DjTony Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 23 λεπτά πριν, bjj-p είπε Δεν του πηραν καμμια πορσε, ενα souper mini ηταν. Αν εννοεις gps tracker οχι δεν ειχε. Τι σημασία έχει; GPS βάζεις μόνο σε Porsche? Συγνώμη αλλά εγώ σε αμάξι 2ετιας που αγόρασα 9 χιλιάρικα και ένα 14 χιλιάρικα επίσης διετίας της γυναίκας έχουν και τα δύο GPS tracker και ασφάλεια κλοπής εννοείται. Δεν είναι τσίχλες, έχουν κάποιες χιλιάδες ευρώ και τα προστατεύεις όπως μπορείς. Εύχομαι να μη σας κλέψουν ποτέ αμάξι και να κλαίτε ενώ με 5€ το μήνα με ένα GPS ξέρεις ανά πάσα ώρα που βρίσκεται. 4
sarakats85 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 39 λεπτά πριν, bjj-p είπε Δεν του πηραν καμμια πορσε, ενα souper mini ηταν. Αν εννοεις gps tracker οχι δεν ειχε. γλίτωσε τα συνεργεία αν έχει ασφάλεια κλοπής λαχειο του έκατσε..
imr Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 13 λεπτά πριν, DjTony είπε Τι σημασία έχει; GPS βάζεις μόνο σε Porsche? Συγνώμη αλλά εγώ σε αμάξι 2ετιας που αγόρασα 9 χιλιάρικα και ένα 14 χιλιάρικα επίσης διετίας της γυναίκας έχουν και τα δύο GPS tracker και ασφάλεια κλοπής εννοείται. Δεν είναι τσίχλες, έχουν κάποιες χιλιάδες ευρώ και τα προστατεύεις όπως μπορείς. Εύχομαι να μη σας κλέψουν ποτέ αμάξι και να κλαίτε ενώ με 5€ το μήνα με ένα GPS ξέρεις ανά πάσα ώρα που βρίσκεται. Αν και καλύπτει η ασφαλεια κλοπής που είναι must το βασικό που μπορείς να γλυτώσεις είναι η ταλαιπωρία. Και εμένα μου έκλεψαν το αμαξι, δεν με μοιάζουν τα λεφτά γιατί θα τα πάρω από την ασφάλεια αλλά είναι τρελή ταλαιπωρία να πρέπει να ψάξεις για καινούργιο και να μείνεις μεγάλο διάστημα χωρίς αμάξι. Στα του θεματος πάντως, υπάρχει πρόταση για πειστικό μπαταρίας που να τραβάει από μπιτονι? Θα με ενδιεφερε
bjj-p Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 13 λεπτά πριν, imr είπε Στα του θεματος πάντως, υπάρχει πρόταση για πειστικό μπαταρίας που να τραβάει από μπιτονι? Θα με ενδιεφερε εχει το skroutz, διαφορα...αν θελεις πιο φθηνο σε ασιατικα site. Νομιζω ολα τα πιεστικα πια, δεν χρειαζονται βρυση. Δεν ειναι πολυ δυνατα σε πιεση αλλα με περισσοτερο χρονο και καταλληλα σαπουνια κανουν δουλεια.
Nabuko Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, bjj-p είπε Το ειχα και εγω απορια....ουτε σε παρακαδορο δεν το δινω, ειδικα μετα την υγιεινομικη κριση που περασαμε. Σε φιλο του κλεψανε το αμαξι 10 ημερων. Και το μονο που το ειχε αφησει ειναι σε ενα parking. Θυμήθηκα κι αυτό τώρα 2
imr Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 54 λεπτά πριν, bjj-p είπε εχει το skroutz, διαφορα...αν θελεις πιο φθηνο σε ασιατικα site. Νομιζω ολα τα πιεστικα πια, δεν χρειαζονται βρυση. Δεν ειναι πολυ δυνατα σε πιεση αλλα με περισσοτερο χρονο και καταλληλα σαπουνια κανουν δουλεια. Έχω αυτο https://www.skroutz.gr/s/11115095/Karcher-K2-Classic-1-600-979-0-Πλυστικό-Ρεύματος-με-Πίεση-110bar.html Από ρεύμα μπορεί να φέρω κάπως, θα λειτουργεί αν το συνδέσω με μπιτονι?
bjj-p Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 51 λεπτά πριν, imr είπε Έχω αυτο https://www.skroutz.gr/s/11115095/Karcher-K2-Classic-1-600-979-0-Πλυστικό-Ρεύματος-με-Πίεση-110bar.html Από ρεύμα μπορεί να φέρω κάπως, θα λειτουργεί αν το συνδέσω με μπιτονι? Δεν βλέπω να το εχει στις προδιαγραφες του, αλλα γιατι δεν το δοκιμαζεις στο μπαλκονι σου; Οχι για παρατεταμενο διαστημα μην καψει το μοτερ. Στα μικρα, ειναι πιο ευαισθητα, 1
mp123 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, bjj-p είπε Παιρνεις εξοπλισμο περιπου 100 ευρω, βρισκεις ενα ανοιγμα κοντα στο σπιτι και πλενεις εκει. Πιεστικο με μπαταρια αν δεν εχεις καποια παροχη ρευματος. (δεν ειναι δυνατα αλλα δεν πειραζει) Μπετονι απιονισμενο νερο,, οπου τραβαει απο εκει το πιεστικο. Εναν μικρο αφροποιητη, οπου βαζεις μεσα το σαπουνι με νερο και ψεκαζεις ολο το αμαξι. σφουγγαρι μικροινων ενα πινελο για τις ζαντες Μια καλη μεγαλη πετσετα, ισως 2. υποψιαζεται οτι ψαξανε το gps και τα χαρτια για διευθυνση και το πηρανε εξω απο το σπιτι Ξεχασες να παρεις να το ψεκασεις στο τελος με αντισηπτικά να μην κολλησει κανα κορονοιο.
zaccki Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Επειδη αναφερθηκε παραπανω και απο δικη μου εμπειρια, τα φορητά πιεστικά με μπαταρία (ακόμα και τα πιο επωνυμα) δεν είναι για καθαρισμό αυτοκινητου (ποσο μαλλον επιμερους στοιχείων όπως ζάντες πχ). Η πιεση που δινουν ειναι ελαχιστη παραπανω από το να ριξεις ενα κουβα νερο στο αυτοκινητο. Είναι καλά για καθαρισμα ποδηλατου, ισως αυλής κτλ. και πιθανον για αυτοκινητο που έχει μια ελαφριά σκόνη και τπτ παραπανω. Οποτε πριν προβειτε σε μια τετοια αγορα, καλο θα ειναι είτε να το δειτε/δοκιμασετε απο κοντα αν γινεται, ειτε να το αγοράσετε από κατάστημα που μπορειτε να το επιστρεψετε ευκολα. 1
bjj-p Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 9 λεπτά πριν, mp123 είπε Ξεχασες να παρεις να το ψεκασεις στο τελος με αντισηπτικά να μην κολλησει κανα κορονοιο. θα το εχω στα υποψιν... σε μαγαζια που αλωνιζουν το αμαξι μεσα εξω 3-4 τυπακια αμασκωτα, σκουπιζοντας με τα ιδια λιγδιασμενα πανια ολο το στολο απο αμαξια, εγω τους γονεις (ευπαθεις ανθρωπους) δεν τους βαζω. 6
tsofras Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 19 ώρες πριν, NTC Labs είπε προφανως..πως θα πουλησουν τα προϊοντα που εχουν μεσα στο καταστημα? Δεν νομίζω ότι είναι αυτό και έχει μία λογική. Επειδή το 1€ αντιστοιχεί σε 2 λεπτά ας πούμε ( δεν θυμάμαι ακριβώς στο λαμπικο) προφανώς και τους συμφέρει να ταιζεις λεφτά το μηχάνημα Αλλιώς θα πήγαιναν όλοι με κουβά σαπούνι θα έβαζαν 50 λεπτά για ξεβγαλμα, μισή ώρα με την ησυχία τους με τον κουβά τους και άλλα 50 λεπτά για ξεβγαλμα Οπότε θα απασχολούσαν με 1€ μία θέση, έχει λογική να το απαγορεύει η συγκεκριμένη επιχείρηση πάντως 1
mp123 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 25 λεπτά πριν, bjj-p είπε θα το εχω στα υποψιν... σε μαγαζια που αλωνιζουν το αμαξι μεσα εξω 3-4 τυπακια αμασκωτα, σκουπιζοντας με τα ιδια λιγδιασμενα πανια ολο το στολο απο αμαξια, εγω τους γονεις (ευπαθεις ανθρωπους) δεν τους βαζω. Κατ αρχη εγω δεν το παω σε πακμαν κλπ λιγδιαρικα πλυντιρια. Ελληνες το εχουν σοβαροι ανθρωποι που προσεχουν τον πελατη. Τα προιοντα που βαζει ειναι καλα γιατι καταλαβαίνεις την διαφορα στο πλυσιμο. Βαζει και αρωμα παντα καλο. Τωρα για τα αμασκωτα δεν το συνεχιζω αστο καλυτερα . 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν νομίζω ότι είναι αυτό και έχει μία λογική. Επειδή το 1€ αντιστοιχεί σε 2 λεπτά ας πούμε ( δεν θυμάμαι ακριβώς στο λαμπικο) προφανώς και τους συμφέρει να ταιζεις λεφτά το μηχάνημα Αλλιώς θα πήγαιναν όλοι με κουβά σαπούνι θα έβαζαν 50 λεπτά για ξεβγαλμα, μισή ώρα με την ησυχία τους με τον κουβά τους και άλλα 50 λεπτά για ξεβγαλμα Οπότε θα απασχολούσαν με 1€ μία θέση, έχει λογική να το απαγορεύει η συγκεκριμένη επιχείρηση πάντως Εμενα θα ακους. Αστους αλλους. Τσεκαρεις στημ περιοχη σου καλο πλυντήριο με ελληνες μονο. Ρωτασ αν κανουν ντελιβερι και εισαι κομπλε. 10 ευρω καθε 15 μερες και τελος.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, mp123 είπε Κατ αρχη εγω δεν το παω σε πακμαν κλπ λιγδιαρικα πλυντιρια. Ελληνες το εχουν σοβαροι ανθρωποι που προσεχουν τον πελατη. Τα προιοντα που βαζει ειναι καλα γιατι καταλαβαίνεις την διαφορα στο πλυσιμο. Βαζει και αρωμα παντα καλο. Τωρα για τα αμασκωτα δεν το συνεχιζω αστο καλυτερα . Εμενα θα ακους. Αστους αλλους. Τσεκαρεις στημ περιοχη σου καλο πλυντήριο με ελληνες μονο. Ρωτασ αν κανουν ντελιβερι και εισαι κομπλε. 10 ευρω καθε 15 μερες και τελος. Τέτοια πλυντήρια παίζει να ειναι στην Αττική μετρημένα στα δάχτυλα ενός χεριού. Εκει ναι, εφοσων τους γνωρίζεις χρόνια, το δίνεις. Τέλος όποιος δίνει αμάξι για πλύσιμο, ειδικα καινούριο, σε πιτσιρικά ή στον κάθε άγνωστο άσχετο ή ειναι αφελής και άξιος της τύχης του ή έχει τόσα φράγκα που δεν τον νοιάζει αν το κάνουν ζημιά. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από jmmys
pano Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, jmmys είπε Τέλος όποιος δίνει αμάξι για πλύσιμο, ειδικα καινούριο, σε πιτσιρικά ή στον κάθε άγνωστο άσχετο ή ειναι αφελής και άξιος της τύχης του ή έχει τόσα φράγκα που δεν τον νοιάζει αν το κάνουν ζημιά. Θα σου πω εγώ τι είναι φίλε μου,''άρχοντας '' είναι,όλοι οι άλλοι είναι μίζεροι ή γιατί δεν έχουν λεφτά ή γιατί είναι κακομοίρηδες που σκάνε 30 χιλιαρικα για αμάξια και κάθονται κανά 2ωρο τη βδομάδα να τα πλένουν και περιμένουν το 40 ευρω από το κράτος για να βάλουν βενζίνη. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, pano είπε Θα σου πω εγώ τι είναι φίλε μου,''άρχοντας '' είναι,όλοι οι άλλοι είναι μίζεροι ή γιατί δεν έχουν λεφτά ή γιατί είναι κακομοίρηδες που σκάνε 30 χιλιαρικα για αμάξια και κάθονται κανά 2ωρο τη βδομάδα να τα πλένουν και περιμένουν το 40 ευρω από το κράτος για να βάλουν βενζίνη. Άρα εμένα που μου αρέσει να πλένω τα αμαξια μου, σε δική μου αυλή,με καφέ και μουσική, όποτε εγώ κρίνω, είμαι μίζερος. Οκ. Δεν είναι έτσι φίλε μου. Αλλού είναι η μιζέρια, και αλλού ή αρχοντιά.Οχι στα αυτοκίνητα. Αλλά στον χαρακτήρα. Υπάρχει μίζερος με porsche και αρχοντας με polo, yaris, και φυσικά και αντίστροφα. Το πως πλένει ο καθένας του, είναι παντελώς άσχετο. Καλα τωρα τι συζητάμε, το τερματισαμε. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από jmmys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα