btcminer22 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 το ίδιο και εγώ τον πρώτο χρόνο σε 50αρα όλα καλά ....αλλά φαίνεται συνδέουνε πολλούς περισσότερους στο καφαο από ότι αντέχει ή κάτι πειράξανε για να συνδέσουνε άλλον και χαλάσανε το δικό σου ....όλα αυτά τα πειράζουνε οι τεχνικοί του ΟΤΕ....
johnnyman Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, btcminer22 είπε το ίδιο και εγώ τον πρώτο χρόνο σε 50αρα όλα καλά ....αλλά φαίνεται συνδέουνε πολλούς περισσότερους στο καφαο από ότι αντέχει ή κάτι πειράξανε για να συνδέσουνε άλλον και χαλάσανε το δικό σου ....όλα αυτά τα πειράζουνε οι τεχνικοί του ΟΤΕ.... Εγώ πιστεύω ότι ήταν άδειο όταν μπήκα εγώ και τώρα γεμίζει σιγά σιγά. Απίθανο μου φαίνεται να πείραξαν το δικό μου καλώδιο... Δεν θα το επιχείρησω για 100αρα προς το παρόν Από τις καμπίνες wind περνουν και άλλοι παροχοι ίντερνετ? Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από johnnyman
btcminer22 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 12 λεπτά πριν, johnnyman είπε Εγώ πιστεύω ότι ήταν άδειο όταν μπήκα εγώ και τώρα γεμίζει σιγά σιγά. Απίθανο μου φαίνεται να πείραξαν το δικό μου καλώδιο... Δεν θα το επιχείρησω για 100αρα προς το παρόν Από τις καμπίνες wind περνουν και άλλοι παροχοι ίντερνετ? https://fttxgr.eu/map οι καμπίνες σε κάθε περιοχή ανήκουνε σε συγκεκριμένο πάροχο δες στο χάρτη
Son^Goku Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Κοίτα αν μιλάμε ότι θες να μείνεις σε 50 τα 2α στατιστικά είναι καλύτερα γιατί αυξήθηκε δραματικά το attainable του upload σου ενώ πριν ήταν οριακό ενώ τα υπόλοιπα στατιστικά σου είναι εντός ορίων.
johnnyman Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, Son^Goku είπε Κοίτα αν μιλάμε ότι θες να μείνεις σε 50 τα 2α στατιστικά είναι καλύτερα γιατί αυξήθηκε δραματικά το attainable του upload σου ενώ πριν ήταν οριακό ενώ τα υπόλοιπα στατιστικά σου είναι εντός ορίων. Το θεμα ειναι οτι σκεφτομουν να το κανω 100αρι και τωρα κατα 90% θα το αφησω ετσι..
Son^Goku Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 12 ώρες πριν, johnnyman είπε Το θεμα ειναι οτι σκεφτομουν να το κανω 100αρι και τωρα κατα 90% θα το αφησω ετσι.. Κοίτα έτσι όπως βλέπω την φωτό το πιο πιθανό μου κάνει ότι σου άλλαξαν πορτ. Είτε είχε πρόβλημα η κάρτα είτε έδωσαν το πορτ σου σε άλλον. Αν ζητήσεις τα 100 είτε θα σου πουν ότι δε γίνεται, είτε θα σου τα δώσουν με αλλαγή πορτ/ζεύγους.
johnnyman Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Son^Goku είπε Κοίτα έτσι όπως βλέπω την φωτό το πιο πιθανό μου κάνει ότι σου άλλαξαν πορτ. Είτε είχε πρόβλημα η κάρτα είτε έδωσαν το πορτ σου σε άλλον. Αν ζητήσεις τα 100 είτε θα σου πουν ότι δε γίνεται, είτε θα σου τα δώσουν με αλλαγή πορτ/ζεύγους. Καλημέρα. Στην εφαρμογή mywind έχω προσφορά για 100αρα στα 33 ευρώ,από εκεί θα το έκανα. Πατάς το θέλω και τέλος. Είναι δυνατόν να άλλαξαν πόρτα χωρίς ενημέρωση κτλ? Τραγικοί εάν έγινε αυτό. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2022 από johnnyman
sifario1 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν το κατέχω αν και διάβασα τα προηγούμενα σχόλια.Με 100ρα wind γραμμή είμαι καλά?Το καφαο δεν πρέπει να ναι μακρυά μου κάτω από 100 μετρα
mphxths Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Στις 1/5/2022 στις 5:34 ΜΜ, sifario1 είπε Με 100ρα wind γραμμή είμαι καλά? Συγχρονιζεις στα 109998kbps. Χανεις 2kbps. Δεν ειναι καλα η γραμμη. Ρε θα μας τρελανετε εδω μεσα ? Μην παιζετε με τον πονο μας. Υπαρχουν αλλες πολυ χειροτερες περιπτωσεις. Τι παει να πει δεν το κατεχω ? 109998kbps / 1024 = 107.41mbps - 7mbps (overhead) = 100.41mbps. Τωρα ? Το κατεχεις ?
sifario1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 38 λεπτά πριν, mphxths είπε Συγχρονιζεις στα 109998kbps. Χανεις 2kbps. Δεν ειναι καλα η γραμμη. Ρε θα μας τρελανετε εδω μεσα ? Μην παιζετε με τον πονο μας. Υπαρχουν αλλες πολυ χειροτερες περιπτωσεις. Τι παει να πει δεν το κατεχω ? 109998kbps / 1024 = 107.41mbps - 7mbps (overhead) = 100.41mbps. Τωρα ? Το κατεχεις ? Εντάξει έχεις δίκιο απλώς όντως δεν το κατέχω και διαβάζω όσο μπορώ.Ρωτησα αν είναι καλά όχι τόσο για την ταχύτητα αλλά για τα άλλα που δεν γνωρίζω εννοώ παίζει ρόλο το profile 17a που είμαι και δεν είμαι 35b π.χ ο θόρυβος το line attenuation και τα άλλα.Οπως και να χει ευχαριστώ για την απαντηση
mphxths Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, sifario1 είπε Εντάξει έχεις δίκιο απλώς όντως δεν το κατέχω και διαβάζω όσο μπορώ.Ρωτησα αν είναι καλά όχι τόσο για την ταχύτητα αλλά για τα άλλα που δεν γνωρίζω εννοώ παίζει ρόλο το profile 17a που είμαι και δεν είμαι 35b π.χ ο θόρυβος το line attenuation και τα άλλα.Οπως και να χει ευχαριστώ για την απαντηση Νoise margin πανω απο 10 ειναι καλα και επηρεαζει το attainable speed που με την σειρα του επηρεαζει το actual speed. Line attenuation κατω απο 10 ειναι καλα και σημαινει μικρη αποσταση απο την καμπινα. Το profile , ειναι θεμα του παροχου , δεν σε απασχολει , ουτε σημαινει κατι για την γραμμη σου. Τελος , τα crc errors ειναι αυτα που παιζουν ρολο στην ποιοτητα της γραμμης και οσο λιγοτερα ειναι , τοσο το καλυτερο. @Προς ολους - Το γοογλε δεν ειναι μονο για τσοντες. Ενημερωτικα το λεω. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από mphxths 2
johnnyman Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Ειπα σημερα να κανω ενα restart το ρουτερ αλλα τα ιδια σ@@α... Προς το παρων δεν προχωραω στην 100αρα γιατι θα εχουμε ευτραπελα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα