johnnyman Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Χριστός ανέστη. Σήμερα μπήκα να δω από περιέργεια τα στατιστικά της γραμμής και βλέπω έπεσε πολύ το noise margin και το attainable rate. Επίσης το line attention ανέβηκε... Τι μπορεί να συμβαίνει? Παραθέτω φώτο το πριν και το μετά Επεξ/σία 28 Απριλίου 2022 από johnnyman
btcminer22 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Το line attenuation άλλαξε και είναι σαν να διπλασιάστηκε η απόσταση που έχεις από το dslam κάτι άλλαξε στη γραμμή σου δοκίμασε ένα factory reset το ρουτερ ή με άλλο αν έχεις αν δεν διορθωθεί πάρε τηλ τον isp . Είχα το ίδιο θέμα με zte 267a έβαλα ένα άλλο ρουτερ για λίγη ώρα και μετά το zte και ξανα πηγάνε τα στατιστικά όπως ήταν και πριν. 1
johnnyman Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, btcminer22 είπε Το line attenuation άλλαξε και είναι σαν να διπλασιάστηκε η απόσταση που έχεις από το dslam κάτι άλλαξε στη γραμμή σου δοκίμασε ένα factory reset το ρουτερ ή με άλλο αν έχεις αν δεν διορθωθεί πάρε τηλ τον isp . Είχα το ίδιο θέμα με zte 267a έβαλα ένα άλλο ρουτερ για λίγη ώρα και μετά το zte και ξανα πηγάνε τα στατιστικά όπως ήταν και πριν. Λες να μου αλλάξανε dslam? Για πιο λογο όμως? Δεν έχω άλλο ρουτερ γαμωτο.. Edit: Έκανα reset αλλά τα ίδια.... Επεξ/σία 28 Απριλίου 2022 από johnnyman
btcminer22 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, johnnyman είπε Λες να μου αλλάξανε dslam? Για πιο λογο όμως? Δεν έχω άλλο ρουτερ γαμωτο.. Edit: Έκανα reset αλλά τα ίδια.... δεν σε αλλάξανε dslam άλλα μπορεί να πειράξανε κάποιο καλώδιο εκεί για να συνδέσουνε κάποιον άλλο ή να φτιάξουνε κάποιο τεχνικό πρόβλημα σε άλλον και να πειράξανε τη δίκη σου σύνδεση. Κανε τους παράπονο γιατί ανέβηκε το line attenuation γιατί σε προφίλ 35b έπρεπε να είσαι σε attainable rate 200mbs και όχι 70mbs ζήτησε reset στη γραμμή σου και έλεγχο αν δεν στο φτιάξουνε ζητά αλλαγή πόρτας ή νέο ρουτερ. 1
johnnyman Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, btcminer22 είπε δεν σε αλλάξανε dslam άλλα μπορεί να πειράξανε κάποιο καλώδιο εκεί για να συνδέσουνε κάποιον άλλο ή να φτιάξουνε κάποιο τεχνικό πρόβλημα σε άλλον και να πειράξανε τη δίκη σου σύνδεση. Κανε τους παράπονο γιατί ανέβηκε το line attenuation γιατί σε προφίλ 35b έπρεπε να είσαι σε attainable rate 200mbs και όχι 70mbs ζήτησε reset στη γραμμή σου και έλεγχο αν δεν στο φτιάξουνε ζητά αλλαγή πόρτας ή νέο ρουτερ. Ρουτερ έχω το Η288Α πιστεύω είναι καλό. Θα ζητήσω reset την γραμμή και έλεγχο εάν είναι . Γιαυτό περνω τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών της wind έτσι? Επεξ/σία 28 Απριλίου 2022 από johnnyman
btcminer22 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, johnnyman είπε Ρουτερ έχω το Η288Α πιστεύω είναι καλό. Θα ζητήσω reset την γραμμή και έλεγχο εάν είναι . Γιαυτό περνω τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών της wind έτσι? Ναι τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών .Το 35b προφίλ που σε έχουνε σηκώνει 200αρα σύνδεση και με το line atteniuation 5.4db που είχες πριν φαίνεται η απόσταση που έχεις από το καφαο της wind είναι γύρω στα 300m από το σπίτι σου τώρα που πήγε 12db φαίνεται απόσταση 1km αυτό θα γινόταν αν το σπίτι είναι τροχόσπιτο έτσι για να ευθυμήσουμε λίγο.
johnnyman Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 30 λεπτά πριν, btcminer22 είπε Ναι τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών .Το 35b προφίλ που σε έχουνε σηκώνει 200αρα σύνδεση και με το line atteniuation 5.4db που είχες πριν φαίνεται η απόσταση που έχεις από το καφαο της wind είναι γύρω στα 300m από το σπίτι σου τώρα που πήγε 12db φαίνεται απόσταση 1km αυτό θα γινόταν αν το σπίτι είναι τροχόσπιτο έτσι για να ευθυμήσουμε λίγο. Οπότε λες κάτι πείραξαν από την γραμμή αντί να αλλάξουν καφαο? Ναι πριν το max attainable rate ήταν σχεδόν 200mbps
btcminer22 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 9 ώρες πριν, johnnyman είπε Οπότε λες κάτι πείραξαν από την γραμμή αντί να αλλάξουν καφαο? Ναι πριν το max attainable rate ήταν σχεδόν 200mbps δεν μπορούνε να σε αλλάξουνε καφαο μόνο πόρτα αν έχεις βλάβη και αυτό μετά από έλεγχο.
johnnyman Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, btcminer22 είπε δεν μπορούνε να σε αλλάξουνε καφαο μόνο πόρτα αν έχεις βλάβη και αυτό μετά από έλεγχο. Καλημέρα. Α δεν μπορούν.. Πραγματικά απορώ τι πείραξαν τοτε και άλλαξαν τα στατιστικά. Πάντως θέμα με την ταχύτητα δεν έχω. Όπως ήμουν πριν είναι. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από johnnyman
btcminer22 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, johnnyman είπε Καλημέρα. Α δεν μπορούν.. Πραγματικά απορώ τι πείραξαν τοτε και άλλαξαν τα στατιστικά. Πάντως θέμα με την ταχύτητα δεν έχω. Όπως ήμουν πριν είναι. καλήμερα έμενα ήρθε συνεργείο του ΟΤΕ για να φτιάξει βλάβη σε άλλον και μου αποσυνέδεσε από το ζεύγος το ένα καλώδιο που έρχεται στο σπίτι και μου πουλάγανε και τρελά περίμενα μια εβδομάδα να έρθει συνεργείο από τον παροχο για να το ξανασυνδέσουν Αν αυξηθεί και άλλο το line atteniuation δεν θα έχεις ούτε 50αρα αν δεν το διορθωσουνε ή αν θες να πας σε 100αρα ή 200αρα θα κλειδώνεις στα 50mbs.
johnnyman Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 24 λεπτά πριν, btcminer22 είπε καλήμερα έμενα ήρθε συνεργείο του ΟΤΕ για να φτιάξει βλάβη σε άλλον και μου αποσυνέδεσε από το ζεύγος το ένα καλώδιο που έρχεται στο σπίτι και μου πουλάγανε και τρελά περίμενα μια εβδομάδα να έρθει συνεργείο από τον παροχο για να το ξανασυνδέσουν Αν αυξηθεί και άλλο το line atteniuation δεν θα έχεις ούτε 50αρα αν δεν το διορθωσουνε ή αν θες να πας σε 100αρα ή 200αρα θα κλειδώνεις στα 50mbs. Δηλαδή μια εβδομάδα δεν είχες ίντερνετ? Wtf. Εν μεταξύ έχει πόσες μέρες που σκεφτόμουν μέσω της εφαρμογής mywind να κάνω αίτημα για 100αρα στα 33 ευρώ και έγινε αυτό. Αμ δε τώρα...
btcminer22 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, johnnyman είπε Δηλαδή μια εβδομάδα δεν είχες ίντερνετ? Wtf. Εν μεταξύ έχει πόσες μέρες που σκεφτόμουν μέσω της εφαρμογής mywind να κάνω αίτημα για 100αρα στα 33 ευρώ και έγινε αυτό. Αμ δε τώρα... εγώ ήμουν και τυχερός όταν έγινε αυτό είχα κάνει και αίτημα για 100αρα και προσπαθούσανε να ρίξουνε το φταίξιμο σ'αυτο αλλα δεν τους εκατσε γιατι στην αυλή έχω κάμερες και φαίνεται ο τεχνικός που έβγαλε το καλώδιο δεν σου λέω τι γίνεται κάθε φορά που έρχεται και τον συναντάω για βλάβη απ έξω Αν στο φτιάξουνε η απόσταση που έχεις οριακά σηκώνει και 200αρα για 100αρα είσαι άνετα. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από btcminer22 1
johnnyman Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, btcminer22 είπε εγώ ήμουν και τυχερός όταν έγινε αυτό είχα κάνει και αίτημα για 100αρα και προσπαθούσανε να ρίξουνε το φταίξιμο σ'αυτο αλλα δεν τους εκατσε γιατι στην αυλή έχω κάμερες και φαίνεται ο τεχνικός που έβγαλε το καλώδιο δεν σου λέω τι γίνεται κάθε φορά που έρχεται και τον συναντάω για βλάβη απ έξω Αν στο φτιάξουνε η απόσταση που έχεις οριακά σηκώνει και 200αρα για 100αρα είσαι άνετα. Μίλησα με wind και μου είπαν θα επιλυθεί το θέμα. Αναμένουμε.. Εdit:Η γραμμη μου ειπαν δεν εχει κανενα θεμα ολα ειναι φυσιολογικα.... Το αφηνω ετσι προς το παρων και βλεπουμε? Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από johnnyman
btcminer22 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Α δεν ανεβεί και άλλο το line atteniuation δεν έχεις πρόβλημα ως προς την ταχύτητα στην 50αρα [αυτό στο είπαν για να μην ασχοληθείς άλλο] το noise margin έπεσε χαμηλά όμως είχες 26db και πήγε 9db πάνω από 20 θεωρείτε καλό κάτω από 6 αρχίζουνε αποσυνδέσεις αν τους πεις ότι σκέφτομαι για 100αρα θα αναγκαστούνε να στο φτιάξουνε πες και κάνα ψέμα δεν πειράζει γιατί σου λέει 50αρα έχεις 70 μέγιστο πιάνεις όλα καλά.Αν σου πούνε μα δεν πιάνει παραπάνω στείλε τους τα παραπάνω στατιστικά και πες πωε είχα 180 μέγιστο πριν.
johnnyman Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, btcminer22 είπε Α δεν ανεβεί και άλλο το line atteniuation δεν έχεις πρόβλημα ως προς την ταχύτητα στην 50αρα [αυτό στο είπαν για να μην ασχοληθείς άλλο] το noise margin έπεσε χαμηλά όμως είχες 26db και πήγε 9db πάνω από 20 θεωρείτε καλό κάτω από 6 αρχίζουνε αποσυνδέσεις αν τους πεις ότι σκέφτομαι για 100αρα θα αναγκαστούνε να στο φτιάξουνε πες και κάνα ψέμα δεν πειράζει γιατί σου λέει 50αρα έχεις 70 μέγιστο πιάνεις όλα καλά.Αν σου πούνε μα δεν πιάνει παραπάνω στείλε τους τα παραπάνω στατιστικά και πες πωε είχα 180 μέγιστο πριν. Αυτά τους τα είπα όλα και για την 100αρα κ τα υπόλοιπα. Πρώτα μίλησα στο τσατ και έστειλα εικόνες κτλ και αργότερα πήραν τηλ. Εάν δω ότι γίνεται χειρότερα θα τους πάρω πάλι. Προς το παρών μένω έτσι αφού δεν έχω θέμα και πιάνω φουλ ταχύτητα. Πραγματικά άμα πείραξαν κάτι από τη καμπίνα καταλαθος τι να πω... Πολύ περίεργο ενώ όλα ήταν ρολοι εδω και 7 μήνες. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από johnnyman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα