναι πολύ κομψός , δείχνει ποιοτικός , η εφαρμογή συνεργάζεται πολύ καλά , σε σχέση μ έναν παλιό ανεμιστήρα είναι 3 φορές πιο ήσυχος , ακούγεται μόνο από 75% κ πάνω, αλλά σχετικά σιγά , το σχετικά μικρό μέγεθος δεν δείχνει ν είναι πρόβλημα καθώς αισθάνεσαι αρκετά τον αέρα κ σπο απόσταση οποτε μάλλον προσόν καταλήγει, γενικά πάντως ολοκληρωμένη άποψη αν δεν τον έχεις σ πιο ζεστες μερες δεν ξέρω αν μπορείς ν βγάλεις… Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από williamlawson 1
ReBeLoS Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 επισης μην ξεχναμε και την πατεντα με τα διπλα πτερυγια που σε συγκριση με εναν απλο ανεμιστηρα με μια απλη φτερωτη κανει πολυ περισοτερη δουλεια. Εχω το ιδιο συστημα σε αλλης μαρκας ανεμιστηρα και πραγματικα δεν εχει σχεση με απλο ανεμιστηρα.
vaggospro Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Για απλο δωμάτιο πιστεύω είναι οτι πρέπει, αύριο θα παραλάβω εγώ. 1
Greenday13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Να πω κι εγω εντυπωσεις : 1.Συναρμογη ευκολη. 2.Ελαφρια κατασκευη, δεν μου εκανε καλη εντυπωση η φτερωτη που ειναι πλαστικη, και το καλυμμα. Μοτερ, βαση και κονταρι δειχνουν ποιοτικοτερα. 3.Η βαση δεν παταει τελεια στο δαπεδο, σε μενα τουλαχιστον. 4. Η εφαρμογη στο κινητο μια χαρα, δουλευει οπως πρεπει. 5. Λειτουργια : αθορυβος, στην μεγιστη ταχυτητα ακουγεται αλλα οχι ενοχλητικα. Η λειτουργια natural breeze ειναι καλη. Για να τον εχεις κοντα σου σχετικα πιστευω οτι κανει δουλεια ακομα και σε πολυ ζεστη μερα. Η δουλεια που θεωρω οτι κανει, ειναι και βασει του μεγεθους του και των watt που καταναλωνει. 6. Διαστασεις : μικρη διάμετρος όντως, αλλά δεν χρειάζεσαι ολόκληρο θηρίο για ένα δωμάτιο. Πολυ θετικο ότι μπορει να τοποθετηθει και επιτραπεζιος , αφαιρώντας το ένα από τα δύο κοντάρια. 1
MakisCE Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 για όποιον τρώγεται ακόμα να πάρει τον ανεμιστήρα, τον έβαλε το e-shop στα €69.90 https://www.e-shop.gr/xiaomi-mi-smart-standing-fan-2-p-HAP.003948 3
Sebu Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Θεωρω βασικα μειον για εμενα α) το οτι δεν σβηνουν οι ενδειξεις/φως με αποτελεσμα το βραδυ σε υπνοδωματιο να ειναι ενοχλητικο (εχω συνηθισει σε απολυτο σκοταδι) και δεν κανει κιολας το βραδυ να εχει οποιαδηποτε πηγη φωτεινοτητας στο δωματιο καθως επηρεαζει τον κυκλο του υπνου β) το οτι δεν εχει τηλεχειριστηριο καθως κοιμαμαι με το κινητο κλειστο να φορτιζει, το κινητο ειναι τηλεφωνο, δεν ειναι τηλεχειριστηριο συσκευων. Σε αυτες τις λειτουργιες θεωρω κορυφη τον αντιστοιχο Morris που ειχα παρει προ 3 ετων στα 60 ευρω και εχει διπλη φτερωτη, λειτουργια breeze, χειριστηριο, χρονοκαθυστερηση, αρκετες επιλογες ταχυτητας κτλ. Και το βραδυ οπως κοιμασαι αν κρυωσεις ξερεις πλεον με τυφλο συστημα πιο κουμπι ειναι στο τηλεχειριστηριο που το εχεις στο κομοδινο διπλα σου το πατας και εκλεισε. Και αν ζεσταθεις το βραδυ πατας το κουμπι και ανοιγει. Ουτε κινητα ουτε τιποτα και ο φωτισμος υστερα απο μερικα δευτερα σβηνει και δεν ενοχλει. 3 1
katcos Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Επειδή και εγώ θέλω απόλυτο σκοτάδι και απουσία ήχων , τριγμών κτλ , τα φωτάκια σβήνουν από την εφαρμογή κανονικά... (όπως επίσης και ο ήχος απενεργοποιείται, πράγμα που δεν συμβαίνει στον Morris) Έχω και τους 2 (αν λες για τον mfs-16217) και θεωρώ ότι για μικρό δωμάτιο και ειδικά για ύπνο ,ο xiaomi κερδίζει στα σημεία . (για μεγαλύτερους χώρους και ροή αέρα ο Morris είναι κορυφαίος ) Επεξ/σία 8 Μαΐου 2022 από katcos 4
Doubt Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 42 λεπτά πριν, katcos είπε Επειδή και εγώ θέλω απόλυτο σκοτάδι και απουσία ήχων , τριγμών κτλ , τα φωτάκια σβήνουν από την εφαρμογή κανονικά... (όπως επίσης και ο ήχος απενεργοποιείται, πράγμα που δεν συμβαίνει στον Morris) Έχω και τους 2 (αν λες για τον mfs-16217) και θεωρώ ότι για μικρό δωμάτιο και ειδικά για ύπνο ,ο xiaomi κερδίζει στα σημεία . (για μεγαλύτερους χώρους και ροή αέρα ο Morris είναι κορυφαίος ) Αν είναι αυτός, πωλείται 90€+ οπότε δεν υπάρχει σύγκριση. https://www.skroutz.gr/s/11636466/Morris-MFS-16217-Ανεμιστήρας-Ορθοστάτης-60W-Διαμέτρου-40cm-με-Τηλεχειριστήριο.html
SabotazNic Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 10 λεπτά πριν, Doubt είπε Αν είναι αυτός, πωλείται 90€+ οπότε δεν υπάρχει σύγκριση. https://www.skroutz.gr/s/11636466/Morris-MFS-16217-Ανεμιστήρας-Ορθοστάτης-60W-Διαμέτρου-40cm-με-Τηλεχειριστήριο.html Υπαρχει συγκριση γιατι οσο ειναι και η αρχικη του xiaomi. 1 ώρα πριν, Sebu είπε το οτι δεν εχει τηλεχειριστηριο καθως κοιμαμαι με το κινητο κλειστο να φορτιζει, το κινητο ειναι τηλεφωνο, δεν ειναι τηλεχειριστηριο συσκευων. Αυτο το γνωριζες πριν το αγορασεις παντως
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Doubt είπε Αν είναι αυτός, πωλείται 90€+ οπότε δεν υπάρχει σύγκριση. https://www.skroutz.gr/s/11636466/Morris-MFS-16217-Ανεμιστήρας-Ορθοστάτης-60W-Διαμέτρου-40cm-με-Τηλεχειριστήριο.html 55-65 επι πολυ καιρο. Μην κοιτας το 90 των καιρων. Κανε ενα κλικ στο ιστορικο τιμων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις