Προς το περιεχόμενο

Επιλογές [Annex Type / Bit Swap / SRA]

johntaxmi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,
Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν οι βέλτιστες ρυθμίσεις για τις 3 αυτές επιλογές(Annex Type, Bit Swap, SRA)
Προσωπικά εγώ είμαι στην WIND με 100αρα ταχύτητα και χρησιμοποιώ ένα router της TP-LINK, συγκεκριμένα το TD-W9977(Ν300), και θα ήθελα να μάθω ποιες είναι και αν υπάρχουν οι βέλτιστες ρυθμίσεις.
Επισυνάπτω παρακάτω τους πιθανούς τύπους Annex.
Στην επιλογή Annex έχω επιλεγμένη την επιλογή Annex A/L και τις επιλογές Bit Swap και SRA τις έχω και τις 2 ενεργοποιημένες.

Screenshot_65.png.a7b46d487b55b0e5e9bd153ed8a4b4e7.png

Χρειάζεται να κάνω κάποιες αλλαγές ή είναι καλά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να σε ψυχαγωγήσω, θα πω ότι θα έπρεπε να γνωρίζεις και μάρκα, μοντέλο, κάρτας DSLAM.

Όταν κάποια μέρα γίνεις εσύ WIND,  και θα πρέπει να διαχειριστείς ένα εκατομμύριο πελάτες, θα το κάνεις εφαρμόζοντας ένα σύστημα όμοιο παντού, συν ένα σύστημα κεντρικού ελέγχου.  Δεν υπάρχουν ποια μαγικές ρυθμίσεις. Το νέο δεδομένο είναι η συμβατότητα του εξοπλισμού, η οποία εξαρτάτε από την ημερομηνία κατασκευής.   Δεν υπάρχει στο κόσμο ADLS ρουτερ κατασκευής 2017 που να είναι ενεργό σήμερα στο 2022. 

Ο λόγος είναι απλός, όλες οι ρυθμίσεις γίνονται και αλλάζουν αυτόματα, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ  μέσα σε μια ώρα ενδέχεται να έχουν αλλάξει οι συνθήκες σύνδεσης 20 φορές, ο εξοπλισμός προσαρμόζετε αυτόματα.

Κάθε παρέμβαση του χρήστη χειροκίνητα,  99% του βγαίνει σε κακό.       

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...