NikosKallithea Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 15 λεπτά πριν, DiAvOl είπε Πως ακριβώς μπορείς να αποδείξεις ότι έφταιγε ο άλλος; μόνο με άτομα που είδαν το περιστατικό live σωστά; ο άλλος μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν ήταν καν στο συμβάν για παράδειγμα Το εχω πει και σε αλλα παρομοια θεματα, αν δεν κάνει δήλωση υπαιτιότητας ο ιδιοκτήτης η ασφάλειες αυτο λααμβανουν υποψιν τους και τίποτα αλλο. Ο μονος δρομος σε αυτη την περίπτωση ειναι η δικαστική οδος
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Ποια δικαστικη οδος και κουραφεξαλα!Κατ'αρχην ο υπαιτιος θα διωχθει και ποινικα για εγκαταλειψη και ανασφαλιστο οχημα.Θα αποζημιωθει απο το επικουρικο κεφαλαιο ο συγγενης σου.Θα μιλησει με τον διακανονιστη της ασφαλιστικης του και θα τον κατευθυνει αυτος τι θα κανει.
Nabuko Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 15 ώρες πριν, DiAvOl είπε Επίσης κάπου διάβασα ότι σχετικά πρόσφατα το να σηκωθείς και να φύγεις από ατύχημα μετατράπηκε από πλημμέλημα σε πταίσμα νομίζω Ναι το 2010 έγινε αυτό 😅 Από το 2019 με τον νέο ΠΚ καταργήθηκαν τα πταίσματα. 15 ώρες πριν, DiAvOl είπε έτσι για να ενθαρρύνει όλους τους ανασφάλιστους να συνεχίσουν να είναι ανασφάλιστοι και να σηκώνονται και να φεύγουν αφού προκαλέσουν ατύχημα, λογικά πράγματα στο Ελλαδιστάν έτσι; Η ληστεία και ο φόνος π.χ ή άλλες συμπεριφορές που θεωρούνται κακούργημα ή πλημμέλημα αποθαρρύνει δηλαδή τους υπαίτιους απ' το να εγκαταλείψουν τον χώρο του εγκλήματος? Επίσης αυτό που γράφεις ισχύει μόνο για την περίπτωση τροχαίου με βλάβη σε πράγματα (το λεγόμενο τροχαίο υλικών ζημιών)και όχι για την περίπτωση τροχαίου με σωματικές βλάβες ή θάνατο.
cumulus Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Στο μεταξύ το 90% αυτών που συνεχώς πιπιλιζουν την καραμέλα του Ελλαδισταν ,ανάθεμα αν έχουν πάει στο εξωτερικό πάνω από 3-4 ημέρες και για αυτές για τουρισμό. Για πηγαίνετε λίγο να δουλέψετε, να δείτε ότι και εκεί υπάρχουν προβλήματα,λιγότερα βέβαια από την Ελλάδα σε κάποιους τομείς,αλλά υπάρχουν. Για τολμήστε να παραβιασετε το όριο ταχύτητας κατά 5 χλμ ,να φάτε ένα πρόστιμο 40 ευρώ. Για τολμήστε να κλέψετε την εφορία. Κατάσχεση φυλακή και άλλα ωραία. Όχι όπως εδώ ακατάσχετοι λογαριασμοί,ρυθμίσεις κλπ Επίσης μη ξεχνάτε Ελλαδισταν ήμαστε λόγω των ενεργειών των πολιτών, αφού το κράτος δεν μπορεί να έχει ένα αστυφύλακα πάνω από το κεφάλι του καθενός.Στην Βιέννη που ήμουνα δεν υπάρχουν ελεγκτές στα μμμ ,αλλά οι πάντες έχουν εισιτήριο. Αν αυτό γίνει στην Ελλάδα θα είναι ζήτημα αν το 1% θα έχει εισιτήριο. 8 1
GREGORYMO Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Το επικουρικό κεφάλαιο καλύπτει θάνατο η μόνο υλικές ζημιές από ανασφαλιστο όχημα ? Προσοχή: δεν μιλάω για επιβαίνοντες στο άλλο όχημα αλλά πχ τον συνοδηγό στο δικό του.
trigtf Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα , σήμερα είχαμε αντίστοιχο περιστατικό, πιθανώς αναφάλιστο όχημα από Ρομά, έσκασε στα 2 παρκαρισμένα αυτοκίνητα, το δικό μου και της αδερφής μου, κι εγκατέλειψε το χώρο. Για κακή του τύχη έμεινε η πινακίδα πίσω και το είδαν και κάποιοι γείτονες. Η τροχαία που κάλεσα ήταν περίπτωση, έλεγε κάτι ακαταλαβίστικα πως κακώς τους καλέσαμε καθώς αρκούσε να έρθει η οδική για να κάνει την καταγραφή, παρόλα αυτά έκατσε και συπλήρωσε δελτίο οδικού ατυχήματος και τους παρέδωσα και την πινακίδα. Το θέμα είναι ότι ρωτάω την ασφαλιστική τι θα γίνει με τις ζημιές ποιος θα τις καλύψει και δεν παίρνω ξεκάθαρη απάντηση. Έχω την εντύπωση ότι την κάτσαμε τη βάρκα, και οι ζημιές πιθανολογώ θα πάνε πάνω από 3χίλιαρο. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2022 από trigtf
takoulou Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, trigtf είπε Καλησπέρα , σήμερα είχαμε αντίστοιχο περιστατικό, πιθανόν αναφάλιστο όχημα από Ρομά, έσκασε στα 2 παρκαρισμένα αυτοκίνητα, το δικό μου και της αδερφής μου, κι εγκατέλειψε το χώρο. Για κακή του τύχη έμεινε η πινακίδα πίσω και το είδαν και κάποιοι γείτονες. Η τροχαία που κάλεσα ήταν περίπτωση, έλεγε κάτι ακαταλαβίστικα πως κακώς τους καλέσαμε καθώς αρκούσε να έρθει η οδική για να κάνει την καταγραφή, παρόλα αυτά έκατσε και συπλήρωσε δελτίο οδικού ατυχήματος και τους παρέδωσα και την πινακίδα. Το θέμα είναι ότι ρωτάω την ασφαλιστική τι θα γίνει με τις ζημιές ποιος θα τις καλύψει και δεν παίρνω ξεκάθαρη απάντηση. Έχω την εντύπωση ότι την κάτσαμε τη βάρκα, και οι ζημιές πιθανολογώ θα πάνε πάνω από 3χίλιαρο. Θα κάνεις δήλωση στην ασφάλεια σου.. Για το ατύχημα σου.. Και θα κάνεις την καταγγελία... Να δεις αν είναι ανασφάλιστο..
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δεν έχεις κάλυψη για ατύχημα απο ανασφάλιστο;
Joshua21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 22 λεπτά πριν, trigtf είπε Καλησπέρα , σήμερα είχαμε αντίστοιχο περιστατικό, πιθανώς αναφάλιστο όχημα από Ρομά Το εάν είναι ανασφάλιστο μπορείς να το διαπιστώσεις σε δευτερόλεπτα, απλά βάλε τον αριθμό κυκλοφορίας εδώ: Δημόσιες πληροφορίες οχημάτων - Αναζήτηση οχήματος - Δημόσιες πληροφορίες οχημάτων GOV.GR (services.gov.gr) 1
GREGORYMO Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Το εάν είναι ανασφάλιστο μπορείς να το διαπιστώσεις σε δευτερόλεπτα, απλά βάλε τον αριθμό κυκλοφορίας εδώ: Δημόσιες πληροφορίες οχημάτων - Αναζήτηση οχήματος - Δημόσιες πληροφορίες οχημάτων GOV.GR (services.gov.gr) Ενδιαφέρον!
trigtf Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 54 minutes ago, Joshua21 said: Το εάν είναι ανασφάλιστο μπορείς να το διαπιστώσεις σε δευτερόλεπτα, απλά βάλε τον αριθμό κυκλοφορίας εδώ: Δημόσιες πληροφορίες οχημάτων - Αναζήτηση οχήματος - Δημόσιες πληροφορίες οχημάτων GOV.GR (services.gov.gr) Ναι κάτι βρήκε, επίσης έχω επιλέξει αποζημίωση από ανασφάλιστα οχήματα. Δε ξέρω όμως μήπως έκανε τώρα την ασφάλεια γιατί όταν ρώτησα νωρίς το πρωίτην δικιά μου ασφαλιστική δε μπορούσε να διασταυρώσει την κατάσταση του ασφαλιστηρίου του. Αριθμός Κυκλοφορίας ΖΖΖΖΖΖΖ Τύπος ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ Κατασκευαστής RENAULT S.A. MEGANE SCENIC Χρώμα ΠΡΑΣΙΝΟ Κατάσταση ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ Ασφαλισμένο Ναι Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2022 από trigtf
Joshua21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, trigtf είπε όταν ρώτησα χτες την δικιά μου ασφαλιστική δε μπορούσε να διασταυρώσει την κατάσταση του ασφαλιστηρίου του. Ναι καλά, ο οποιοσδήποτε μπορεί να το δει σε δευτερόλεπτα, και ολόκληρη ασφαλιστική δε μπορούσε?
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Μην γράφετε αριθμούς πινακίδων εδώ καλύτερα σβήστε το. Το να βρεις Ρομα με ασφαλισμένο αμάξι είναι τύχη. Μην αποκλείεις το ενδεχομενο η πινακίδα να ήταν κλεμμένη από άλλον, αν και δύσκολο σενάριο. 1
vagos789 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν το αυτοκινητο ειναι κλεμμενο ο ιδιοκτητης συνεχιζει να φερει ευθυνη ακομα και αν ο....ρομαιος το εκλεψε και το εριξε πανω σας επιτηδες,ομως η ευθυνη του ειναι περιορισμενη μεχρι την αξια του αυτοκινητου του. Εφοσον εχεις καλυψη απο ανασφαλιστο,αυτο θα ηταν πολυ καλυτερο σεναριο. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2022 από vagos789
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα