Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέλος το προιον, πλεον παρολο που εμφανιζει banner για παζάρι βγάζει μήνυμα "Το συγκεκριμένο προϊόν δε συμμετέχει στην ενέργεια «Σηκώνει Παζάρι»!"

Ευχαριστούμε τον avacan23

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμενα γραφει οτι αυριο θα το παραδωσουν στην μεταφορικη και θα σταλει sms για παραδοση. Για πειτε καποιος γνωμη ειναι οντως αθορυβος κτλ ?

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε

εμενα γραφει οτι αυριο θα το παραδωσουν στην μεταφορικη και θα σταλει sms για παραδοση. Για πειτε καποιος γνωμη ειναι οντως αθορυβος κτλ ?

Κάτι Tefal που έχω είναι λίγο καλύτεροι και πιο αθόρυβοι, σε σχέση όμως με τον μέσο ανεμιστήρα είναι καλός. Πολύ μικρός βέβαια, εγώ τον επέλεξα αφού είχα δει την διάσταση για πολύ μικρό δωμάτιο όμως μόλις τον άνοιξα ήταν ακόμα μικρότερος από ότι φανταζόμουν.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέχρι 70%(3η σκάλα) είναι αθόρυβος μετά ακούγεται αρκετά.

Η αλήθεια είναι ότι είναι σχετικά μικρός.

Θετικό η χαμηλή κατανάλωση max 13W.

Απ ότι είδα δεν έχει ρύθμιση ύψους κάνω λάθος? 

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ.
15 ώρες πριν, nikx είπε

Από δύναμη πως πάει ,αυτό με τα 14 μέτρα απόσταση που λέει ισχύει;

Αυτό θα ρώταγα και εγώ. Είναι μεν μικρότερος σε διαστάσεις από ότι πχ το μέσο θορυβώδη ανεμιστήρα των 30-40 ευρώ, είναι και σημαντικά χαμηλότερη η μέγιστη ένταση;

Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε. Έχει κανείς άποψη για την ισχύ του αέρα δεδομένου των μικρών διαστάσεων;

Το ρωτάω μην τυχόν το επιστρέψω. Δεν είχα πάρει χαμπάρι τις διαστάσεις πριν τη παραγγελία.

Δημοσ.

Moυ ηρθε και μενα το δοκιμασα ,ενταξει σε αποσταση 6 μετρων που με νοιαζει στην 4η σκαλα (στο 100) που με ενδιαφερει κανει δουλιτσα ,το καταλαβαινεις.

Δημοσ.

Με 100 ευρώ που κάνει έπρεπε να στεγνώνει ρούχα και να πετάει χαρταετους όχι να δροσίζει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikx είπε

Με 100 ευρώ που κάνει έπρεπε να στεγνώνει ρούχα και να πετάει χαρταετους όχι να δροσίζει.

Η αληθεια ειναι για τα 100€ ειναι εκτος πραγματικοτητας. Για τα 66-69 λες οκ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...