Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, definitio είπε

Σ ένα απ' αυτά που το πλένεις (το οχημα) μονος σου, διαβασα στα σχολια οτι δεν επιτρέπεται να φέρουν οι πελάτες δικα τους σφουγγάρια... περίεργο

προφανως..πως θα πουλησουν τα προϊοντα που εχουν μεσα στο καταστημα?

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

προφανως..πως θα πουλησουν τα προϊοντα που εχουν μεσα στο καταστημα?

Δε γνωρίζω, αλλά ήταν περίεργο (θα προσπαθήσω να το ξαναβρώ, γιατί έψαχνα μέσω google maps διάφορα πλυντήρια αυτοκινήτων κ κοίταζα σχόλια) ότι στη κριτική ο χρήστης έλεγε πως ο διαχειριστής του καταστήματος επέμενε να πλένονται μόνο με νερό τα αυτοκίνητα, χωρίς τη χρήση σφουγγαριών κτλ εν γένει, όχι μόνο αυτών που φέρνουν οι πελάτες.

...συμπλήρωνε μάλιστα ότι ζήτησε στον υπεύθυνο να τού δείξει πώς μπορεί να καθαρίσει τη βρωμιά που ήθελε μόνο με νερό (του έλεγε ότι "θέλει τρόπο"), του έδωσε τη μάνικα, δεν κατάφερε να τη καθαρίσει κι είχε ανεβάσει και σχετική φωτογραφία.

...το σχόλιο/η κριτική δλδ έλεγε ότι απαγορεύονταν τα σφουγγάρια εν γένει, αλλά επειδή δεν έχω πάει ποτέ σε τέτοιο πλυντήριο και δε ξέρω τις πολιτικές τους, δε μπορώ να πω αν είναι κάτι που μπορεί να ισχύει ή ο σχολιαστής είναι ή το παίζει αγαθιάρης, και καλά δεν κατάλαβε ότι το μαγαζί προσδοκά έσοδα από πώληση προϊόντων καθαριότητας.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, mp123 είπε

Τηλεφωνο κσι τα παιδια απο το πλυντιριο ερχοντε το παιρνουν και το φερνουν  σπιτι. 

10 ευρω.

Τα λαμπικο και τυπου αυτα ειναι μαλακιες. Μια φορα πηγα περαστικος αναγκαστικα γιατι ηταν μεσα στην λασπη και το μετάνιωσα.

Subito Πειραιώς το πλένω μόνος μου με 3.5€ κανένα πλυντήριο δεν μου έχει κάνει καλύτερη δουλειά 

Δημοσ.

ουτε που το ηξερα οτι υπαρχει τετοιο πραγμα!

μολις διαβασα τον τιτλο αμεσως μου ηρθε να γραψω πλυσιμο αυτοκινήτου χωρις αυτοκίνητο, καπως ετσι το φαντάστηκα 😅

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, definitio είπε

Σ ένα απ' αυτά που το πλένεις (το οχημα) μονος σου, διαβασα στα σχολια οτι δεν επιτρέπεται να φέρουν οι πελάτες δικα τους σφουγγάρια... περίεργο

Μια φορά είχα πάει σε ένα και είχα φέρει δικό μου σαμπουάν, δικό μου σφουγγάρι, δικές μου πετσέτες, δικό μου κερί για μετά, δικό μου βουρτσάκι για να καθαρίσω τις ζάντες, μόνο το δικό τους πιεστικό χρησιμοποίησα βασικά. Και έκατσα και 2 ώρες εκεί. Βέβαια ήταν μετά τις 12 το βράδυ και ήμουν μόνος μου με κάνα δυο ταξί που πέρασαν. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fordakias7 είπε

Subito Πειραιώς το πλένω μόνος μου με 3.5€ κανένα πλυντήριο δεν μου έχει κάνει καλύτερη δουλειά 

Ουτε απο εξω δεν ξαναπερναω απο αυτα  χιλιες φορες το αμαξι με λασπες. Πηγα απο περιεργια. Χιλιες φορες να πηγαινα σε βενζιναδικο για ενα εξωτερικο πλυσιμο που κανει 5 ευρω. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, mp123 είπε

Τηλεφωνο κσι τα παιδια απο το πλυντιριο ερχοντε το παιρνουν και το φερνουν  σπιτι. 

10 ευρω.

Δίνεις τόσο ευκολα το αμάξι σου σε έναν άγνωστο;

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μαγαζι ειναι χρονια στην περιοχη   

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Το ειχα και εγω απορια....ουτε σε παρακαδορο δεν το δινω, ειδικα μετα την υγιεινομικη κριση που περασαμε.

Σε φιλο του κλεψανε το αμαξι 10 ημερων. Και το μονο που το ειχε αφησει ειναι σε ενα parking.

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Το ειχα και εγω απορια....ουτε σε παρακαδορο δεν το δινω, ειδικα μετα την υγιεινομικη κριση που περασαμε.

Σε φιλο του κλεψανε το αμαξι 10 ημερων. Και το μονο που το ειχε αφησει ειναι σε ενα parking.

Πως είναι δυνατόν να το κλεψανε από parking ? 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Σίγουρα το πλυντήριο είναι η καλύτερη λύση αλλά πολύ εύκολα σε μια δυο μέρες μπορεί να γίνει μια από τα ίδια. Αν δεν υπάρχει δυνατότητα με λάστιχο κλπ στο σπίτι είδα διαφορά προϊόντα να κυκλοφορούν 

Κάθε πλύσιμο κοστίζει 10 με 15 ευρώ και τουλάχιστον μια ώρα αναμονή 

Έχει κάποιος εμπειρία από αυτά; 

Παιρνεις εξοπλισμο περιπου 100 ευρω, βρισκεις ενα ανοιγμα κοντα στο σπιτι και πλενεις εκει.

Πιεστικο με μπαταρια αν δεν εχεις καποια παροχη ρευματος. (δεν ειναι δυνατα αλλα δεν πειραζει)

Μπετονι απιονισμενο νερο,, οπου τραβαει απο εκει το πιεστικο.

Εναν μικρο αφροποιητη, οπου βαζεις μεσα το σαπουνι με νερο και ψεκαζεις ολο το αμαξι.

σφουγγαρι μικροινων

ενα πινελο για τις ζαντες

Μια καλη μεγαλη πετσετα, ισως 2.

Μόλις τώρα, Macosj είπε

Πως είναι δυνατόν να το κλεψανε από parking ? 

υποψιαζεται οτι ψαξανε το gps και τα χαρτια για διευθυνση και το πηρανε εξω απο το σπιτι

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Παιρνεις εξοπλισμο περιπου 100 ευρω, βρισκεις ενα ανοιγμα κοντα στο σπιτι και πλενεις εκει.

Πιεστικο με μπαταρια αν δεν εχεις καποια παροχη ρευματος. (δεν ειναι δυνατα αλλα δεν πειραζει)

Μπετονι απιονισμενο νερο,, οπου τραβαει απο εκει το πιεστικο.

Εναν μικρο αφροποιητη, οπου βαζεις μεσα το σαπουνι με νερο και ψεκαζεις ολο το αμαξι.

σφουγγαρι μικροινων

ενα πινελο για τις ζαντες

Μια καλη μεγαλη πετσετα, ισως 2.

υποψιαζεται οτι ψαξανε το gps και τα χαρτια για διευθυνση και το πηρανε εξω απο το σπιτι

Πλυστικο εχω και μπορω να το βαζω στο πεζοδρομιο το αυτοκινητο κατω απο το σπιτι αλλα το πλυστικο θελει νερο και ρευμα και δεν φτανουν τα καλωδια του 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Πλυστικο εχω και μπορω να το βαζω στο πεζοδρομιο το αυτοκινητο κατω απο το σπιτι αλλα το πλυστικο θελει νερο και ρευμα και δεν φτανουν τα καλωδια του 

Mπαλαντέζα και λάστιχο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bjj-p είπε

Αμάξι 10 ημερών χωρίς GPS? Ασφάλειαν κλοπής; όχι; τίποτα; 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, DjTony είπε

Αμάξι 10 ημερών χωρίς GPS? Ασφάλειαν κλοπής; όχι; τίποτα; 

Δεν του πηραν καμμια πορσε, ενα souper mini ηταν.

Αν εννοεις gps tracker οχι δεν ειχε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...