Lanike71 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Καλησπέρα, Προσπάθησα σήμερα να αγοράσω ιντερνετικά παπούτσια. Πρώτα έψαξα φυσικά μήπως υπάρχουν παράπονα για απάτες κλπ. Η προσπάθεια παραγγελλίας μέσω paypal και κάρτας δεν πέτυχε και παρήγγειλα με αντικαταβολή τελικά. Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι όντως δεν πέτυχαν οι προσπάθειες. Δεδομένου ότι η κάρτα είναι ΟΚ, υπάρχει περίπτωση να αποκλείει η ίδια η τράπεζα τη συναλλαγή (για άγνωστους λόγους);
kormos Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 20 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Καλησπέρα, Προσπάθησα σήμερα να αγοράσω ιντερνετικά παπούτσια. Πρώτα έψαξα φυσικά μήπως υπάρχουν παράπονα για απάτες κλπ. Η προσπάθεια παραγγελλίας μέσω paypal και κάρτας δεν πέτυχε και παρήγγειλα με αντικαταβολή τελικά. Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι όντως δεν πέτυχαν οι προσπάθειες. Δεδομένου ότι η κάρτα είναι ΟΚ, υπάρχει περίπτωση να αποκλείει η ίδια η τράπεζα τη συναλλαγή (για άγνωστους λόγους); Φυσικά, ομοίως προ καιρού μου έτυχε με 2 διαφορετικές κάρτες και PayPal να ακυρωθούν οι συναλλαγές. Αλλά προφανώς δεν έκανα αγορά για ευνόητους λόγους...
Lanike71 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 19 ώρες πριν, kormos είπε Φυσικά, ομοίως προ καιρού μου έτυχε με 2 διαφορετικές κάρτες και PayPal να ακυρωθούν οι συναλλαγές. Αλλά προφανώς δεν έκανα αγορά για ευνόητους λόγους... A, μάλιστα, τώρα με έφτιαξες...Ελπίζω να μην την πατήσω.
gianniz_k Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχει μπλοκάρει η τράπεζα την κάρτα σου γιατί είδε πιθανή ύποπτη δραστηριότητα. Έχει τύχει στην σύζυγο και δεν μπορούσε να την χρησιμοποιήσει ούτε σε online αγορά μέσω paypal όπου την είχε συνδεδεμένη, ούτε στο supermarket. Έπρεπε να πάρουμε εμείς την τράπεζα για να δούμε τι συμβαίνει. Ωστόσο πες ποιο είναι το κατάστημα να δούμε αν υπάρχουν εμπειρίες από άλλους
Lanike71 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, gianniz_k είπε Υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχει μπλοκάρει η τράπεζα την κάρτα σου γιατί είδε πιθανή ύποπτη δραστηριότητα. Έχει τύχει στην σύζυγο και δεν μπορούσε να την χρησιμοποιήσει ούτε σε online αγορά μέσω paypal όπου την είχε συνδεδεμένη, ούτε στο supermarket. Έπρεπε να πάρουμε εμείς την τράπεζα για να δούμε τι συμβαίνει. Ωστόσο πες ποιο είναι το κατάστημα να δούμε αν υπάρχουν εμπειρίες από άλλους Το περίεργο ήταν ότι μπορούσα να χρησιμοποιήσω την κάρτα: Πήγα Σ/Μ αμέσως μετά και επίσης έκανα μία ανανέωση whatsup. Επίσης κάτι που δεν είπα, είναι ότι όταν προσπάθησα μέσω paypal, το μήνυμα ήταν "Δε μπόρεσε να επαληθευτεί η κάρτα", της τράπεζας δηλαδή. Οπότε σκέφτηκα ότι μάλλον είναι η τράπεζα που μπλοκάρει και όχι το ίδιο το paypal. To site είναι Zapatos - Παπούτσια Γυναικεία & Ανδρικά, Τσάντες και Αξεσουάρ (zappatos.gr).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα