Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Σίγουρα το πλυντήριο είναι η καλύτερη λύση αλλά πολύ εύκολα σε μια δυο μέρες μπορεί να γίνει μια από τα ίδια. Αν δεν υπάρχει δυνατότητα με λάστιχο κλπ στο σπίτι είδα διαφορά προϊόντα να κυκλοφορούν Κάθε πλύσιμο κοστίζει 10 με 15 ευρώ και τουλάχιστον μια ώρα αναμονή Έχει κάποιος εμπειρία από αυτά;
NTC Labs Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Κανενα απο τα waterless δεν προκειται να κανει δουλεια σε βρωμικο αμαξι. Κανουν δουλεια μονο σε ηδη πλυμενα και ελαφρως "σκονισμενα". Επιπλεον χρειαζεσαι καλες πετσετες ( πανω απο 500gsm) για να μην ρισκαρεις σημαδια απο την βρωμια. Τα καλλιτερα αποτελεσματα με waterless θα τα εχεις μονο εαν εχεις κανει ηδη την αναγκαια προπαρασκευη μια φορα ( detailing, sealing). P.S. το πλυντηριο ΔΕΝ ειναι η καλλιτερη λυση. η καλλιτερη λυση ειναι το δικο σου χερι. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2022 από NTC Labs 7
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 14 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Κανενα απο τα waterless δεν προκειται να κανει δουλεια σε βρωμικο αμαξι. Κανουν δουλεια μονο σε ηδη πλυμενα και ελαφρως "σκονισμενα". Επιπλεον χρειαζεσαι καλες πετσετες ( πανω απο 500gsm) για να μην ρισκαρεις σημαδια απο την βρωμια. Τα καλλιτερα αποτελεσματα με waterless θα τα εχεις μονο εαν εχεις κανει ηδη την αναγκαια προπαρασκευη μια φορα ( detailing, sealing). P.S. το πλυντηριο ΔΕΝ ειναι η καλλιτερη λυση. η καλλιτερη λυση ειναι το δικο σου χερι. Εννοω σε αμαξι σκονισμνο απο λασποβροχη ή γυρη που ειναι εντονη αυτη την εποχη
filarhos Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Καλύτερα πήγαινε το σε αυτά που το πλένεις μόνος και βάζεις κέρματα. Και πιο φτηνό και καλύτερο πλύσιμο. Έτσι όπως το λες ήταν το μαύρο δικό μου, επειδή ήταν σε κλειστό χώρο είχε μόνο σκόνη. Ε όταν ήθελα πέρναγα μία από ένα τέτοιο με μάνικες και με 2€ ήταν καθαρό. Βέβαια μιλάμε για μχ5 μισό αυτοκίνητο... Αντίστοιχα το punto ήθελε 3-4€. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, filarhos είπε Καλύτερα πήγαινε το σε αυτά που το πλένεις μόνος και βάζεις κέρματα. Και πιο φτηνό και καλύτερο πλύσιμο. Έτσι όπως το λες ήταν το μαύρο δικό μου, επειδή ήταν σε κλειστό χώρο είχε μόνο σκόνη. Ε όταν ήθελα πέρναγα μία από ένα τέτοιο με μάνικες και με 2€ ήταν καθαρό. Βέβαια μιλάμε για μχ5 μισό αυτοκίνητο... Αντίστοιχα το punto ήθελε 3-4€. Δεν έχει τέτοια στην περιοχή μου. Μονό κλασικά πλυντήρια με πολύ αναμονή και 12 ευρώ για suv Επεξ/σία 28 Απριλίου 2022 από Γιάννης Platano
filarhos Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 13 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν έχει τέτοια στην περιοχή μου. Μονό κλαδικά πλυντήρια με πολύ αναμονή και 12 ευρώ για suv Δυστυχώς τότε μπιτονάκι... Αλλά suv με μπιτονάκι ούτε στον εχθρό μου... 1
NTC Labs Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 34 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εννοω σε αμαξι σκονισμνο απο λασποβροχη ή γυρη που ειναι εντονη αυτη την εποχη Τοτε ισως κανεις δουλεια με προσοχη στις πετσετες ( εννοειται ΟΧΙ βαμβακερες) 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Έχει δοκιμάσει κάποιος κάποια από αυτά που κυκλοφορούν;
liakinen Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Πλύσιμο πάντα μόνος με 1,5€ (50 λεπτά η σκούπα και δύο νερά) με δικό μου κουβά, σαμπουάν και σφουγγάρι. Σιγά μην πάω να δώσω 10 - 12 - 15 ευρώ για κάτι που το κάνω καλύτερα και το απολαμβάνω. Βέβαια την καλύτερη δουλειά την κάνω στο χωριό με πιεστικό, σε σκιά και με την ησυχία μου. "Απαραίτητο" να υπάρχει γκαράζ για να πιάσει τόπο ο κόπος αλλιώς σε δύο μέρες θα είναι πάλι χάλια. Πρέπει να βρέξει τώρα που δεν υπάρχει σκόνη στον αέρα για να καθαρίσουν και οι δρόμοι. Μιλάμε περνάνε αυτοκίνητα και σηκώνεται απίστευτη σκόνη. 1
NTC Labs Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, liakinen είπε Πλύσιμο πάντα μόνος με 1,5€ (50 λεπτά η σκούπα και δύο νερά) με δικό μου κουβά, σαμπουάν και σφουγγάρι. Σιγά μην πάω να δώσω 10 - 12 - 15 ευρώ για κάτι που το κάνω καλύτερα και το απολαμβάνω. Βέβαια την καλύτερη δουλειά την κάνω στο χωριό με πιεστικό, σε σκιά και με την ησυχία μου. "Απαραίτητο" να υπάρχει γκαράζ για να πιάσει τόπο ο κόπος αλλιώς σε δύο μέρες θα είναι πάλι χάλια. Πρέπει να βρέξει τώρα που δεν υπάρχει σκόνη στον αέρα για να καθαρίσουν και οι δρόμοι. Μιλάμε περνάνε αυτοκίνητα και σηκώνεται απίστευτη σκόνη. μακρια! 1
liakinen Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, NTC Labs είπε μακρια! Ηλεκτρική εννοώ για το εσωτερικό.
definitio Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Σα "γλυψιμο χωρις σαλιο, γινεται;" μού ακούγεται ο τιτλος... ... τουλάχιστον έμαθα οτι υπάρχουν τετοιες λυσεις
NTC Labs Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, liakinen είπε Ηλεκτρική εννοώ για το εσωτερικό. νομιζα κανονικη για εξω
mp123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Τηλεφωνο κσι τα παιδια απο το πλυντιριο ερχοντε το παιρνουν και το φερνουν σπιτι. 10 ευρω. Τα λαμπικο και τυπου αυτα ειναι μαλακιες. Μια φορα πηγα περαστικος αναγκαστικα γιατι ηταν μεσα στην λασπη και το μετάνιωσα. 1 1 1
definitio Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Σ ένα απ' αυτά που το πλένεις (το οχημα) μονος σου, διαβασα στα σχολια οτι δεν επιτρέπεται να φέρουν οι πελάτες δικα τους σφουγγάρια... περίεργο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα