archiezulu Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δε γίνεται τίποτα πλέον φτάνει στη πληρωμη αλλά δεν δέχεται καμμία κάρτα
cac Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, Thresh είπε Υποθέτω ότι υποστηρίζει η TV σου Dolby Atmos σε netflix ολα οκ. Atmos μεσω ενισχυτη 1
Arkin Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Το κουμπωσα και εγω εδω και κατι μερες. Ξεκινησα Scrubs και Last Man On Earth και χθες ειδαμε και το Doctor Strange 2. Πολυ βολικες εννοειται και οι ληψεις κατεβασα ολη την πρωτη σεζον του Last Man On Earth 7GB στην υψηλη ποιοτητα και 35 επεισοδια απο Modern Family. Πολλα παιδικα παλιες ποιοτικες ταινιες πολυ ωραιες και οι συλλογες ολα ομορφα και τακτοποιημενα. Αναμενουμε να ερθει το νεο Predator.
smpt Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 11 λεπτά πριν, archiezulu είπε Δε γίνεται τίποτα πλέον φτάνει στη πληρωμη αλλά δεν δέχεται καμμία κάρτα χτες φταίξαμε με φίλο συνδρομή με alpha prepaid. Εμένα δούλεψε η εθνική VISA
james9tito Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 48 λεπτά πριν, Arkin είπε Το κουμπωσα και εγω εδω και κατι μερες. Ξεκινησα Scrubs και Last Man On Earth και χθες ειδαμε και το Doctor Strange 2. Πολυ βολικες εννοειται και οι ληψεις κατεβασα ολη την πρωτη σεζον του Last Man On Earth 7GB στην υψηλη ποιοτητα και 35 επεισοδια απο Modern Family. Πολλα παιδικα παλιες ποιοτικες ταινιες πολυ ωραιες και οι συλλογες ολα ομορφα και τακτοποιημενα. Αναμενουμε να ερθει το νεο Predator. Εγω γιατι δεν το βλεπω πουθενα?
Arkin Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, james9tito είπε Εγω γιατι δεν το βλεπω πουθενα?
james9tito Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 17 λεπτά πριν, james9tito είπε Εγω γιατι δεν το βλεπω πουθενα? Οντως σε μενα δεν υπαρχει πουθενα. Ουτε σε κινητο ουτε στην τιβι το βρισκω!!
teodgeor Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 13 ώρες πριν, sndev είπε Μπήκε το Dr strange 2 σήμερα. Για τα 20 ε Τουρκίας μόλις μου κάνε απόσβεση για τα γούστα μου. Αυτό που μου κάνε εντύπωση είναι ότι έχει 2 version,μια original cinematic in widescreen και μια imax enchanted. Του υπότιτλους να φτιάξουν κ ότι ρουφάει τη σύνδεση κ νομίζω θα γινει γερός ανταγωνιστής για το Netflix Οι υπότιτλοι φτιάχνονται αν εννοείς αυτο...
vaggospro Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, james9tito είπε Οντως σε μενα δεν υπαρχει πουθενα. Ουτε σε κινητο ουτε στην τιβι το βρισκω!! Τα ίδια και σε μένα, μπορεί επειδή κάναμε συνδρομή μέσω τουρκίας...
james9tito Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, vaggospro είπε Τα ίδια και σε μένα, μπορεί επειδή κάναμε συνδρομή μέσω τουρκίας... Εγω μεσω Ελλαδας. Αρα παρολο που δεν χρησιμοποιεις vpn , βγαζει αλλο υλικο αν εχεις κανει λογαριασμο μεσω Ελλαδας, άλλο μεσω Τουρκιας?
vaggospro Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 10 λεπτά πριν, james9tito είπε Εγω μεσω Ελλαδας. Αρα παρολο που δεν χρησιμοποιεις vpn , βγαζει αλλο υλικο αν εχεις κανει λογαριασμο μεσω Ελλαδας, άλλο μεσω Τουρκιας? Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί
james9tito Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Πηγα και στο προφιλ . 18+ , λογαριασμος απο Ελλαδα. Δεν εχει λογικη , καποιο bug θα ειναι δε μπορει.
archiezulu Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, smpt είπε χτες φταίξαμε με φίλο συνδρομή με alpha prepaid. Εμένα δούλεψε η εθνική VISA Τι έκανες ακριβώς γιατί προσπαθώ με όλες τις τράπεζες και revolut και δε περνάει η πληρωμή και με πληρωμένο vpn
user2163 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ούτε σε εμένα εμφανίζεται το the last man on earth δεν το βγάζει στο search και αν το κάνω force μου λέει "The requested media is not available. Please try again. If you continue to have problems, please contact Disney+ Subscription Support. (Error Code 41)" Είστε σίγουροι ότι υπάρχει; Μήπως το έβγαλαν για λίγο; Με τον προσωπικό μου λογαριασμό στο disney+ μπαίνω καμία σχέση με Τουρκία κτλ. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2022 από user2163
Προτεινόμενες αναρτήσεις