Antonisk2003 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Έχω έναν κοινό (desktop) υπολογιστή και μια κοινή σύνδεση internet. Επειδή όμως γίνεται της τρελής από καλώδια στο σπίτι προσπαθώ να βρω τρόπο να τα συμμαζέψω. Άκουσα πως γίνεται να έχω ασύρματη δικτύωση, αλλά δεν ξέρω τίποτα περαιτέρω… Μήπως ξέρει κανείς να μου πει τι χρειάζεται (μηχανήματα…) αλλά και πόσο περίπου θα στοιχίσει; Έχω μια σύνδεση 56k πρέπει να την αλλάξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Έχω έναν κοινό (desktop) υπολογιστή και μια κοινή σύνδεση internet. Επειδή όμως γίνεται της τρελής από καλώδια στο σπίτι προσπαθώ να βρω τρόπο να τα συμμαζέψω. Άκουσα πως γίνεται να έχω ασύρματη δικτύωση, αλλά δεν ξέρω τίποτα περαιτέρω… Μήπως ξέρει κανείς να μου πει τι χρειάζεται (μηχανήματα…) αλλά και πόσο περίπου θα στοιχίσει; Έχω μια σύνδεση 56k πρέπει να την αλλάξω; Ασυρματη δικτυωση μπορει να κανεις αναμεσα σε pc αν εχεις παραπανω απο ενα αλλα... θα μπλεξεις!!!!!Ολοι εχουμε προβλημα με καλωδια αλλα τι να κανουμε???? :?: :?: :?: :?: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaotikos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Εξαρτάται πάντα από τον χώρο που θέλεις να καλύψεις. Για 1-2 δωμάτια, ένα Access Point και μια client συσκευή σε κάθε υπολογιστή θα είσαι εντάξει. Για μεγαλύτερη απόσταση (πχ να βγαίνεις και στην βεράντα) μια μικρή panel κεραία θα μπορούσε να βοηθήσει. Τα μηχανήματα υπολόγισε ~100 ευρό για ένα σχετικά καλό Access Point (AP) και ~70-80 για κάθε (σχετικά καλή πάλι) client κάρτα. Μια panel κεραία ~13db κοστίζει περίπου 40-50 ευρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.