alxnt Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Έχω το εξής θέμα από την προηγούμενη βδομάδα που έκανα upgrade από emui 11 στο 12(nova 5t). Στο home screen τα fonts είναι πλέον άσπρα ενώ με την 11 ήταν μαύρα. Για να τα κάνει μαύρα πρέπει να βάλω μόνο άσπρο ή σχεδόν άσπρο wallpaper. Στο κίτρινο, που είχα και θέλω να συνεχίσω να έχω, τα κάνει άσπρα. Έχω μιλήσει με huawei Ελλάδας και το ψάχνουν. Έχουν γίνει και όλες οι εκκαθαρίσεις δεδομένων εφαρμογών ( "θέματα", "αρχική σελίδα huawei") όπως και "επαναφορά ρυθμίσεων" και το μόνο που πετυχαίνω κάθε φορά είναι να ξανασεταρω. Συμβαίνει σε κάποιον άλλο κάτι αντίστοιχο; https://consumer.huawei.com/en/support/content/en-us00409515/ Spoiler
jim_p Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Βαζεις εναν αλλο launcher που να σε αφηνει να θεσεις εσυ τα χρωματα σου οπουδηποτε, πχ nova, και τελειωνεις.
alxnt Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 29 λεπτά πριν, jim_p είπε Βαζεις εναν αλλο launcher που να σε αφηνει να θεσεις εσυ τα χρωματα σου οπουδηποτε, πχ nova, και τελειωνεις. Το δοκίμασα αλλά έχει τελείως διαφορετική λειτουργία. Εγώ θέλω να αλλάξω μόνο το χρώμα των fonts και να μην αλλάξει τπτ άλλο. Μου δίνει την εντύπωση οτι πλέον αντιλαμβάνεται το κίτρινο ως σκούρο χρώμα και το κάνει για να βελτιώσει το contrast. Το ίδιο κάνει και με άλλα ανοιχτά χρώματα πχ γαλάζιο. Μόνο στο άσπρο ή σε πολύ κοντινά στο άσπρο χρώματα, συμπεριφέρεται όπως πριν. Γι αυτό ψάχνω να δω αν το κάνει μόνο σε εμένα ή έχει αλλάξει κάτι στο emui 12.
koutsis Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 18 ώρες πριν, alxnt είπε Το δοκίμασα αλλά έχει τελείως διαφορετική λειτουργία. Εγώ θέλω να αλλάξω μόνο το χρώμα των fonts και να μην αλλάξει τπτ άλλο. Μου δίνει την εντύπωση οτι πλέον αντιλαμβάνεται το κίτρινο ως σκούρο χρώμα και το κάνει για να βελτιώσει το contrast. Το ίδιο κάνει και με άλλα ανοιχτά χρώματα πχ γαλάζιο. Μόνο στο άσπρο ή σε πολύ κοντινά στο άσπρο χρώματα, συμπεριφέρεται όπως πριν. Γι αυτό ψάχνω να δω αν το κάνει μόνο σε εμένα ή έχει αλλάξει κάτι στο emui 12. Προφανώς έτσι είναι η νέα έκδοση του λειτουργικού. Αν δεν έχει κάποια επιλογή στις ρυθμίσεις για να αλλάζει το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις wallpaper.
alxnt Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 53 λεπτά πριν, koutsis είπε Προφανώς έτσι είναι η νέα έκδοση του λειτουργικού. Αν δεν έχει κάποια επιλογή στις ρυθμίσεις για να αλλάζει το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις wallpaper. Δεν είμαι σίγουρος αν συμβαίνει μόνο στο δικό μου η γενικά. Δεν είχε ποτέ ρύθμιση. Έχεις το ίδιο κιν να κάνεις μια δοκιμή;
koutsis Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, alxnt είπε Δεν είμαι σίγουρος αν συμβαίνει μόνο στο δικό μου η γενικά. Δεν είχε ποτέ ρύθμιση. Έχεις το ίδιο κιν να κάνεις μια δοκιμή; Όχι δεν το έχω απλά ξέρω ότι και η Samsung εχχει κάτι αντίστοιχο να αλλάζει το χρώμα ανάλογα με το wallpaper άρα δεν είναι θέμα της συσκευής σου αλλά της νέας έκδοσης λειτουργικού. Ψάξε μόνο αν έχει κάποια ρύθμιση να αλλάζει... Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από koutsis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα