Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλάμε για κάτι σαν το παρακάτω. Εφάρμοσα μόνος μου μια λειτουργία αλλά δεν δούλεψε

Ξεκίνησα από τον υπολογιστή με ενα usb a-a αρσενικό αρσενικο, ανταπτορας μετα , Μουφα δικτύου , ένα καλώδιο utp 5m , μουφα ξανά, ανταπτορας νο 2 και καλώδιο μετά Usb a-b στον εκτυπωτή

Με λίγα λογια προέκτεινα τον εκτυπωτή μεσω των παραπάνω αλλά δεν τον αναγνώρισε. 

DeLock RJ-45 male - USB-A female (65234)

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι αυτά χρησιμοποιούνται για να καλύψεις μεγαλύτερη απόσταση όπως και στην περίπτωση σου αλλά εξαρτάται από διάφορους παράγοντες αν θα δουλέψουν όπως για παράδειγμα την ποιότητα του utp καλωδίου.

Στην περίπτωση σου βέβαια μπορεί να είναι ήδη πολύ μακρύ το USB a-a που έχεις βάλει στον υπολογιστή.

Φαντάζομαι ότι αν συνδέσεις το τελευταίο καλώδιο USB a-b στον υπολογιστή ο εκτυπωτής δουλεύει κανονικά σωστά ;

Δημοσ.

Καλησπέρα

Το a-b Που έχω ειναι αυτό που δουλευει από default Ο εκτυπωτής. Ο αντάπτορας παιρνει τα 4pins του Usb 2 και τα πάει στα 1,2,3,6 στο RJ45, στα κλασσικά ζεύγη δηλαδη που χρησιμοποιει το cat5e για trasmit.receive. Το utp ειναι 5m χαλκός καθαρός και το a-a που χρησιμοποίησα ειναι 0,8m. Ετσι και αλλιώς η συνδεση usb μιας συσκευής πχ printer Με προέκταση και καλώδιο φτάνει max τα 5m. εκτος και αν θέλει πιο κοντό καλώδιο utp αλλά αν ισχύει αυτό δεν βλέπω καμια χρησιμότητα . Γιατι να παρεις αυτα συν μουφες συν a-a και να μην πάρεις ένα καλώδιο printer 4,5m Να κάνεις την δουλειά σου

Δημοσ.

Βρηκα αυτο το video, δεν κατάλαβα τιποτα σχεδον γιατι δεν συνδεει κατι και ειναι και τα ινδοπακιστανοαγγλικα του στη μέση . Αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνει

Λεει για Modem , για laptop αλλα κανενα παραπάνω στοιχείο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...