Προς το περιεχόμενο

Προσφορα γνωριμιας Disney+ 12 μήνες στην τιμή των 8 μηνων - 71,50 € [TEΛΟΣ]

venuets

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 λεπτά πριν, nagapit είπε

από τους πρώτους τρόπους που δοκίμασα είναι και δεν πέτυχε. Διεύθυνση καθε φορα διαφορετικη και αληθινή. Εχω πραγματικά σπάσει το κεφάλι μου.

ΥΓ Δεν βρίσκω πουθενα στο app της revolut το location security. Στο μενού καθε κάρτας μου εχει οριο δαπανών, προσθήκη ετικέτας , ξεμπλοκαρισμα cvv και προσθήκη στο google

Και εγω ειχα θεμα.

Δοκιμασε αυτο :

Κανεις λογαριασμο στο google (εγω με bluestacks) με ανοιχτο vpn στη τουρκια

αφου κανεις τον λογαριασμο κλεισε το vpn

πριν απο αυτο ανοιξε ενα λογαριασμο στο cryptopay πρεπει να κανεις καταθεση καποια χρηματα εγω εστειλα btc απο αλλο πορτοφολι που ειχα, η διαδικασια για virtual debit πηρε ολο το ΣΚ γιατι ειχαν θεμα με την διευθυνση μου αλλα το εφτιαξε το support. Η αυθεντικοποιηση ιδια με revolut απλα θελουν φωτογραφια την ΔΕΗ πχ εγω ανεβασα το PDF κ το πηραν.

μετα πανε disney, εγγραφη με το google email π εβαλες και πληρωμη με google pay με την virtual cryptopay 

με αφησε μονο το monthly να παρω, δεν ξερω γιατι αλλα κατι ειναι κ αυτο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 λεπτά πριν, nermain είπε

Και εγω ειχα θεμα.

Δοκιμασε αυτο :

Κανεις λογαριασμο στο google (εγω με bluestacks) με ανοιχτο vpn στη τουρκια

αφου κανεις τον λογαριασμο κλεισε το vpn

πριν απο αυτο ανοιξε ενα λογαριασμο στο cryptopay πρεπει να κανεις καταθεση καποια χρηματα εγω εστειλα btc απο αλλο πορτοφολι που ειχα, η διαδικασια για virtual debit πηρε ολο το ΣΚ γιατι ειχαν θεμα με την διευθυνση μου αλλα το εφτιαξε το support. Η αυθεντικοποιηση ιδια με revolut απλα θελουν φωτογραφια την ΔΕΗ πχ εγω ανεβασα το PDF κ το πηραν.

μετα πανε disney, εγγραφη με το google email π εβαλες και πληρωμη με google pay με την virtual cryptopay 

με αφησε μονο το monthly να παρω, δεν ξερω γιατι αλλα κατι ειναι κ αυτο. 

Με την νέα μέθοδο του Σωτήρη μπορείς να πάρεις και ps plus extra στα 20 κάτι ευρώ,έβαλε βίντεο το σκ.εσυ είσαι ετοιμος

• Like 1

19 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Με την νέα μέθοδο του Σωτήρη μπορείς να πάρεις και ps plus extra στα 20 κάτι ευρώ,έβαλε βίντεο το σκ.εσυ είσαι ετοιμος

PC Master Race

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...