MasterX Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, pxl είπε Στο επισημο site γραφει οτι ειναι 10 - 29.9 Watt αρα πιο σωστο αυτο που γραφουν στο Σκρουτζ 29.9 Watt που ειναι τα max Watt Το θεμα ειναι να προτιμησουμε αυτον σε σχεση με αλλες γνωστες μαρκες (Morris, Kerosun, Rowenta, Juro Pro) σε αυτη τη τιμη περιπου; (γιατι παραπανω δε νομιζω οτι χρειαζεται καποιος να δωσει) Μερικοι εχουν και τηλεχειριστήριο που θεωρω οτι ειναι βολικο Ποιος ειναι ο καλυτερος για τα λεφτα; Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από MasterX
ReBeLoS Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) παραλαβη απο καταστημα αθηνας δεν εχει κανενα τι φαση ? Εριξα μια τηλεφωνικη παραγγελια και βγηκε 56.89 μαζι με τα μεταφορικα με κατι ποντους που ειχα απο alpha bonus. Thanx TS Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από ReBeLoS
avacan23 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Πάντα προτείνω κατι που το έχω αγοράσει. Ο ανεμιστήρας ειναι εντελώς αθόρυβος και συνεργάζεται άψογα με την εφαρμογή mi-home από το κινητό (ios+android) ώστε να ανοιγει - κλείνει και να ρυθμίζεται από το 1-100 σε δύναμη ενώ έχει επιλογή φυσικού αέρα-δλδ δαν να φυσαεί ενα ελαφρύ αεράκι. Δεν εχει καμία σχέση με τον ανταγωσιμό στα 60 ευρώ και δεν χρειάζεσαι τηλεκοντρόλ αφού έχεις το κινητό.Νομίζω σε iphone μπορεισ να το προσθέσεις και στη δικιά του εφαρμογή home kit ως έξυπνη συσκευή. Πολλές φορές στο γραφείο κλέινω το κλιματιστικό και τον χρησιμιποιώ. Αξίζει σαν συσκευή. Δείτε το βίντεο. https://www.youtube.com/watch?v=9HRnbAzMNV0
astrolavosg Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Φαίνεται καλός ανεμιστήρας! Eυχαριστούμε avacan23!... Ωστόσο μια μικρή διευκρίνηση. Αυτός πού διαφημίζεται στο video κοστίζει με τα παζάρια 84 ευρώ κι όχι 60 (βασικά 69 βγαίνει σε μένα μαζί με τα μεταφορικά). Αξίζει άραγε η αναβάθμιση στον νεότερο με 14 ευρώ παραπάνω? Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από astrolavosg
ReBeLoS Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 32 λεπτά πριν, astrolavosg είπε Φαίνεται καλός ανεμιστήρας! Eυχαριστούμε avacan23!... Ωστόσο μια μικρή διευκρίνηση. Αυτός πού διαφημίζεται στο video κοστίζει με τα παζάρια 84 ευρώ κι όχι 60 (βασικά 69 βγαίνει σε μένα μαζί με τα μεταφορικά). Αξίζει άραγε η αναβάθμιση στον νεότερο με 14 ευρώ παραπάνω? αποσο ειδα η μονη διαφορα ειναι οτι ο Pro εχει και μπαταρια και μπορεις να τον εχεις χωρις ρευμα. Αξιζει μονο αν σε ενδιαφερει να τον μετακομιζεις μεσα στο σπιτι συχνα και δεν θες καλωδια. 1
dpress Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Αυτός είναι άλλος; https://www.e-shop.gr/xiaomi-mi-smart-standing-fan-1c-fan-2-lite-white-p-HAP.540531
vaggospro Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, dpress είπε Αυτός είναι άλλος; https://www.e-shop.gr/xiaomi-mi-smart-standing-fan-1c-fan-2-lite-white-p-HAP.540531 Πρέπει να είναι παλιότερο μοντέλο αυτός.
ReBeLoS Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) ειναι μικροτερο και παλαιοτερο μοντελο με παραπανω καταναλωση και με φτερωτη μονη με 7 λεπιδες ενω του thread εχει πιο εξελιγμενη φτερωτη για καλυτερη αποδοση με λιγοτερα watt και εχει 3 ταχυτητες μονο ενω ο 2 εχει βαθμιδες 100 ταχυτητων. επισης το καλωδιο ξεκιναει απο το μοτερ ψηλα και κρεμεται ενω στην εκδοση 2 βγαινει απο την βαση για να μην φαινεται. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από ReBeLoS 2
astrolavosg Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Νομίζω ότι ο ακριβός μάς τελείωσε... Άρα μονόδρομος η απλή έκδοση. Θα εμπιστευτώ τον avacan23 και θα τον αγοράσω... Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από astrolavosg
drdedus Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 13 ώρες πριν, avacan23 είπε Πάντα προτείνω κατι που το έχω αγοράσει. Ο ανεμιστήρας ειναι εντελώς αθόρυβος και συνεργάζεται άψογα με την εφαρμογή mi-home από το κινητό (ios+android) ώστε να ανοιγει - κλείνει και να ρυθμίζεται από το 1-100 σε δύναμη ενώ έχει επιλογή φυσικού αέρα-δλδ δαν να φυσαεί ενα ελαφρύ αεράκι. Δεν εχει καμία σχέση με τον ανταγωσιμό στα 60 ευρώ και δεν χρειάζεσαι τηλεκοντρόλ αφού έχεις το κινητό.Νομίζω σε iphone μπορεισ να το προσθέσεις και στη δικιά του εφαρμογή home kit ως έξυπνη συσκευή. Πολλές φορές στο γραφείο κλέινω το κλιματιστικό και τον χρησιμιποιώ. Αξίζει σαν συσκευή. Δείτε το βίντεο. https://www.youtube.com/watch?v=9HRnbAzMNV0 εχω αυτους με την μπαταρια ... αυτος που λες εσυ ποιος ειναι? αυτος με τα διπλα πτερυγια? σκατα τα εχει κανει με τις ονομασιες αλλα και τα λαμογια που τους πουλανε. θελω να παρω και δεν ρισκαρω γιατι πηρα εναν προπερσι και ηταν ενας απλος xiaomi τιποτα το ιδιαιτερο περα απο το ντιζαιν και ενω αγορασα απο banggood η στοκοι εστειλαν εναν viomi ακυρο Παρεπιπτωντος ο μονος ανεμιστηρας που αντεχω ! αυτο το natural wind μαμαει! Σαν κριτιριο κοιταω να εχει 100 σκαλες και natural wind αλλα μιας και εχω φαει φολλα το σκεφτομαι. Απο αυτους που εχουμε στην Ελλαδα ποιοι ειναι αυτοι που λεω?
Inler Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Σε σχέση με τον ανταγωνισμό σε αυτό το budget υπάρχει κάτι καλύτερο;
eidikos33 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, Inler είπε Σε σχέση με τον ανταγωνισμό σε αυτό το budget υπάρχει κάτι καλύτερο; Νομίζω πως όχι,θα αυξηθούν πιστεύετε οι τιμές όσο καλοκαίριαζει;
nikx Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Λογικα ναι και ενα mini bar ψυγειακι που ψαχνω τωρα βγαινουν σε προσφορα και παλι πιστευω θα τα ξαναδουμε σε χαμηλες τιμες απο σεπτεμβρη. Το πηρα και εγω ελπιζω να ειναι πιο δυνατο στον αερα απο ενα του 15αρι ευρω που εχω .
ReBeLoS Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, drdedus είπε εχω αυτους με την μπαταρια ... αυτος που λες εσυ ποιος ειναι? αυτος με τα διπλα πτερυγια? σκατα τα εχει κανει με τις ονομασιες αλλα και τα λαμογια που τους πουλανε. θελω να παρω και δεν ρισκαρω γιατι πηρα εναν προπερσι και ηταν ενας απλος xiaomi τιποτα το ιδιαιτερο περα απο το ντιζαιν και ενω αγορασα απο banggood η στοκοι εστειλαν εναν viomi ακυρο Παρεπιπτωντος ο μονος ανεμιστηρας που αντεχω ! αυτο το natural wind μαμαει! Σαν κριτιριο κοιταω να εχει 100 σκαλες και natural wind αλλα μιας και εχω φαει φολλα το σκεφτομαι. Απο αυτους που εχουμε στην Ελλαδα ποιοι ειναι αυτοι που λεω? ποιο μοντελο πηρες εσυ ? Αυτος του θεματος ειναι με τη διπλη φτερωτη και με τις 100 σκαλες για ταχυτητα. Δεν εχει μπαταρια. Αν πας στο λινκ του Κωτσου θα δεις εχει και φωτος αναλυτικες για να καταλαβεις ποιος ανεμιστηρας ειναι. βρηκα και ενα review 1
drdedus Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 τον 2s με μπαταρια. ο 2 δεν εχει μπαταρια. ενας ελεγε οτι βλεπει μονιμη καταναλωση 15βαττ ακομα και αν ειναι φορτισμενη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις