Lazaros17 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Στις 28/4/2022 στις 6:16 ΜΜ, definitio είπε Σ ένα απ' αυτά που το πλένεις (το οχημα) μονος σου, διαβασα στα σχολια οτι δεν επιτρέπεται να φέρουν οι πελάτες δικα τους σφουγγάρια... περίεργο Θεσσαλονίκη τουλάχιστον που είμαι εγώ και έχω περάσει από τα γνωστά self service πλυντήρια , ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα . Αλλα και να σου πουν κάτι τέτοιο απλά τους αγνοείς , δεν μπορεί να σε υποχρεώσει να αγοράσεις άλλα πανιά - σφουγγάρια από αυτούς , η δουλειά τους τελειώνει στο να βεβαιώνονται ότι η χρήση των μηχανημάτων γίνεται σωστά και να σου πουν διακριτικά να φύγεις εφόσον δεν χρησιμοποιείς κάποια υπηρεσία τους , γιαυτό άλλωστε είναι και self service .
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, NTC Labs είπε Γιατι δεν ειναι τυχαιος? επειδη εχει προϊοντα αυτοκινητου? Επειδη δεν πληρωσες τους υαλοκαθαριστηρες? Δεν ειπα τον ανθρωπο τυχαιο για να ειμαστε δικαιοι, το προϊόν ειπα τυχαιο. Ειναι εστω χημικος για να γνωριζει τι βαζει μεσα? Αν οχι μαθε λοιπον οτι οοοολες αυτες οι εταιρειες εχουν χημικους που βγαζουν και δοκιμαζουν τα προϊόντα. Δεν κανουν οτι ναναι. Και τα "υγρα κερια" των Jumbo "υποτιθεται" κανουν δουλεια. Εχουν σιλικονη ομως μεσα για αυτο και ειναι φτηνα. και δεν κανουν και δουλεια. Καταρχας μονο και μονο που λες οτι ειναι αναλογια με νερο ειναι απο μονο του NO-NO ( περι αλάτων ). ΚΑΝΕΝΑ quick detail προιον δεν εχει νερο με αλατα μεσα ουτε πρεπει να το αραιωσεις εσυ. Το προιον του το εχουν φτιαξει χημικοι .Αν τον ξερατε οπως εγω δεν θα ειχατε καμμια αμφιβολια για την τιμιοτητα του . Και αυτο οχι για τους υαλοκαθαρηστηρες
mp123 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 46 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Το προιον του το εχουν φτιαξει χημικοι .Αν τον ξερατε οπως εγω δεν θα ειχατε καμμια αμφιβολια για την τιμιοτητα του . Και αυτο οχι για τους υαλοκαθαρηστηρες Κυριε γιαννη εγω σε πιστευω. Παρε το προιον που εχουν φτιαξει οι χημικοι και ξεκινα να γυαλισεις το αμαξι : Bonus : Θα μαθεις και καρατε .. 1
liakinen Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Μην κάνετε πειράματα ρε παιδιά. Δεν είναι επιστήμη κτλ μία κλασσική απλή διαδικασία είναι κατά την οποία αν δεν χρειάζεται σκούπα εντός διαρκεί 30 λεπτά Max για τους ψείρες. Για τον φίλο που γράφει για 15 πανιά του προτείνω το παρακάτω το οποίο χρησιμοποιώ χρόνια και είναι ζήτημα αν το στύψει μία φορά κατά το στέγνωμα. https://www.skroutz.gr/s/22669742/Armor-All-Συνθετικά-Πανιά-Καθαρισμού-Αυτοκινήτου-6τμχ-040010.html Σαμπουάν δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην γνωρίζει την ποιότητα του https://www.skroutz.gr/s/11703087/Meguiar-s-Ultimate-Wash-Wax-G17748-1420ml.html Ακριβό αλλά φτάνει για πολλά πλυσίματα. Τέλος μία συμβουλή: Τα πανιά μικροϊνών τα πλένουμε στο χέρι με χλιαρό νερό ή στο πλυντήριο ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΜΑΛΛΑΚΤΙΚΟ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα