Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, katsapoli είπε

Τώρα είναι αργά , ban  από την disney η από την Google εννοείς?

Ban από την Google. Δεν λέω ότι θα το φας αλλά γενικά δεν μοιάζει λογικό να αλλάζεις χώρα στο Google account σου και μετά να την αλλάζεις πάλι τόσο σύντομα, κάποιο check θα έχουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε

το λεω ξανα , εαν κάποιος θελει ας κανει για εμενα ενα λογαριασμο και του δινω 25 ευρω :)

Επειδη φαινεται οτι σιγα σιγα ζοριζει το πραμα, και να σου φτιαξει καποιος ειναι αρκετα πιθανο "αυριο-μεθαυριο"  να κλειδωθει και να παει και το 25αρι χαμενο. Για μενα βρες 2-3 φιλαρακια να μοιραστειτε την προσφορα με τα 71 ευρω, αν ειστε 4 θα σας βγει λιγοτερα απο 20 ευρω στο ατομο και θα εχεις και το κεφαλι σου ησυχο.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε

το λεω ξανα , εαν κάποιος θελει ας κανει για εμενα ενα λογαριασμο και του δινω 25 ευρω :)

Και αν στον κλείσουν μετά; Θα ζητήσεις το 25άρι πίσω;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Να το παιξω δηλαδη τρελα οτι και καλα ειχα στειλει mail τοτε και ειχα εκδηλωσει ενδιαφερον για την προσφορα μπας και μου την δωσουν?

Ναι, αυτό ακριβώς να κάνεις... Αφού δεν απαντήθηκαν όλα τα email κάτι δεν πήγε καλά στο σύστημα τους και επομένως δεν θα μπορούν (και βασικά δεν τους νοιάζει) να τσεκάρουν αν λες αλήθεια... 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, user2163 είπε

Και αν στον κλείσουν μετά; Θα ζητήσεις το 25άρι πίσω;

Γιαυτο βαζεις μηνιαία συνδρομή 1.92 και αν στον κλεισουν καλοφάγωτα .

Δημοσ.

Μπήκε το Dr strange 2 σήμερα. Για τα 20 ε Τουρκίας μόλις μου κάνε απόσβεση για τα γούστα μου. Αυτό που μου κάνε εντύπωση είναι ότι έχει 2 version,μια original cinematic in widescreen και μια imax enchanted.

Του υπότιτλους να φτιάξουν κ ότι ρουφάει τη σύνδεση κ νομίζω θα γινει γερός ανταγωνιστής για το Netflix 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, sndev said:

Αυτό που μου κάνε εντύπωση είναι ότι έχει 2 version,μια original cinematic in widescreen και μια imax enchanted.

Ναι εδώ και κάμποσους μήνες βγαίνουν σε imax enhanced με μεγαλύτερο view of field.

• Thanks 1
Δημοσ.

Υπαρχει τροπος να δουμε με καποιο τροπο το bitrate καθως παιζει η ταινια, οπως και στο netflix;

Επισης, γιατι δεν εχει ολες τις σειρες απο national geographic;

• Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, cac said:

Παιδια οι ταινιες εχουν atmos? 

Ναι , πολλές ταινίες και σειρές έχουν, ιδιαίτερα οι πιο καινούριες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, ditigab είπε

Εκτός απο τα γνωστά κλασικά εχει να προτείνει κανεις καμία σειρά/ταινία της προκοπής 

The Orville(Αν σου άρεσε το Star Trek TNG),

Death on the Nile(2022 Αγκαθα κρίστι μεταφορά)

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ.
2 ώρες πριν, thewildones είπε

Ναι , πολλές ταινίες και σειρές έχουν, ιδιαίτερα οι πιο καινούριες

Εγω βλεπω σε ολες 5.1 χωρις atmos 

• Super Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, cac said:

Εγω βλεπω σε ολες 5.1 χωρις atmos 

Υποθέτω ότι υποστηρίζει η TV σου Dolby Atmos?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...