archiezulu Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 12 ώρες πριν, kormos είπε Κάτι κάνεις λάθος... Σωστά! Κάτι κάνεις λάθος... Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις αναλυτικά τι κάνεις να δω που κάνω λάθος;
eko13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Τελικα το πηρα δωρεαν με ανανεωση συνδεσης Vodafone! Αλλη μια κινηση ματ, μετα το HBO! Αν και σε καμμια βδομαδα θα εχω καιρο να το ξεψαχνισω, απο την πρωτη περιηγηση, επιβεβαιωνεται η αποψη μου, οτι θα σβησει το netflix! Ειναι ακριβως οτι βλεπω ειδικα σε σειρες, Simpsons, Family Guy, Modern Family, 24, XFiles, Walking dead, Avatar, Marvel κτλ. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, eko13 είπε Τελικα το πηρα δωρεαν με ανανεωση συνδεσης Vodafone! Αλλη μια κινηση ματ, μετα το HBO! Αν και σε καμμια βδομαδα θα εχω καιρο να το ξεψαχνισω, απο την πρωτη περιηγηση, επιβεβαιωνεται η αποψη μου, οτι θα σβησει το netflix! Ειναι ακριβως οτι βλεπω ειδικα σε σειρες, Simpsons, Family Guy, Modern Family, 24, XFiles, Walking dead, Avatar, Marvel κτλ. καλορίζικο αλλά αυτό που λες για το NETFLIX δεν θα συμβεί μπορεί εσένα να σε εξυπηρετεί το Disney+ άλλους όμως όχι εγώ π.χ. θεωρώ το περιεχόμενο του ελλιπής ακόμα..με καλύπτει περισσότερο το NETFLIX βέβαια εγώ δεν είμαι κριτήριο καθώς διαφέρει ο τρόπος σκέψης μου από τους περισσότερους εδώ μέσα. ίσως επειδή έχει ενεργά συμβόλαια με την VODAFONE - WIND/NOVA όταν αυτά τελειώσουν θα μεγαλώσει και το περιεχόμενο του. μέχρι τότε όμως... Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από ikorolis
cgioris Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Ας πούμε ότι είχαμε πάει ταξιδάκι Κων/πολη, ξαφνικά μας έπιασε μια ανάγκη να δούμε Disney+ και κάναμε λογαριασμό εκεί. Να περιμέναμε να γυρίσουμε πίσω; 5
Rattlehead Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, ikorolis είπε εγώ πάντως συμφωνώ μαζί σου αγαπητέ μου φίλε εγώ όπως είπα περιμένω να δω το "περιεχόμενο" της Disney+ γιατί αυτό που βλέπω είναι ένα "κουτσουρεμένο/κομμένο" από όλες τις πλευρές και πρόσεξε δεν με ενδιαφέρει τα "συμβόλαια" ας τα κόψει και να προσφέρει όλο το περιεχόμενο της. Συμφωνώ μαζί σου. Φίλος,γράφεις από το μεσημέρι συνέχεια στο post,σου απαντάνε εύγενικα ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ με τα λεφτά του και συνεχίζεις να μας λες την άποψη σου.Την είπες,δεν συμφωνούμε, τέλος. Αν συνάδελφοι σου αποκλείστηκαν,οκ ,άλλοι 500 από εμάς,όχι. 4
venuets Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Εχουμε ιδεα γιατι δεν εχει μεσα στο Disney + ταινιες Spider man ;
gkarako Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, venuets είπε Εχουμε ιδεα γιατι δεν εχει μεσα στο Disney + ταινιες Spider man ; Ο spider man ανοίκει στην Sony επομένως είναι θέμα συμφωνίας μεταξύ τους. Πιστεύω πάντως ότι δεν θα αργήσουν να μπουν οι ταινίες. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από gkarako
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 το περιεχόμενο του Disney+ όπως είπα είναι κομμένο/κουτσουρεμένο/πετσοκομμένο δεν ξέρω που οφείλεται αυτό αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι η Disney+ αν θέλει να δικαιολογήσει την τιμή 89,99 ευρώ το χρόνο κάτι πρέπει να κάνει ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σπάσει τυχόν συμβόλαια π.χ. με Vodafone ή Nova/Wind.
Belial Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Όσοι έχουμε κάνει προεγγραφή σήμερα είναι η τελευταία μέρα; Η προσφορά βασίζεται σε σύγκριση της ετήσιας προεγγραφής με τιμή 71,50€ και του συνολικού ποσού των 12 μηνών με μηνιαία τιμή 8,99€ που ισχύει κατά την έναρξη της υπηρεσίας. Η προσφορά πρέπει να εξαργυρωθεί πριν από τις 26 Ιουνίου.
vaggospro Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 35 λεπτά πριν, Belial είπε Όσοι έχουμε κάνει προεγγραφή σήμερα είναι η τελευταία μέρα; Η προσφορά βασίζεται σε σύγκριση της ετήσιας προεγγραφής με τιμή 71,50€ και του συνολικού ποσού των 12 μηνών με μηνιαία τιμή 8,99€ που ισχύει κατά την έναρξη της υπηρεσίας. Η προσφορά πρέπει να εξαργυρωθεί πριν από τις 26 Ιουνίου. Ναι, σήμερα είναι η τελευταία μέρα που μπορείς να πάρεις την προσφορά. ( αν αυτο εννοείς. ) 1
laserjesus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Στις 24/6/2022 στις 8:19 ΠΜ, Bourdoulas είπε Εγώ πάντως χρησιμοποίησα κάρτα της Curve την οποία μάλιστα χρησιμοποιώ και σε άλλο gmail και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα . Εμένα την πρώτη μέρα είχε θέμα με την crypto.com .. αντίθετα η καλή της Πειραιώς ποτέ δεν με απογοήτευσε. 1
BrianMolko Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 90€ Το χρονο και μιλαμε για κουτσουρεμενο περιεχομενο. ξεχασαμε γρηγορα τι βλεπαμε και πως μεχρι πριν 2-3 χρονια, οταν ηρθε το netflix. Ποσα δινουμε ερτ, τι σκουπιδια μας δινουν τα ελληνικα καναλια, ποσο καναν filmnet/nova/cosmote tv ή οτι η πειρατεία πηγαινε συννεφο. οταν στην τιμη του cosmote tv μπορεις να εχεις 2-3 συνδρομητικες υπηρεσιες, τι συζηταμε; 1
archiezulu Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, laserjesus είπε Εμένα την πρώτη μέρα είχε θέμα με την crypto.com .. αντίθετα η καλή της Πειραιώς ποτέ δεν με απογοήτευσε. Πώς το έκανες αδερφέ παλεύω 5 μέρες τώρα
laserjesus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 50 λεπτά πριν, archiezulu είπε Πώς το έκανες αδερφέ παλεύω 5 μέρες τώρα Φορμάτ παλιό κινητό , google account με proxy, μετά όλα είναι εύκολα.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 56 λεπτά πριν, BrianMolko είπε 90€ Το χρονο και μιλαμε για κουτσουρεμενο περιεχομενο. ξεχασαμε γρηγορα τι βλεπαμε και πως μεχρι πριν 2-3 χρονια, οταν ηρθε το netflix. Ποσα δινουμε ερτ, τι σκουπιδια μας δινουν τα ελληνικα καναλια, ποσο καναν filmnet/nova/cosmote tv ή οτι η πειρατεία πηγαινε συννεφο. οταν στην τιμη του cosmote tv μπορεις να εχεις 2-3 συνδρομητικες υπηρεσιες, τι συζηταμε; είσαι υπερβολικός λίγο νομίζω στην τιμή του COSMOTE TV δεν νομίζω να έχεις 2-3 συνδρομητικές υπηρεσίες καθώς το COSMOTE TV ξέρεις έχει 20+ ευρώ εκτός αν εννοείς ότι πληρώνεις κάθε μήνα αυτές τις 2-3 συνδρομητικές υπηρεσίες? όσο για τα άλλα θα συμφωνήσω ότι πληρώνουμε για την ΕΡΤ ότι έχουμε σκουπίδια τηλεόραση (άλλωστε για αυτό και δεν βλέπω) και φυσικά ότι πληρώνουμε για την NOVA/COSMOTE/VODAFONE ούτε ξεχνάω τα 70 ευρώ που έδινα κάποτε για το FILMNET/NOVA σε σχέση με τα 20+ ευρώ που δίνω τώρα για την COSMOTE TV. αλλά αυτό δεν αναιρεί το θέμα με το περιεχόμενο το περιεχόμενο του Disney+ είναι κομμένο δεν ξέρω το γιατί όπως είναι το περιεχόμενο του Netflix φυσικά αλλά εκεί ξέρουμε το γιατί
Προτεινόμενες αναρτήσεις