otso Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 facebook και gmail εχουμε παιδια εδω για ανακτηση κωδικων αν χρειαστει και αμοιβη .
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, otso είπε facebook και gmail εχουμε παιδια εδω για ανακτηση κωδικων αν χρειαστει και αμοιβη . Τα κλειδώσατε όλα;Πως το καταφέρατε;Και γιατί νομίζετε ότι κάποιος άλλος θα τα ξεκλειδώσει; 1
NikosKallithea Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δτειλε μου τους κωδικούς σου στο φβ να στο ξεκλειδώσω
kormos Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, otso είπε facebook και gmail εχουμε παιδια εδω για ανακτηση κωδικων αν χρειαστει και αμοιβη . Στο Facebook τι στοιχεία σύνδεσης είχε? Στο GMail υπήρχε κάποια εναλλακτική σε περίπτωση απώλειας?
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 5 hours ago, otso said: facebook και gmail εχουμε παιδια εδω για ανακτηση κωδικων αν χρειαστει και αμοιβη . αμα ηταν ο καθενας να εκανε ανακτηση τοτε θα το ειχαν κλεισει το μαγαζι .και κατι μου λεει οτι δεν ειναι δικα σου τα account 1
kormos Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Στις 28/4/2022 στις 8:58 ΜΜ, poulinos είπε αμα ηταν ο καθενας να εκανε ανακτηση τοτε θα το ειχαν κλεισει το μαγαζι .και κατι μου λεει οτι δεν ειναι δικα σου τα account Για να μην υπάρχει καμμία απόκριση από την ημέρα που έγινε η ανάρτηση ενώ δείχνει να συνδέεται.... Κάτι τέτοιο φαίνεται, ότι είναι τρίτου οι λογαριασμοί ή όπως πάντα, καμμιάς πρώην που θέλει να πάρει πρόσβαση... μφχ 1
otso Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 σωστα δεν ειναι δικα μου , δεν ειναι κατι παρανομο ,μπορει να ειναι παιδιου μου ομως που κινδυνευει , δεν μπορω να γραφω δημοσια στο φορουμ ρε παιδια προσωπικα αν γινοταν φυσικα θα εξηγουσα σε καποιον που θα μπορουσε ωστε αν θεωρουσε οτι ειναι παρανομο να μην το κανει . αλλά αφου η απαντηση ηδη δοθηκε οτι δεν γινεται και χακερ να εισαι . ευχαριστω που απαντησατε.
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 7 hours ago, otso said: σωστα δεν ειναι δικα μου , δεν ειναι κατι παρανομο ,μπορει να ειναι παιδιου μου ομως που κινδυνευει , δεν μπορω να γραφω δημοσια στο φορουμ ρε παιδια προσωπικα αν γινοταν φυσικα θα εξηγουσα σε καποιον που θα μπορουσε ωστε αν θεωρουσε οτι ειναι παρανομο να μην το κανει . αλλά αφου η απαντηση ηδη δοθηκε οτι δεν γινεται και χακερ να εισαι . ευχαριστω που απαντησατε. μονο keystroke logger. δεν το ειπα ποτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα