archiezulu Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 33 λεπτά πριν, laserjesus είπε Φορμάτ παλιό κινητό , google account με proxy, μετά όλα είναι εύκολα. Proxy εννοείς vpn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laserjesus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, archiezulu είπε Proxy εννοείς vpn Ναι ότι έχεις .. δοκίμασα OpenVPN , wire guard και socks proxy και έπαιξε με όλα. Το θέμα είναι να γίνει σωστά το google account, μετά όλα είναι εύκολα. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από laserjesus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archiezulu Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, laserjesus είπε Ναι ότι έχεις .. δοκίμασα OpenVPN , wire guard και socks proxy και έπαιξε με όλα. Το θέμα είναι να γίνει σωστά το google account, μετά όλα είναι εύκολα. Μάλλον θέλει ένα κινητό φορμαρισμένο όπως είπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarako Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Εγώ προσωπικά θα έκανα συνδρομή και με τα 71 ευρω, θεωρώ ότι τα αξίζει. Το υλικό είναι ικανοποιητικό, ειδικά αν είσαι φαν star wars η marvel. Εγώ με την κοπέλα μου χαζεύουμε τα παιδικά της Disney που μεγαλώσαμε, ρομπεν, Ηρακλή , Αριέλ Αλαντίν κτλ. και έχει και αρκετές άλλες σειρές + ντοκιμαντέρ και ταινίες. Η ποιότητα της εικόνας είναι ένα επίπεδο τουλάχιστον πάνω από το Netflix, για αυτό όμως ζοριζει κάποιες συνδέσεις, αλλά για μένα χαλάλι. Γενικά αρκετά αξιόλογο το όλο εγχείρημα και θα αναπτύσσεται συνεχώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrianMolko Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, ikorolis είπε είσαι υπερβολικός λίγο νομίζω στην τιμή του COSMOTE TV δεν νομίζω να έχεις 2-3 συνδρομητικές υπηρεσίες καθώς το COSMOTE TV ξέρεις έχει 20+ ευρώ εκτός αν εννοείς ότι πληρώνεις κάθε μήνα αυτές τις 2-3 συνδρομητικές υπηρεσίες? όσο για τα άλλα θα συμφωνήσω ότι πληρώνουμε για την ΕΡΤ ότι έχουμε σκουπίδια τηλεόραση (άλλωστε για αυτό και δεν βλέπω) και φυσικά ότι πληρώνουμε για την NOVA/COSMOTE/VODAFONE ούτε ξεχνάω τα 70 ευρώ που έδινα κάποτε για το FILMNET/NOVA σε σχέση με τα 20+ ευρώ που δίνω τώρα για την COSMOTE TV. αλλά αυτό δεν αναιρεί το θέμα με το περιεχόμενο το περιεχόμενο του Disney+ είναι κομμένο δεν ξέρω το γιατί όπως είναι το περιεχόμενο του Netflix φυσικά αλλά εκεί ξέρουμε το γιατί Λεω πως χοντρικα με 20€ το μηνα εχεις και netflix και disney + αν ψαχτεις και με συνδρομες απο εξωτερικο, τουε στο 20€ χωρανε και amazon ή δεν ξερω τι. καταλαβαινω πως ειναι θποδιεστερο το περιεχομενο απο ηπα πχ, αλλα απο την αλλη λεω πως μιλαμε για 80-90€ το χρονο, ενω καποτε μας φαινοταν λογικο να τα δινουμε (τα μισα) το μηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 13 λεπτά πριν, BrianMolko είπε Λεω πως χοντρικα με 20€ το μηνα εχεις και netflix και disney + αν ψαχτεις και με συνδρομες απο εξωτερικο, τουε στο 20€ χωρανε και amazon ή δεν ξερω τι. καταλαβαινω πως ειναι θποδιεστερο το περιεχομενο απο ηπα πχ, αλλα απο την αλλη λεω πως μιλαμε για 80-90€ το χρονο, ενω καποτε μας φαινοταν λογικο να τα δινουμε (τα μισα) το μηνα. εγώ προσωπικά