sndev Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 46 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Η κατηγορια νομιζω εχει μετανομαστει σε "more entertainment" στην Ελλαδα Ναι έτσι είχα διαβάσει κ εγώ ,αυτό όμως είναι κ ένα ωραίο μάρκετινγκ για κομμένο περιεχόμενο που δεν αναφερουν κ πατανε οτι δε μπορούν να χρεισημοποιησουν το ονομα "σταρ" χωρίς να αναφέρουν ότι παράλληλα έχει κάτι μικρεεεες εληψεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, archiezulu είπε Τι έκανες ακριβώς γιατί προσπαθώ με όλες τις τράπεζες και revolut και δε περνάει η πληρωμή και με πληρωμένο vpn αυτό που έχω καταλάβει είναι α) δημιουργείς gmail και play μέσω VPN. β) κατεβάζεις το Disney ( μάλλον μπορείς να το κάνεις και μετά) γ) κλείνεις το VPN και κάνεις force kill to play (ή restart) δ) ανοίγεις το play και πρέπει να δεις paid apps σε τούρκικο νόμισμα. Αν οχι, ανοίγεις το VPN και από τα settings του play να γυρίσεις το Play σε τουρκιά. Για να το κάνεις πρέπει να βάλεις κάρτα και τκ 34367 Θα πρέπει με κλειστό το VPN και μετά απο restart να βλέπεις το play με τουρκικο νόμισμα. ε) ανοίγεις (χωρίς VPN) το πρόγραμμα και λογικά η τιμή θα είναι σε τούρκικο νόμισμα. από κάρτες έχω δει ότι δεν παίρνανε η χρεωστική mastercard της εθνικής και η χρεωστική visa της alpha που θέλουν επιβεβαίωση. Η εθνική visa και η alpha prepaid visa περάσανε. καμιά δεν ήθελε επιβεβαίωση Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2022 από smpt 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaman1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Παιδιά μια ερωτησουλα αν σε ίδιο σπίτι με διαφορετικες τν μπορώ να βλέπω από το ιδιο προφίλ? Όχι ταυτόχρονα αλλά ρωτάω επειδή μοιράζομαι τα 4 προφίλ. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, zaman1 είπε Παιδιά μια ερωτησουλα αν σε ίδιο σπίτι με διαφορετικες τν μπορώ να βλέπω από το ιδιο προφίλ? Όχι ταυτόχρονα αλλά ρωτάω επειδή μοιράζομαι τα 4 προφίλ. Ευχαριστώ Αν δεν είναι την ίδια στιγμή, ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archiezulu Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, smpt είπε αυτό που έχω καταλάβει είναι α) δημιουργείς gmail και play μέσω VPN. β) κατεβάζεις το Disney ( μάλλον μπορείς να το κάνεις και μετά) γ) κλείνεις το VPN και κάνεις force kill to play (ή restart) δ) ανοίγεις το play και πρέπει να δεις paid apps σε τούρκικο νόμισμα. Αν οχι, ανοίγεις το VPN και από τα settings του play να γυρίσεις το Play σε τουρκιά. Για να το κάνεις πρέπει να βάλεις κάρτα και τκ 34367 Θα πρέπει με κλειστό το VPN και μετά απο restart να βλέπεις το play με τουρκικο νόμισμα. ε) ανοίγεις (χωρίς VPN) το πρόγραμμα και λογικά η τιμή θα είναι σε τούρκικο νόμισμα. από κάρτες έχω δει ότι δεν παίρνανε η χρεωστική mastercard της εθνικής και η χρεωστική visa της alpha που θέλουν επιβεβαίωση. Η εθνική visa και η alpha prepaid visa περάσανε. καμιά δεν ήθελε επιβεβαίωση Θα προσπαθήσω να δοκιμάσω αν βρω visa alpha και εθνικής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, archiezulu είπε Τι έκανες ακριβώς γιατί προσπαθώ με όλες τις τράπεζες και revolut και δε περνάει η πληρωμή και με πληρωμένο vpn Μια χαρά λειτουργεί η Ρεβολουτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archiezulu Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, kormos είπε Μια χαρά λειτουργεί η Ρεβολουτ Δεν μου περνάει έχω δοκιμάσει και εικονική μιας χρήσης και κανονική εικονική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, archiezulu είπε Δεν μου περνάει έχω δοκιμάσει και εικονική μιας χρήσης και κανονική εικονική Κάνε τις διαδικασίες από κινητό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archiezulu Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 23 λεπτά πριν, kormos είπε Κάνε τις διαδικασίες από κινητό Από κινητό τις έχω κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismilo91 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 ολο το θεμα ειναι το e-mail να γινει σωστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archiezulu Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, chrismilo91 είπε ολο το θεμα ειναι το e-mail να γινει σωστα Και το email σωστά το έκανα εμφανίζει τουρκικές λίρες στο playstore, στον τρόπο πληρωμής κολλάει, δεν δέχεται τις κάρτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismilo91 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, archiezulu είπε Και το email σωστά το έκανα εμφανίζει τουρκικές λίρες στο playstore, στον τρόπο πληρωμής κολλάει, δεν δέχεται τις κάρτες μολις πριν λιγο εφτιαξα εναν λογαριασμο για εναν φιλο μου Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από chrismilo91 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 34 λεπτά πριν, archiezulu είπε Από κινητό τις έχω κάνει Κάτι κάνεις λάθος... 31 λεπτά πριν, chrismilo91 είπε ολο το θεμα ειναι το e-mail να γινει σωστα Σωστά! 27 λεπτά πριν, archiezulu είπε Και το email σωστά το έκανα εμφανίζει τουρκικές λίρες στο playstore, στον τρόπο πληρωμής κολλάει, δεν δέχεται τις κάρτες Κάτι κάνεις λάθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisgd Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 15 ώρες πριν, zaman1 είπε Παιδιά μια ερωτησουλα αν σε ίδιο σπίτι με διαφορετικες τν μπορώ να βλέπω από το ιδιο προφίλ? Όχι ταυτόχρονα αλλά ρωτάω επειδή μοιράζομαι τα 4 προφίλ. Ευχαριστώ Εμένα και ταυτόχρονα δύο TV στο ίδιο χώρο (ip), ίδιο προφίλ δεν είχε πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 7 ώρες πριν, archiezulu είπε Και το email σωστά το έκανα εμφανίζει τουρκικές λίρες στο playstore, στον τρόπο πληρωμής κολλάει, δεν δέχεται τις κάρτες Εγώ πάντως χρησιμοποίησα κάρτα της Curve την οποία μάλιστα χρησιμοποιώ και σε άλλο gmail και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις