Προς το περιεχόμενο

facebook και gmail

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, otso είπε

facebook και gmail  εχουμε παιδια εδω για ανακτηση κωδικων αν χρειαστει και αμοιβη .

Τα κλειδώσατε όλα;Πως το καταφέρατε;Και γιατί νομίζετε ότι κάποιος άλλος θα τα ξεκλειδώσει;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, otso είπε

facebook και gmail  εχουμε παιδια εδω για ανακτηση κωδικων αν χρειαστει και αμοιβη .

Στο Facebook τι στοιχεία σύνδεσης είχε?

Στο GMail υπήρχε κάποια εναλλακτική σε περίπτωση απώλειας?

Δημοσ.
5 hours ago, otso said:

αμα ηταν ο καθενας να εκανε ανακτηση τοτε θα το ειχαν κλεισει το μαγαζι .και κατι μου λεει οτι δεν ειναι δικα σου τα account

• Like 1
Δημοσ.
Στις 28/4/2022 στις 8:58 ΜΜ, poulinos είπε

αμα ηταν ο καθενας να εκανε ανακτηση τοτε θα το ειχαν κλεισει το μαγαζι .και κατι μου λεει οτι δεν ειναι δικα σου τα account

Για να μην υπάρχει καμμία απόκριση από την ημέρα που έγινε η ανάρτηση ενώ δείχνει να συνδέεται.... Κάτι τέτοιο φαίνεται, ότι είναι τρίτου οι λογαριασμοί ή όπως πάντα, καμμιάς πρώην που θέλει να πάρει πρόσβαση... :P 

μφχ

• Like 1
Δημοσ.

σωστα δεν ειναι δικα μου , δεν ειναι κατι παρανομο ,μπορει να ειναι παιδιου μου ομως που κινδυνευει , δεν μπορω να γραφω δημοσια στο φορουμ ρε παιδια προσωπικα 

αν γινοταν  φυσικα θα εξηγουσα σε καποιον που θα μπορουσε ωστε αν θεωρουσε οτι ειναι παρανομο να μην το κανει . αλλά αφου η απαντηση ηδη δοθηκε οτι δεν γινεται 

και χακερ να εισαι . ευχαριστω που απαντησατε.

Δημοσ.
7 hours ago, otso said:

σωστα δεν ειναι δικα μου , δεν ειναι κατι παρανομο ,μπορει να ειναι παιδιου μου ομως που κινδυνευει , δεν μπορω να γραφω δημοσια στο φορουμ ρε παιδια προσωπικα 

αν γινοταν  φυσικα θα εξηγουσα σε καποιον που θα μπορουσε ωστε αν θεωρουσε οτι ειναι παρανομο να μην το κανει . αλλά αφου η απαντηση ηδη δοθηκε οτι δεν γινεται 

και χακερ να εισαι . ευχαριστω που απαντησατε.

μονο keystroke logger. δεν το ειπα ποτε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...