επιλέγω υπηρεσίες που έρχονται επίσημα στην Ελλάδα έτσι από την μία έχω τις νόμιμες υπηρεσίες που μου δίνουν ένα μέρος του περιεχομένου που εγώ θέλω και το συμπληρώνω με τις υπηρεσίες από τον "θείο" έτσι έχω όλο το πακέτο από αυτά που εμένα μου αρέσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 το disney plus εχει αρκετα καλα ντοκιμαντερ απο national geographic. Αν συνεχίσει να προσθέτει περιεχόμενο,νομίζω ότι θα εχει αρκετά καλή πορεία,μια και έχοντας κάνει συνδρομή και σε άλλες πλατφορμές με documentaries (πχ curiosity) δεν έβρισκα όσα μου άρεσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, ikorolis είπε εγώ προσωπικά επιλέγω υπηρεσίες που έρχονται επίσημα στην Ελλάδα έτσι από την μία έχω τις νόμιμες υπηρεσίες που μου δίνουν ένα μέρος του περιεχομένου που εγώ θέλω και το συμπληρώνω με τις υπηρεσίες από τον "θείο" έτσι έχω όλο το πακέτο από αυτά που εμένα μου αρέσουν. Από οποιαδήποτε χώρα και να γίνει είναι καθ όλα νόμιμη. Δεν υπάρχει κάπου ίχνος παρανομίας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Είχα κάνει την διαδικασία από κινητό.εμενα όλα κομπλέ.την κάνω για φίλο,λογαριασμό -καρτα revolut κτλ και με τίποτα δεν κάνει την πληρωμή.το google play την απορρίπτει συνέχεια.καμμια ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Τα είχα δοκιμάσει όλα, τζίφος. τελικά δούλεψε το παρακάτω και είμαι σετ: Mε Bluestacks από windows Με ηδη ανοιχτο το VPN με χωρα Τουρκια Ανοιγεις το Bluestacks Φτιαχνεις τον λογαριασμο Gmail Σε αυτον τον λογαριασμο βαζεις την καρτα σου (Revolut,Curve κλπ) Κατεβαζεις την εφαρμογη Disney+ Επιλεγεις πληρωμη μεσω καρτας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosR92 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μου κάνει περιέργεια όσοι αναφέρουν ότι κάποιος είναι fan της Marvel, Star-Wars, X-Files και αλλα τόσα. Η απορία μου είναι η εξής: Δηλαδή όλα αυτά τόσα χρόνια δεν τα έχει δει κάποιος; Αν τα έχει δει δηλαδή πληρώνει 90€ τον χρόνο για να τα ξανά βλέπει; Σορρυ αλλά ακούγεται παρανοϊκό. Δεν μιλάμε για συνδρομή μέσο Τουρκίας, γιατί με αυτή την τιμή το έχεις και its OK. Τo Disney+ δυστυχώς έχει πολύ περιορισμένες παραγωγές και αυτό φαίνεται ότι όσο καιρός και να έχει περάσει από τότε που έκανε πρεμιέρα πριν κάποια χρόνια η εβδομαδιαίες κυκλοφορίες του είναι από 0 με 1. Αρα το να λες ότι αξίζει 90€ / χρόνο ξεκάθαρα δικαιολογείς τον εαυτό σου για το 80% των επαναλήψεων που βλέπεις. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Μου κάνει περιέργεια όσοι αναφέρουν ότι κάποιος είναι fan της Marvel, Star-Wars, X-Files και αλλα τόσα. Η απορία μου είναι η εξής: Δηλαδή όλα αυτά τόσα χρόνια δεν τα έχει δει κάποιος; Αν τα έχει δει δηλαδή πληρώνει 90€ τον χρόνο για να τα ξανά βλέπει; Σορρυ αλλά ακούγεται παρανοϊκό. Δεν μιλάμε για συνδρομή μέσο Τουρκίας, γιατί με αυτή την τιμή το έχεις και its OK. Τo Disney+ δυστυχώς έχει πολύ περιορισμένες παραγωγές και αυτό φαίνεται ότι όσο καιρός και να έχει περάσει από τότε που έκανε πρεμιέρα πριν κάποια χρόνια η εβδομαδιαίες κυκλοφορίες του είναι από 0 με 1. Αρα το να λες ότι αξίζει 90€ / χρόνο ξεκάθαρα δικαιολογείς τον εαυτό σου για το 80% των επαναλήψεων που βλέπεις. Δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα. Εχει πχ τις κλασικες ταινιες xmen star wars marvel xfiles απο παλιες σειρες σκεψου ομως οτι βγαινουν συνεχεια. Πχ προχθες ειδαμε το νεο doctor strange. Ενα 10αρικο ηθελες για cinema πριν λιγο καιρο. Βγαινουν νεες σειρες συνεχεια ερχεται το νεο predator αυγουστο υπαρχουν ντοκιμαντερ. Χθες εβαλα να ξανα δω το day after tomorrow εχει τετοιες ταινιες που δεν βαριεσαι να βλεπεις εφοσον δεν εχεις κατι καινουργιο να δεις. Ξεκινησα scrubs ομορφα τακτοποιημενα σε καλη ποιοτητα με υποτιτλους. Παλια σειρα αλλα ποσοι την εχουν δει? Γενικα απο παλιες ειδα εχει το Ηφαιστειο εχει Armageddon ημερα ανεξαρτησιας Τιτανικος γενικα αρκετα blockbuster που ολοι τα εχουμε δει αλλα ανετα τα ξανα βλεπουμε. Και η κανονικη συνδρομη 90 ευρω το χρονο ειναι δεν ειναι κανενα μεγαλο ποσο πραγματικα ειδικα αν βλεπεις καθε μερα και περνας καλα με φιλους κοπελα οικογενεια τα κανεις αποσβεση στο μηνα. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από Arkin 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Rattlehead είπε Είχα κάνει την διαδικασία από κινητό.εμενα όλα κομπλέ.την κάνω για φίλο,λογαριασμό -καρτα revolut κτλ και με τίποτα δεν κάνει την πληρωμή.το google play την απορρίπτει συνέχεια.καμμια ιδέα; Κάπου έχεις χάσει τη διαδικασία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, ThanosR92 είπε Μου κάνει περιέργεια όσοι αναφέρουν ότι κάποιος είναι fan της Marvel, Star-Wars, X-Files και αλλα τόσα. Η απορία μου είναι η εξής: Δηλαδή όλα αυτά τόσα χρόνια δεν τα έχει δει κάποιος; Αν τα έχει δει δηλαδή πληρώνει 90€ τον χρόνο για να τα ξανά βλέπει; Σορρυ αλλά ακούγεται παρανοϊκό. Δεν μιλάμε για συνδρομή μέσο Τουρκίας, γιατί με αυτή την τιμή το έχεις και its OK. Τo Disney+ δυστυχώς έχει πολύ περιορισμένες παραγωγές και αυτό φαίνεται ότι όσο καιρός και να έχει περάσει από τότε που έκανε πρεμιέρα πριν κάποια χρόνια η εβδομαδιαίες κυκλοφορίες του είναι από 0 με 1. Αρα το να λες ότι αξίζει 90€ / χρόνο ξεκάθαρα δικαιολογείς τον εαυτό σου για το 80% των επαναλήψεων που βλέπεις. Καμμια φορα προτιμας να δει κατι που ξερεις παρα να ρισκαρεις με κατι καινουργιο, σαν το Κωνσταντινου και Ελενης ενα πραγμα... Εγω πχ εχω δει καμμια δεκαρια φορες το Transformers το πρωτο, ενω πιστευω πολλοι θα ξαναδουν απο την αρχη σειρες οπως το XFiles. Δεν ειπε κανεις οτι θα πληρωσει 90 ευρω το χρονο για να δει ολα αυτα σε επαναληψη... Αλλα σιγουρα ειναι θετικο να ξερεις οτι θα ειναι ολα εκει απο την αρχη και μαζεμενα. Προφανως και αν εισαι φαν της αμερικανιας θα ενθουσιαστεις, αν εισαι πιο ψαχμενος ισως τα βρεις τρε μπαναλ. Για αυτο αλλωστε εχει ανταποκριση και το cinobo. Η αληθεια ειναι μια, το netflix χανει κοσμο και θα συνεχισει να χανει κοσμο, ευχαριστημενο να ειναι αν κρατα την πρωτια, αλλα αυτο θα εξαρτηθει και απο τους αλλους... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archiezulu Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, kormos είπε Κάπου έχεις χάσει τη διαδικασία Που τη χάνουμε ρε αδερφέ πες μας εσύ τι έκανες αναλυτικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις